Kg verdiğimi görünce çok mutlu oluyorum hepiniz iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum.Denemedeyim ama umarım aranıza kesin olarak katılırım ikinci ailemsinz benim canlarımsınız öpüyorum
Ya valla cok haklisiniz. Ama bugun acayip yogun bir gundu. Kendimi eve atar atmaz hemen yazdim. Bir daha gecikmem insallahB borntofight biliyorum baska ülkesden saat farki cok ama listeye alininca lütfen tr saati 13:00 e kadar yapmalisin bildirimini.. bu konuda cok katiyiz.. cumanin bizim icin kabusa dönmesini istemiyoruz.
İnş kaptanım bende aranızda ilerlemek istiyorum.inanın kendi başıma ne zaman kilo vermeye kalksam daha fazla kg ile devam ediyordum.Ama burda disiplin var dikkat etmek gerek, kendimize verdiğimiz bi söz var.Ve siz hepimizi takip ediyorsunuz bizde kendimizi değerli hissediyoruz. Dayanışma var! Özgüven var ! Çok faydalı bir sistem kurulmuş.Hepimiz farklı şehirlerdeyiz ve birbirimizi görmesek te hepimiz burdayız.bizde seni kemik kadromuzda görmek isteriz zaten belli kiloda belli güvenilir bir kadro olustuktan sonra yenileri tek tük zar zor aliriz herkesin birbirini tanidigi bildigi bir kadro ile ilerlemek cok daha kolay beni herkes biliyor malum cenem düsük sizden yana sIkinti olmuyor.. ama bizden yana sizden ne kadar az bilirsek yada tanirsak o kadar zor oluyor
ben de zaten çıkmayı düşünüyordum zayıflayamıyorum işte, olmuyor. bir de şu saatte burda olacaksın tarzı baskılar da bana göre değil, ben de size başarılar diliyorum, umarım hedefinize ulaşırsınız, bugüne kadar zayıflama konusunda bi halt beceremesem de burdaki sohbetler keyifliydi en azından, bunlar için teşekkür ederim, iyi günler...@GoblininGelini uyardigimiza ragmen...vaktinde bildirim yapmiyarak, takim kurallarina aykiri davrandigin icin 2 kez sari kart alip...tüm yönetimin onayi ile diskalifiye edilmene karar verilmistir. Karar defterinde diskalifiye edilen üyenin durumu aciklanmistir. Basarilar diliyorum.
antidepresan ??? kantaron cayi ic daha iyiHatunlar bugün hastanedeydim bende nöroloji beyin cerahisine randevum vardı doktor çok tatlı bi kadın ya baya espiriliydi :) neyse derdimi anlattım iki şeyden suphelendi biri migren diğerini söylemedi 17 nisana randevu verdi beyin mr ı cekilecegim kızlar dua edin bana kötü birşey çıkmasınbirde antidepresan verdi bu ilaç normal antidepresan gibi değilmiş başta tedirgin olmustum sonra doktor bak bu ilacı bazı kadınlar zayiflamak için istiyorlar diyince tabi ben Ooooooo o zaman bana yazın bi 5 10 tane diyince doktor gülme krizine girdi yok ya vazgeçtim ben dedi baya şakalaştık hayatımda ilk defa bu kadar cana yakın bi doktoru tanıdım ben çok sevdim kendisini
Sagol canim ben başta kesinlikle istemiyorum dedim sonra kendi kızına da vermiş bu ilacı ve dedi ki antidepresan 30 çeşitten oluşur bu vereceğim migren baş ağrısı, menopoz belirtilerini hafifletiyormus birde iştah kapatıp zayiflatıyormuş bu yüzden ben daha çok baş ağrısı ataklarim azalsın diye içmek istiyorumantidepresan ??? kantaron cayi ic daha iyigecmis olsun bu arada
Aşırı aclik hissettim 1 dilimden biraz az ekmekle biraz peynir yedim baktim bastırmıyor eziyet etmedim bende kendime evde fasulye yogurt vardi sadece onlardan yedim ayni ölçüde17 Mart 2017- Cuma
Kahvaltı 10.30
250 ml çilekli kefir
3 tane form limonlu büsküvi
Akşam Yemeği 16.00
5-6 kaşık kuru fasulye
1 kase yoğurt
Araögün: Sade kahve, 2 hurma
1.8 litre su
1 saat yürüyüş
Bugün hastanedeydim hep bulabildiğim en sağlıklı şeylerle kahvaltı yaptım ama öğle yemeği filan yiyemedim aksadı her sey...
Geçmiş olsun balHatunlar bugün hastanedeydim bende nöroloji beyin cerahisine randevum vardı doktor çok tatlı bi kadın ya baya espiriliydi :) neyse derdimi anlattım iki şeyden suphelendi biri migren diğerini söylemedi 17 nisana randevu verdi beyin mr ı cekilecegim kızlar dua edin bana kötü birşey çıkmasınbirde antidepresan verdi bu ilaç normal antidepresan gibi değilmiş başta tedirgin olmustum sonra doktor bak bu ilacı bazı kadınlar zayiflamak için istiyorlar diyince tabi ben Ooooooo o zaman bana yazın bi 5 10 tane diyince doktor gülme krizine girdi yok ya vazgeçtim ben dedi baya şakalaştık hayatımda ilk defa bu kadar cana yakın bi doktoru tanıdım ben çok sevdim kendisini
Sanada geçmiş olsun canım haklısın bu verdiği ilaç bittiği gün erki etmeye başlayacakmış yani kullandıktan 24 gün sonra mr sonucu için doktora gittiğimde kullanmaya devam edip etmemem için karar verecekmişGeçmiş olsun bal
Bende antidepresan kullanıyorum. Aslinda antidepresanlar öcü değil ama bilinçsizce kullanılirsa yandıkdoktor gayet güzel açıklamış ben bile sevdim onu
Ahahahahha önce ben yazdım :)))))diyetlife Bireysel ikincilik senin olduuu MUHTEŞEMSİN
Kızlar sizleri de tebrik ederim takımımız 3. oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?