- 7 Mart 2011
- 7.405
- 8.078
- 398
- 36
haklısın canım ama hiç kahvaltıyı sevmeyen ben en azından kahvaltı alışkanlığı oluşturmak istiyorum.Şimdi azcık eleştircem ben bu menüyü kahvaltıdan başlayalım. Kaşar ne kadardı? Ve kesinlikle çesitli bir kahvaltı değil kızlar unutmayın en çeşitli ve en fazla yememiz gereken öğün kahvaltı (kendime de söyledim bunu)
Öğlen yemeği muhteşem ama akşambu gidişle kan değerlerin düşer demedi deme.
Canım saatlerini iyi ayarla bende akşam yemeklerini sevmem ama bak özenerek hazırlarsan her sabah kahvaltı yapasın geliyorhaklısın canım ama hiç kahvaltıyı sevmeyen ben en azından kahvaltı alışkanlığı oluşturmak istiyorum.
öğlen geç yediğim için de akşam bir daha yemek istemedim
dün misafirim vardı saatlere pek uyamadım.ama artık dikkat ederim canımCanım saatlerini iyi ayarla bende akşam yemeklerini sevmem ama bak özenerek hazırlarsan her sabah kahvaltı yapasın geliyorben akşam ve araögün yapmayı sevmiyorum ama özene bezene saati saatine hazırlayınca nasıl hoşuma gidiyor anlatamam
Teşekkür ederim önerimi dikkate aldığın içindün misafirim vardı saatlere pek uyamadım.ama artık dikkat ederim canım
rica ederim tatlımTeşekkür ederim önerimi dikkate aldığın için
Bal kız iyi çok şükür canım benim mr 17 nisanda çekilecekmis salıyı çarşambaya bağlayan gece 12.30 daKız sakinnisana çok var daha görürsün
Senin bal kız nasıl şimdi iyileşti mi mr ne zaman çekilcek kuzu?
Ben neler yedim bi bilseniz taşlarsınız beniama az da olsa zayıflayıp döndüm nasıl oldu bende anlamadim
Korkunu yen öyle git canım biliyorum çok korkuyorsun anlıyorum ama bunlar aksatılmamalıBal kız iyi çok şükür canım benim mr 17 nisanda çekilecekmis salıyı çarşambaya bağlayan gece 12.30 da
Bu çalışma çoook güzel olmuş beğendim.. Dur bende 10 yaşındaki kızıma yaptirayim buns benzer bişey kendim içinUzun süredir kendime söz verip yapmadığım bir şeyi yaptım bugün
Bana motivasyon verdi belki size de fikir olur
Eki Görüntüle 1969820
Aaa kimler gelmişBu çalışma çoook güzel olmuş beğendim.. Dur bende 10 yaşındaki kızıma yaptirayim buns benzer bişey kendim içinhedefine de az kalmış hadi iyisin
Darısı bizlerin başına
Canım doktorun dediğinden anladığım kadarıyla komple girmeyeceğim makinayi sadece başımı çekecekler ben öyle tahmin ettim inşaAllah doğrudur yani birde en ufak kipirdamada tekrar baştan cekiyorlarmis en uzun 1 saat en kısa 20 dk yazıyor 20 dk kısa sürer inşaAllah biraz urkuyorum ama korkunun ecele faydası yok maalesefKorkunu yen öyle git canım biliyorum çok korkuyorsun anlıyorum ama bunlar aksatılmamalı
Ayy ben o surede uyurum bile ne sıkıcı... O günü tamamen rahatlamaya ayır relax ve mutlu gir eminim ki hemen bitiverirCanım doktorun dediğinden anladığım kadarıyla komple girmeyeceğim makinayi sadece başımı çekecekler ben öyle tahmin ettim inşaAllah doğrudur yani birde en ufak kipirdamada tekrar baştan cekiyorlarmis en uzun 1 saat en kısa 20 dk yazıyor 20 dk kısa sürer inşaAllah biraz urkuyorum ama korkunun ecele faydası yok maalesef
Şimdilik toplam - 6,1 kgAaa kimler gelmişÖzlemiştik seni hoşgeldin
Hahhaha yap yap hem motivasyon verir hem yapımı eğlenceliydi miniğe de eglence olur
Sende son durumlar nedir bakalım güzel
6 kilo gitmiş bileeŞimdilik toplam - 6,1 kgkilom 82,2 kg. Dedi bu sabah ve bugün kısıtlı günüm ama ben bugün çok zorlanacam gibi
Hayırdır canim yaa geçmiş olsun. Rahatsızligin neydikiCanım doktorun dediğinden anladığım kadarıyla komple girmeyeceğim makinayi sadece başımı çekecekler ben öyle tahmin ettim inşaAllah doğrudur yani birde en ufak kipirdamada tekrar baştan cekiyorlarmis en uzun 1 saat en kısa 20 dk yazıyor 20 dk kısa sürer inşaAllah biraz urkuyorum ama korkunun ecele faydası yok maalesef
-16 kilo basariyi elde eden sen mi söylüyorsun iradediz oldugunu6 kilo gitmiş bileeniye dün yemedin mi yoksa ayy ben artik the fast diet yapamıyorum bugün kısıtlı gün olsun dedigim günler sonradan hep free oluyordu sendeki iradeden olsan keske bende de
Aynen canımAyy okurken kendimi gördüm sankivar ya bir zayıflayım bir daha kilo almam hayatta almam yeter be ne çektik alması ne kolaydı vermesi ne kadar zormuş yaa
Motivasyon için çok yararlı bir çalışma anneme gidip gelicem birazdan akşama bende kendim için yapıcam güzel fikir teşekkürlerUzun süredir kendime söz verip yapmadığım bir şeyi yaptım bugün
Bana motivasyon verdi belki size de fikir olur
Eki Görüntüle 1969820
Sagol canim benim migren şüpem var galiba sürekli başım ağrıyor geçmiyor bide 1 hafta durmadan ağrıyor şiddetli olarak o yüzden beyin cerrahı ve nöroloji uzmanına gittim emin olmak için mr a girmemi istediHayırdır canim yaa geçmiş olsun. Rahatsızligin neydiki
her ayin son pazartesi yapiyoruz....Kızlar forumda okumuştum mezurayla ölçüm yapıyormuşsunuz ne zaman yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?