Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cok tskler tatlim. Inan takim icin cok faydali olacak.. ayyy motive oldum

Saolun kizlar cok daha verimli olabilecegiz yenilerle diyalogumuz cok daha kolay olacak...hepimiz icin hayirli ve ugurlu olsun
Aynen bebeğim amin.

cansutr pek anlamadim mevzuyu ama hayirli olsun sana olmussa guzel bisey olmustur kesin
Evet takim kaptaniydi ama konuya sahip degildim yani 1. Sayfayi güncelliyemiyorduk..takimimiza özel kurallari ekliyemiyorduk...artik Konu sahibi oldugum icin bunu yapabilme.yetkine sahip oldum yani yenilere kurallari anlatmamiz gerekmiycek. Hersey 1 sayfada mevcut olacak haliyle yönetim olarak daha verimli calisacagiz.

Vaaayyy konu sahibi cansu tr yaziyor cahilligime verr guzel olmuusss hayirli olsunnn duble kaptan

Bugün biraz canım sıkkın kızlar doğru dürüst birşey de yemedim.Bu ayın 25 inde 2 ay olacak adet olmuyorum.Yarın için randavu aldım öğlen saat 13.00 verdiler.Bakalım ne çıkıcak hamile de değilim.Test yaptım.eminim.ilk defa böyle birşey yaşadım.

14 Mart Menü

10:30
1 haşlanmış yumurta, yarım domates ve salatalık, yarım kk kadar süzme peynir 4 zeytin. 1 bardak süt içine 2 kaşık yulaf.

13: 1 tane yeşil elma, 1 bardak şekersiz çay, 2 dilim peynir, 4 zeytin.

17:30 1 kase kesme çorbası, domates salatası ,4-5 kaşık yoğurt.

2 lt su
3+1 mile leslie. (60 dk) + 3 mile leslie + 15 dakika yürüyüş toplam 120 dk spor

Geçmiş olsun canım gebelik testini sadece idrar mi yaptın yoksa kan tahlili de yaptırdın mı eğer yaptirdiysan belki mevsim gecisinden de olabilir inşaAllah birşeyin yoktur canını sıkma canım geçmiş olsun

sağol canım idrardan tesk yaptım biri bugün birde ayın başında yapmıştım.İnt. araştırdım biraz adet söktücü veriyormuş dr.tabi bir sorun yoksa.Olsamda rahatlasam.

Menüm saat 11:00
bir yumurta
Saat 15.00 bir kase yoğurt
saat 18: 4 baget
4çiğ köfte
bir kase yoğurt
spor:
30 dk bisiklet
15 dk yürüyüş
15 dk hopladım zıpladım (dans)
2litre su

bugünkü menüm:

sabah 10.30

1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık, peynir, zeytin

13.30

bir elma

15.00

aztec zayıflamaya, tok tutmaya yardımcı gıda takviyesi, sütle beraber

19.00

bir tabak sebze yemeği, ayran

2 litre su

20 dk trambolin
20 dk aerobik
30 dk yürüyüş
15 dk bisiklet

aslında bahsetmiştim ama onca mesajın arasından belki görmemişsindir tekrar bahsedim
şimdi bi arkadaşım diyetisyene gittiğinde diyetisyeni bunu önermiş, hem tok tutucu özelliği var hem de zayıflamaya yardımcı oluyormuş, hem de içinde protein, mineral, kalsiyum falan varmış, zaten içindekiler yulaf tohumu, chia tohumu, tarçın gibi şeylerden oluşuyor.
ben bu kızı gördüğümde şaşırdım zayıflamışsın baya dedim, o da diyetin yanında bunu kullandığını açlığa daha iyi dayandığını hem de daha güzel protein falan aldığını söyledi, kendisi kullanmayı bırakmış, son bi kaç paketini de bana verdi, istersen bi dene memnun kalırsan sen de alırsın dedi, şimdi onun verdiği paketi deniyorum, yağsız sütün içine bi yemek kaşığı karıştırıp içiliyor

14.03.2017 menüsü

Kahvaltı (09:30)
1 adet haşlanmış yumurta
2 adet çeri domatesi
1 adet sivri biber
Maydanoz-Dereotu

Öglen(13:00)
1 kase yoğurt

2 adet mandalina

Ara (15:30)
2 adet ceviz
2 adet gün kurusu

Akşam(19:00)
Zeytinyağlı kabak yemeği
1 adet kabak mücver
Yoğurt
Salata

2.5 litre su
90 dk yürüyüş+90dk spor salonunda bölgesel çalışma ve yüzme=180 dk spor

sabah 12:30
5 çatal menemen
3 çatal soğanlı yumurta
1 dlm peynir

öğle 16:00
1 kase ayran aşı

akşam 19:00
1 tabak haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt

ara 21:00
2 kare çikolata ve kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…