yokum diye börek yemeyi cesaret ediyorsunuz yane tasinmasi kiz ??? baska sehire, baska semte ? aydinlat beni sekerim...özele giriyorsa bana messag et cok merak ettim simdi
Günaydınnnnnn tatlımGunaydinnnnnn guzellerrrr
Canım tarifini merak ediyorumKızlar simdi size bir ödem attırıcı tarif vercem biliyorsunuz ben regl olamiyorum olamadigim icin 62 bile gördüm sogan, maydonoz 1 haftadir herseyi deniyorum dün bi yöntem denedim 60.7 kgydim ve bugün 59.2 kg uyandim
Hala nefes almakta bile zorlaniyorum hala ödemliyim ama çözümü buldum nasilsa
Canım bi kere hepsi toplamda 3 litre su içtim, tuz kullanmadım ve aşağıdaki karisimlari yaptımCanım tarifini merak ediyorum
Kaynatmadın dimi canım 2. TarifiniCanım bi kere hepsi toplamda 3 litre su içtim, tuz kullanmadım ve aşağıdaki karisimlari yaptım
1 litre suya limon dilimledim maydonoz nane koydum aksamdan beklettim onu ictim sonra 1 litre suya 4 kaşık sirke koydum karanfil attim bi kac tane bi tane kabuk tarcin onu ictim 1 litre su ictim ve boool yesilcay, yeşillik :) 1.5 kilo gitti
Kaynatmadın dimi canım 2. TarifiniCanım bi kere hepsi toplamda 3 litre su içtim, tuz kullanmadım ve aşağıdaki karisimlari yaptım
1 litre suya limon dilimledim maydonoz nane koydum aksamdan beklettim onu ictim sonra 1 litre suya 4 kaşık sirke koydum karanfil attim bi kac tane bi tane kabuk tarcin onu ictim 1 litre su ictim ve boool yesilcay, yeşillik :) 1.5 kilo gitti
Maasallah canım Allah arttırsın***10. TAKIM 509.ETAP***Enise07(74.8///%) SABİT
Nesli Han (82///%)
GoblininGelini (72.8///%)
diyetlife (91/88.9/2.1/%2.31)
Sakine_zeyneb sena (86.3/85.1/1.2/%1.39)
10. Takım yüzdesi :
Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)
88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris: o is bende
(92.8//%)
B borntofight
Baslangic Tarihi 26.02.17,
Basladigi Kilo 94, Hedef Kilo 54
Listeye muhtemelen giris 17.03.17
(93.0//%)
hidden paradise
Başlangıç : 06.03 2017
Listeye muhtemel giris: 24.03.2017
Başlangıç kilo 80.8
Hedef: 60
(78.6///%)
@dasmodel
Başlangıç tarih: 15.03.17
Muhtemel giriş :31.03.17
Başlangıç kilo:
Hedef:
(///)
Misafir Üye
Bestblondie
(///)
Izinli Üyeler***
Cansu-S
Degistir Kendini
cansutr
Firslayd
Lovedreams (51.4 izne ayrıldığım kilom) guncel=(52.2/51.3/0.9/1.72)
Hayir canım ama ikincinin tarcin ve karanfilini aksamdan koyun kizlar ben unuttumKaynatmadın dimi canım 2. Tarifini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?