Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

izindeyim ama yinede fikrimi belirtmeden gecemiycem..pek iyi degil umarim cumaya düzelir... unutmayin 0.30 altina düsersek nota aliyoruz....birde burda aktiv olmayan üyelerde görüyorum... simdi listede, denemede , izinde diye yeni bir liste ciakartcam @Nesli Han @Enise07 1-2 kisiyi denemeden cikartacam cünkü ortalikta yoklar...bu saatde 7 rüyanizi göryorsunuz.. eger itiraziniz olursa beni etiketlersiniz kuzularim

sabah 12:30
5 çatal menemen
3 çatal soğanlı yumurta
1 dlm peynir

öğle 16:00
1 kase ayran aşı

akşam 19:00
1 tabak haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt

ara 21:00
2 kare çikolata ve kahve
aksama salata eklerdim... cikolata saat gec ben yemezdim gün güzel amaaa su ve spor eksik !!! 1 sayfayi güncelledikten sonra umarim herkes menüsünü ayni sekilde paylasir... eksiksiz spor yok diyelim
Spor: yok/0 dk
yazilabilir...kuzum atarlanmiyorum sadece liste düzenliyorum ve bazi yenilerin geldikleri gibi yok olmalarini fark etmem delirtiyor... bosuna izine ayrilmadim

kusura bakma kaptanım ya yazayı unutmuşum 40 dk yürüyüş 2 lt su içmiştim uykusuzluk başıma vurdu
çikolatayı da çok acıkmıştım sabahlıycam muhtemelen ondan yedim

Üye Listesi (14.03.17)
Listedeki Üyeler

Enise07
Nesli Han
@GoblininGelini
diyetlife

H haayydee

Izindeki Üyeler

Firslayd
Lovedreams
Cansu-S
cansutr
Degistir Kendini

Denemedeki Üyeler

88prenses22
B borntofight
hidden paradise

Nazar boncugumuz
Bestblondie

Denemedeki Üyelerin basarili olacagini inaniyorum... Izindekilerinin minimum yarisi yakin zamanda geri dönecek... Takimin sayisi gayet yerinde... Öncedende dedigim gibi 1 kisi izinden dönmedikce listeden hic kimse mümkün mertebe izin istemesen... (resmen takimin yarisi izinde ) denemeden iki kisiyi cikardim eger yönetim sans taniyalim filan derse whatsupte konuyu acin kizlar... biliyorsunuz her zaman fikirlerinize kulak veriyorum..benim suanlik önerim bu... bizimle olan varliklarini hissettigim sevimli üyeciklerim bunlar

vallah kötü birsey yazmadim ama 40 yilin basi bdv yazdim... o hatuna dayanamadim enisem gibi benim gibi melek gibi kizlar dururken... böyle cadilar evleniyor üstelik adam basarili yurtdisinda filan is icabi gitmisler ama hatun hayati zehir ediyor

selam ceza aldım mı bilmiyorum. kaç gündür giremiyorum sınavdı hastaneydi. rahat bi 5 gündür filan kabızım verdiğim iki kiloyu geri aldım bile. Allah bildiği gibi yapsın. en son 96.5a kadar inmiştim. ishal olmanın yolunu arıyorum iğrenç bir konu biliyorum ama yardımcı olabilcek fikirleri olan varsa yazarsa çok memnun olurum.

Akşam yatmadan 2 saat önce 2 adet inciri küçük küçük doğrayıp süt içinde beklet 2 saat kadar beklesin ama sonra gece Epson onu ye yat canım hakiki zeytinyağı iç sabah ac karnina elma ye en son artık ise yaramazsa kaptanimiz İngiliz tuzu demişti ben burda bulamadım sen belki bulabilirsin canım geçmiş olsun

Hayirli sabahlarr hatunlarrr dun giremedim yazayim menumuuu

Sabah 07.30

7 zeytin
Haslanmis yumurta
2 dilim Peynir
Domates

Ogle 13.30
1 kase corba

Aksam 18.20

5 adet yaprak sarma
1 kase yogurt

45 dk lesli + 30 dk zumbaa+3.5lt su

Dulcolax al eczaneden öyle bildiğin gibi dayanılmıcak bir ishal yapmıyor.Bitkilerden yapılmış yan etkisi olmayan İviçre üretimi.Etkisini 6 saat sonra gösterir canım.

Kızlar dr gittim.test yaptım dedim ama kandan yinede bakıcam dedi sonuç yarın öğlen çıkıcakmış gebelik yoksa adet söktürücü yazıcakmış.

***10. TAKIM 509.ETAP***
Enise07(74.8///%)
Nesli Han (82///%)

GoblininGelini (72.8///%)
diyetlife (91///%)
Sakine_zeyneb sena (86.3///%)

10. Takım yüzdesi :

Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)

88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris: o is bende
(92.8//%)

B borntofight
Baslangic Tarihi 26.02.17,
Basladigi Kilo 94, Hedef Kilo 54
Listeye muhtemelen giris 17.03.17
(93.0//%)

hidden paradise
Başlangıç : 06.03 2017
Listeye muhtemel giris: 24.03.2017
Başlangıç kilo 80.8
Hedef: 60
(78.6///%)

K kullaniciyeni
Başlangıç tarih: 15.03.17
Muhtemel giriş :31.03.17
Başlangıç kilo:
Hedef:
(///)

Misafir Üye

Bestblondie
(///)

Izinli Üyeler***

Cansu-S
Degistir Kendini
cansutr
Firslayd
Lovedreams

Herkes nerelerde ya, buralar çok ıssız kaldı son günlerde. Nerede benim güzel grubumun azimli hırslı hatunları?

Ve buyrun 15.03.2017 menüm

Kahvaltı (09:30)
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet ceviz
1 dilim çavdar ekmeği
Domates Salatalik

Öğlen(13:00)
1 adet zeytinyağlı enginar
Salata
Yoğurt

Ara(16:00)
1 adet elma

Akşam(19:30)
1 kase tavuk suyu çorba
1 porsiyon tavuk sote
Salata
Yoğurt

180 dk spor (yürüyüş+bölgesel çalışma+yüzme)
2.5 litre su

sabah 11:00
1 yumurta
1 dlm peynir
1 dlm ekmek
4 çatal menemen

öğle 14:00
3 tane mercimek köftesi
marul

ara 16:00
1 elma

akşam 18:30
2 kaşık bulgur pilavi
4 kaşık sac kavurma
salata

2 lt su
45 dk yürüyüş

Merhaba kızlar bugün ki menüm
Sabah:10.30
Bir yumurta
Bir bardak yeşil çay
Öğlen: yarım simit
Salata
Bir bardak çay
Akşam:tavuk göğüs sote
Yoğurt
Salata 1 litre su
Spor :1saat yürüyüş
Bugün dışarda olduğum için böyle karışık bir menü oldu iki kez kahvaltı gbi

cok iyi bir menü
aynen resmen örümcek agi baglanmis toz tutmus takim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…