yokum diye börek yemeyi cesaret ediyorsunuz yaSelamu aleykum hanimlar hayirli geceler misafir yogunluk birde ev tasima ciktii hayrlara vesile olsun bugun ki menumm
Sabah 9.30
2 dilim penir
1 dilim ispanakli borek
Ogle 14.30
1 kase corba
Aksam 19.00
1 kase corba
Haslanmis tavuk
Salata
45dk lesli+20 dk zumba+3.5lt su
Hala hala ve halaa HARİKASINHerkes nerelerde ya, buralar çok ıssız kaldı son günlerde. Nerede benim güzel grubumun azimli hırslı hatunları?
Ve buyrun 15.03.2017 menüm
Kahvaltı (09:30)
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet ceviz
1 dilim çavdar ekmeği
Domates Salatalik
Öğlen(13:00)
1 adet zeytinyağlı enginar
Salata
Yoğurt
Ara(16:00)
1 adet elma
Akşam(19:30)
1 kase tavuk suyu çorba
1 porsiyon tavuk sote
Salata
Yoğurt
180 dk spor (yürüyüş+bölgesel çalışma+yüzme)
2.5 litre su
cok iyi bir menü
aynen resmen örümcek agi baglanmis toz tutmus takim
Hala hala ve halaa HARİKASIN
Bende anlamadim neden bu sessizlik.Gerçekten ne oldu böyle anlamadım. Hep cıvıl cıvıldı buralar. Son günlerde ses seda yok.
Teşekkür ederim canım. Resmen tüm motivasyonum kilo vermek üzere oldu son zamanlarda. Tartıda rakamlar eksildikçe benim hırsım artıyor. Hoş dün akşam kızım rahatsızlandı. Ateş kusma gece uyuyamadım. Sabah uyandık gözlerine kan oturmuş. Onu bu halde bırakıp spora gidemedim. Bugünlük böyle oldu. O iyi olsunda ben yine giderim.
hoş geldinMerhaba Güzellerim
Sizleri çok özledim ve geri döndüm...
Nasılsınız? Neler yaptınız?
Yeni arkadaşlar gelmiş her şeyi kaçırdım ben
geçmiş olsun canımGerçekten ne oldu böyle anlamadım. Hep cıvıl cıvıldı buralar. Son günlerde ses seda yok.
Teşekkür ederim canım. Resmen tüm motivasyonum kilo vermek üzere oldu son zamanlarda. Tartıda rakamlar eksildikçe benim hırsım artıyor. Hoş dün akşam kızım rahatsızlandı. Ateş kusma gece uyuyamadım. Sabah uyandık gözlerine kan oturmuş. Onu bu halde bırakıp spora gidemedim. Bugünlük böyle oldu. O iyi olsunda ben yine giderim.
Ah kuzum benimde 11 gün gecikti balon gibi oldumHatunlar bugün regl oldum tartida 52.2 yi gördüm sinir oldum ya sözde Nisan 13 e kadar 47 kilo olacaktım kendimi tokatlamak istiyorum
Merhaba Güzellerim
Sizleri çok özledim ve geri döndüm...
Nasılsınız? Neler yaptınız?
Yeni arkadaşlar gelmiş her şeyi kaçırdım ben
Gecmis olsun tatlimMerhaba kızlar bende sonucu öğrenmeye gittim hast.gebelik yok söktürücü hap verdi dr. Başladım kullanmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?