- 7 Mart 2011
- 7.405
- 8.078
- 398
- 36
geçmiş olsun canım. ben de baya antidepresan kullandim migren ataklarima çok iyi gelmişti. hem iyi bir dr.a denk gelmen de süper olmus. inşallah mr sonucun da iyi çıkar.Sanada geçmiş olsun canım haklısın bu verdiği ilaç bittiği gün erki etmeye başlayacakmış yani kullandıktan 24 gün sonra mr sonucu için doktora gittiğimde kullanmaya devam edip etmemem için karar verecekmiş
geçmiş olsun canım. ben de baya antidepresan kullandim migren ataklarima çok iyi gelmişti. hem iyi bir dr.a denk gelmen de süper olmus. inşallah mr sonucun da iyi çıkar.
Spor Spor sporhttps://www.instagram.com/p/BREPByhhQne/
Hatun 2 resimdede ayni kiloda ama fark ortadaEki Görüntüle 1969101
Canım daha almadım ilacı :) reçeteli ama reçetesiz verilmiyor zayiflatir diyince 5 10 paket istedim de vermediLovedreams cok gecmis olsun hayrli haberlerr insaallahh..neydi ki ilacin adi zayiflardik belkii :)))
Hu huuu hatunlarrrr
Nasılsıniz bakalım. ....
Takım olarak 3. Olacağız
Hepinizi tebrik ediyorum geçen hafta da derece aldık bu hafta da ....
Veeeediyetlife kuzum harika gidiyorsun. Bireysel 2. Olacaksın tebrik ediyorum seni inşallah bu şekilde devam edip hedef kilona kavusacaksin
diyetlife Bireysel ikincilik senin olduuu MUHTEŞEMSİN
Kızlar sizleri de tebrik ederim takımımız 3. oldu..
https://www.instagram.com/p/BREPByhhQne/
Hatun 2 resimdede ayni kiloda ama fark ortadaEki Görüntüle 1969101
Allah razı olsun canimLovedreams geçmiş olsun canım..
Kızlar biraz geç girebildim ksr bakmayın
Menüm:
sabah 10:00
Bir yumurta
Bir dilim tam buğday ekmeği
6 zeytin
Küçük bir parça peynir
Şekersiz çay bir bardak
Öglen;13:45
Bir kase tavuk çorbası
Bir dilim tam buğday ekmeği
Salata-yoğurt
Akşam 18;30
Bir kase çorba
Bir dilim tam buģday ekmeği
Bir porsiyon sebze yemeģi
Yoğurt- salata
uymadan önce (saat..)
1 bardak light süt
Su:2.5 litre + yesil cay
Spor: 150 ip atlama
20 dk bisiklet
20 dk yürüyüş
10 dk plates egzersizi
10 set şeklinde 15 er platesle mekik
sabah 13:00
1 krep
4 dlm kadar peynir
2 zeytin
3 çatal patatesli yumurta
2 dlm domates
2 çatal menemen
ara
1 lokum
akşam 19:00
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt
Günaydın ballımGünaydın canlar
Ben ödemi attığım gibi geri tuttumbi görseniz gülme krizlerine girersiniz annem arı mı soktu seni diyor...
Maydonoz denedim olmadı, soğan denedim olmadı regl olmak için başka önerebileceğiniz bir kür var mı? Doktora gittim herhangi bi sorun çıkmadı ilaç verdi ama onlar hem tüylenme yapıyor hem kilo aldırıyor içmek istemiyorum lütfen yardım
Neyse sonunda uzun zamandır ilk defa dün kaçamak yapmadımbugün de yapmamak için direncem bakalım cumaya ne görcem...
Günaydın canım ben verdiğin tarifi akşamdan yaptım birde dr. Verdiği ilaç iyi geldi bugun regl oldumGünaydın canlar
Ben ödemi attığım gibi geri tuttumbi görseniz gülme krizlerine girersiniz annem arı mı soktu seni diyor...
Maydonoz denedim olmadı, soğan denedim olmadı regl olmak için başka önerebileceğiniz bir kür var mı? Doktora gittim herhangi bi sorun çıkmadı ilaç verdi ama onlar hem tüylenme yapıyor hem kilo aldırıyor içmek istemiyorum lütfen yardım
Neyse sonunda uzun zamandır ilk defa dün kaçamak yapmadımbugün de yapmamak için direncem bakalım cumaya ne görcem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?