Cok tskler tatlim. Inan takim icin cok faydali olacak..cansutr :) tamamdır canım.
Super hadi hayırlı olsun.
Aynen bebeğim amin.Cok tskler tatlim. Inan takim icin cok faydali olacak..ayyy motive oldum
Saolun kizlarcok daha verimli olabilecegiz yenilerle diyalogumuz cok daha kolay olacak...hepimiz icin hayirli ve ugurlu olsun
Evet takim kaptaniydi ama konuya sahip degildim yani 1. Sayfayi güncelliyemiyorduk..takimimiza özel kurallari ekliyemiyorduk...artik Konu sahibi oldugum icin bunu yapabilme.yetkine sahip oldum yani yenilere kurallari anlatmamiz gerekmiycek. Hersey 1 sayfada mevcut olacak haliyle yönetim olarak daha verimli calisacagiz.cansutr pek anlamadim mevzuyu ama hayirli olsun sana olmussa guzel bisey olmustur kesin
Vaaayyy konu sahibi cansu tr yaziyor cahilligime verrEvet takim kaptaniydi ama konuya sahip degildim yani 1. Sayfayi güncelliyemiyorduk..takimimiza özel kurallari ekliyemiyorduk...artik Konu sahibi oldugum icin bunu yapabilme.yetkine sahip oldum yani yenilere kurallari anlatmamiz gerekmiycek. Hersey 1 sayfada mevcut olacak haliyle yönetim olarak daha verimli calisacagiz.
Geçmiş olsun canım gebelik testini sadece idrar mi yaptın yoksa kan tahlili de yaptırdın mı eğer yaptirdiysan belki mevsim gecisinden de olabilir inşaAllah birşeyin yoktur canını sıkma canım geçmiş olsunBugün biraz canım sıkkın kızlar doğru dürüst birşey de yemedim.Bu ayın 25 inde 2 ay olacak adet olmuyorum.Yarın için randavu aldım öğlen saat 13.00 verdiler.Bakalım ne çıkıcak hamile de değilim.Test yaptım.eminim.ilk defa böyle birşey yaşadım.
sağol canım idrardan tesk yaptım biri bugün birde ayın başında yapmıştım.İnt. araştırdım biraz adet söktücü veriyormuş dr.tabi bir sorun yoksa.Olsamda rahatlasam.Geçmiş olsun canım gebelik testini sadece idrar mi yaptın yoksa kan tahlili de yaptırdın mı eğer yaptirdiysan belki mevsim gecisinden de olabilir inşaAllah birşeyin yoktur canını sıkma canım geçmiş olsun
aslında bahsetmiştim ama onca mesajın arasından belki görmemişsindir tekrar bahsedimLovedreams H haayydee saolun kizlar benide cok sevindirdi bu durum inanin hidden paradise dr ihmal etme. gecmis olsun. Allah sifa versin kuzum
@GoblininGelini o gida takviyesi kacmadi gözümden insallah güvenilir birseydir dikkatli ol
saol bebegimcansutr hayırlı olsun kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?