Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım benimm çok motive oldum teşekkür ederim

Menüm sabah 10.00
Bir yumurta
Bir dilim ekmek
Salata
Yeşil çay
Ara:bir portakal
Öğlen 13.00:
bir kase pırasa yemeğı
Bir dilim ekmek(tam tahıllı)
Bir parça tavuk göğüs haşlama
Salata
Akşam19:00
Bir parça tavuk göğüs haşlama
Bir kase lahana çorba
Bir dilim ekmek
2.5 litre su
Gün içinde yeşil çay
Spor: 20 dk bisiklet
10 dk yürüyüş
Spordan bacaklarım kas yaptı biraz bölgesel çalışsam iyi olacak

Canım kahvaltına süt, peynir ekle protein dolu ve zengin olsun :) onun dışında çoook güzel

Yok kız ne artısı perşembe 52.2 kiloydum o gün regl oldum cuma günü 51.3 kiloya düştüm 100 verdim ama artı da değilim
Lovedreams sende mi izinden artıyla dönenlere katıldın kız siz kesin ideal kilosunda gelir diyorduk malum en hırslılarımızdansın

B borntofight hidden paradise
Kızlaar biz sizinle tanışamadık.
Ben Cansu 19 yaşımdayım 152 boyunda 59.2 kiloyum. Diyete 73.3 kiloyla başladım en fazla 75.6 gördüm 3 aydır diyetteyim ama son bir aydır sabitim Niğde de yaşıyorum ama İstanbul'da doğup büyüdüm. Okul, iş yok üni sınavına girdim sonuç bekliyorum. Burcum balık çok duygusal, kırılgan bir karakterdeyimdir Bi de inişlerim çıkışlarım çoktur bi bakarsınız dipteyim bi bakarsınız azmin doruklarındayım sizleri de tanıyabilir miyim?

Yok kız ne artısı perşembe 52.2 kiloydum o gün regl oldum cuma günü 51.3 kiloya düştüm 100 verdim ama artı da değilim
Listede değildin sanki ayy ben yine karıştırdım ben akşamları boyle uçuyorum
Neler yaptin bakalım izinde bal

Listede değildin sanki ayy ben yine karıştırdım ben akşamları boyle uçuyorum
Neler yaptin bakalım izinde bal
Bol bol yedim
Haha valla yedim şaka değil tek avantajım galiba sporu bırakmadım ondan kilo almadım ama vermedimde biraz diyetten soyutlamak istedim kendimi birde kızım 3 hafta hastaydı onunla uğraştım ben hastaydım 1 hafta grip 1 hafta şiddetli baş ağrım vardı dün iyiydim bugün yine başım ağrıyor bakalım mr sonucum ne çıkacak
Ben bu Cuma geri dönmek istiyorum yeter bu kadar haylazlik en azından Nisan 13 e kadar 40 lı rakamları görmek istiyorum

Cansu-S canısı ben 28 yaşındayım.Kütahya'da doğdum ama Eskişehir'li olduk artık.Bir oğlum var 2 yaşında benim kg sorunumda hamilelikte başladı.Boyum 1.62 kilom 80.7 ile başladım yanlış hatırlamıyorsam 78.3 tüm en son.böyle bildiğin tombiğim.lise mezunuyum-üniye geçiş yaptım ama kaydımı dondurup evlendim.bu konuda kendime çok kızıyorum neyse geçmiş zaman, bu kadar kg aldığım için de kendime kızıyorum ne vardı o kadar yiyecek diye çünkü o kadar çabalıyorum ki eger hedef kg ulaşırsam bir daha asla bu kg çıkmayacağım.Giysi benim büyük sorunum inş kurtulurum bu kglardan

ben sabah kahvaltisindaki masayi bildigim icin aksamida hafif tutmus.. lokum olmiyaydi iyidi ama 1 taneyi görmiyelim... o kahvalti sofrasi cok fenaydi cok
Sağol kaptanim
görme sen o lokumu görme
Yalnız ilaca davam mı edicem bırakıcam mı şimdi dr sormak aklıma gelmedi
evet canim birakacksin
Kızlar diyet yemekleri bulmakta zorlanıyorsanız;

https://www.diyetkolik.com/yemek-tarifleri/
Sağol tatlim çok işime yarayacak

supersin canım ins ben de birgün başarırım

Ayy okurken kendimi gördüm sanki var ya bir zayıflayım bir daha kilo almam hayatta almam yeter be ne çektik alması ne kolaydı vermesi ne kadar zormuş yaa

Kız sakin nisana çok var daha görürsün
Senin bal kız nasıl şimdi iyileşti mi mr ne zaman çekilcek kuzu?

Ben neler yedim bi bilseniz taşlarsınız beni ama az da olsa zayıflayıp döndüm nasıl oldu bende anlamadim

sabah 07:15
Kaşarlı menemen

akşam 17:00
1 karniyarik (kizartmadim
salata
yoğurt

19:00
5 tane kavrulmamis fındık

en az 2 lt su
40 dk yürüyüş
Şimdi azcık eleştircem ben bu menüyü kahvaltıdan başlayalım. Kaşar ne kadardı? Ve kesinlikle çesitli bir kahvaltı değil kızlar unutmayın en çeşitli ve en fazla yememiz gereken öğün kahvaltı (kendime de söyledim bunu )

Öğlen yemeği muhteşem ama akşam bu gidişle kan değerlerin düşer demedi deme.

"Cesaretini topla. Korkularının yerine sevgini koy. İlerle, geliş ve geliştir. Tekamülün için kendini merkezine koy. Hayatla birlikte uyum içinde ol. Donuk olma, akışkan ol. En önemlisi yürek sahibi ol, hem de kocaman bir yüreğe. Aşkla gülümsemek için bir adım daha at. Gerisi kendiliğinden geliyor."

Mert Güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…