izindeyim ama yinede fikrimi belirtmeden gecemiycem..pek iyi degil umarim cumaya düzelir... unutmayin 0.30 altina düsersek nota aliyoruz....birde burda aktiv olmayan üyelerde görüyorum... simdi listede, denemede , izinde diye yeni bir liste ciakartcam @Nesli Han @Enise07 1-2 kisiyi denemeden cikartacam cünkü ortalikta yoklar...bu saatde 7 rüyanizi göryorsunuz.. eger itiraziniz olursa beni etiketlersiniz kuzularim13 Mart 2017
Pazartesi tartısıKızlar
Enise07 (74.8/74.2/0.6) Nesli Han (82//)SABİT - @GoblininGelini (72.8//)SABİT
diyetlife (91/90.1/0.9) 88prenses22 (/92.8/)SABIT - H haayydee (86.3/86.3/)sabit
- B borntofight (93.0/93.0/sabit)
- @nuranC (//)
- K kullaniciyeni (//)
hidden paradise (78.6/78.8/+0.25) Bestblondie
cuma kilosu/pazartesi kilosu/aradaki fark
Bu şekilde yazıp alıntılayın. Lütfen en son mesajı alıntılayın.
İzinli üyeler
cansutr
Lovedreams
Firslayd
@cansu-S
@Degistir Kendini
Kızlar listede olmayanlar kendini eklesin.
aksama salata eklerdim... cikolata saat gec ben yemezdim gün güzel amaaa su ve spor eksik !!! 1 sayfayi güncelledikten sonra umarim herkes menüsünü ayni sekilde paylasir... eksiksiz spor yok diyelimsabah 12:30
5 çatal menemen
3 çatal soğanlı yumurta
1 dlm peynir
öğle 16:00
1 kase ayran aşı
akşam 19:00
1 tabak haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
ara 21:00
2 kare çikolata ve kahve
özele gelsene 1 saniyeniye bilmiyorum ama bugün artı çıktım ben ya
kusura bakma kaptanım ya yazayı unutmuşum 40 dk yürüyüş 2 lt su içmiştim uykusuzluk başıma vurduaksama salata eklerdim... cikolata saat gec ben yemezdim gün güzel amaaa su ve spor eksik !!! 1 sayfayi güncelledikten sonra umarim herkes menüsünü ayni sekilde paylasir... eksiksiz spor yok diyelim
Spor: yok/0 dk
yazilabilir...kuzum atarlanmiyorum sadece liste düzenliyorum ve bazi yenilerin geldikleri gibi yok olmalarini fark etmem delirtiyor... bosuna izine ayrilmadim
Akşam yatmadan 2 saat önce 2 adet inciri küçük küçük doğrayıp süt içinde beklet 2 saat kadar beklesin ama sonra gece Epson onu ye yat canım hakiki zeytinyağı iç sabah ac karnina elma ye en son artık ise yaramazsa kaptanimiz İngiliz tuzu demişti ben burda bulamadım sen belki bulabilirsin canım geçmiş olsunselam ceza aldım mı bilmiyorum. kaç gündür giremiyorum sınavdı hastaneydi. rahat bi 5 gündür filan kabızım verdiğim iki kiloyu geri aldım bile. Allah bildiği gibi yapsın. en son 96.5a kadar inmiştim. ishal olmanın yolunu arıyorum iğrenç bir konu biliyorum ama yardımcı olabilcek fikirleri olan varsa yazarsa çok memnun olurum.
Dulcolax al eczaneden öyle bildiğin gibi dayanılmıcak bir ishal yapmıyor.Bitkilerden yapılmış yan etkisi olmayan İviçre üretimi.Etkisini 6 saat sonra gösterir canım.Akşam yatmadan 2 saat önce 2 adet inciri küçük küçük doğrayıp süt içinde beklet 2 saat kadar beklesin ama sonra gece Epson onu ye yat canım hakiki zeytinyağı iç sabah ac karnina elma ye en son artık ise yaramazsa kaptanimiz İngiliz tuzu demişti ben burda bulamadım sen belki bulabilirsin canım geçmiş olsun
Herkes nerelerde ya, buralar çok ıssız kaldı son günlerde. Nerede benim güzel grubumun azimli hırslı hatunları?
Ve buyrun 15.03.2017 menüm
Kahvaltı (09:30)
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet ceviz
1 dilim çavdar ekmeği
Domates Salatalik
Öğlen(13:00)
1 adet zeytinyağlı enginar
Salata
Yoğurt
Ara(16:00)
1 adet elma
Akşam(19:30)
1 kase tavuk suyu çorba
1 porsiyon tavuk sote
Salata
Yoğurt
180 dk spor (yürüyüş+bölgesel çalışma+yüzme)
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?