Yardımcılarımız geri gelene kadar gönüllü olarak yardımcımızkizlarLovedreams yönetimin istegiyle gecici olarak yardimcilik yapacaktir... yani enise, nesli cansu neyse tugbada bir süreligine bize yardimci olacaktir...saolsun. herkesden biraz daha aktiv olmasini takimi bos birakmamasini bekliyorum
Bugün kendime bir iyilik yaptım!
Kızlar benim bir fikrim var bugün kendime bir iyilik yaptım başlığı altında her gün kendimiz için ne yaptığımızı yazmaya ne dersiniz?
cansutr @Enise07 @Nesli Han Lovedreams 88prenses22 H haayydee hidden paradise @diyetlife @borntofight
Teşekkür ederim güzelim benim çok sevindimYardımcılarımız geri gelene kadar gönüllü olarak yardımcımızCansu-S ye yardımcı olacağım hatunlar bir sıkıntınız sorunuz isteğiniz vs olduğunda bana yada cansuya yazarsınız elimizden geldiğince size destek olmaya çalışacağım seviyorum sizi güzel takım arkadaşlarım
Ne demek tatlım her daim yanındayımTeşekkür ederim güzelim benim çok sevindim
Canım dayanabilirim diyorsan yap ama çok yorma birde uzun süreli olmasın sonra vücut buna alışıyor bıraktığında aynen geri almak gibi riski varYarin itibari ile yeni bir yontem deneyecegim.yontemim su
Saat 14.00 a kadar 2 ogun yapacagim
14.00 dan sonra sadece sivi tuketecegim soda su ayran vs.
Aksam 22.00 dan sonra sivida yok..
Bunu deneyecegim dua edinn
Canım dayanabilirim diyorsan yap ama çok yorma birde uzun süreli olmasın sonra vücut buna alışıyor bıraktığında aynen geri almak gibi riski var
Yapacagim biiznillah..alismasina musaade etmeden cansum kusum nisanda yeni bi hazirlik yapacagim demisti o zamana kadar yapayim diyorum
En önemli unsur benim için detoks suları :)
Listemiz şöyle hanımlar :
Elma, portakal, greyfurt
Kivi, kuru-yaş kayısı
Maydonoz, dereotu, nane,karanfil
Kiraz, vişne, çilek
Limon, zencefil, zerdeçal, tarçın
Diyerek liste uzayıp gidiyor size örnek vereyim hemen hatunlar
Listeye 1
1 tam portakal
1 çubuk tarcin
1 dilim taze yada kuru zencefil
1 çay kaşığı karanfil
2 ince dilimlenmiş kayısı
Bu liste favorim hatunlar 1 litre oda sıcaklığında ki suya malzemeleri portakal elma gibi kabuklu meyvelerin kabuklarında eklenecek yanliz güzel yıkamamiz lazım sabah 1 su bardağı kahvaltıdan yarım saat önce ve her ogune bölerek 5 bardak olacak şekilde ve yudum yudum tüketiyoruz bu detoks suları vücudu zararlı toksinlerden arindirarak daha hızlı yağ yakmaya yardımcı olacak spor ve diyeti ihmal etmemek şartıyla tabi
Gelelim diğer suyumuz lahana suyuna
Evet hatunlar lahana suyu çok aşırı tuketmedigimiz zaman oldukça yararlı ve ödem atiyor (şimdiden söyleyeyim wc ile akraba olabilirsiniz ve dk başı tuvalete çıkarsınız ona göre tedbirli olun sonra demedi demeyin ben yaptım tecrübeyle sabittir)
1.5 litre kaynayan şu
6-7 yaprak beyaz lahana
Yapılışı: Suyumuzu tencereye alıp kaynatiyoruz sonra bıçak asla sürmeden lahanalarimizi 6 7 yaprak olacak şekilde yıkayarak kaynayan suyun içine koyuyoruz tencerenin ağzını kapatıp 7 dk kaynatiyoruz sonra altını kapatıyoruz ılık yada soğuk olacak şekilde gün boyu içiyoruz hergün taze olarak hazırlıyoruz kesinlikle 1 günde bitmemiş suyu içmiyoruzben 2 hafta yaptım siz 1 hafta yada 2 hafta yapabilirsiniz ilk başta zor oluyor içimi ama zamanla alışırsınız eminim 2 ayda 1 tekrar edebilirsiniz canlarim
Ebru salıdan bir tarif vereyim ben deneyeceğim ama elimde malzemem yok ama kesinlikle zayıflatacağı konusunda ısrar ediyor hatun bende malzemeleri alınca yapacağım hemen
Gerekli malzemeler :
3 adet kabak (yazmıyor hangisi olduğu ama ben yeşil yemeklik kabak kullanacagim)
2 adet enginar
1 avuç brokoli
1 avuç maydonoz
1 orta boy soğan
Yarım limon suyu
Yapılışı :
Bütün sebzeleri az suda hasliyoruz sonra suyuyla birlikte yarım limon suyunu ekleyip tekrar blendirdan geçiriyoruz. Soğuk yada sıcak olacak şekilde sabah kahvaltıdan 30 dk önce tüketiyoruz içine yukarıdaki malzemeler dışında hiçbir şey eklemiyoruz. Ebru şallı bu içeceğin icilmesiyle kilo vermenin daha kolay olacağını iddia ediyor ben uygulayacagim denemek isteyen varsa tarifi uygulayabilir :)
ben 6 ayda bir mr çekiyorumCanım doktorun dediğinden anladığım kadarıyla komple girmeyeceğim makinayi sadece başımı çekecekler ben öyle tahmin ettim inşaAllah doğrudur yani birde en ufak kipirdamada tekrar baştan cekiyorlarmis en uzun 1 saat en kısa 20 dk yazıyor 20 dk kısa sürer inşaAllah biraz urkuyorum ama korkunun ecele faydası yok maalesef
Hadi hayırlısı canım rahatlattın beni gerçekten :) sen neden giriyorsun peki önemli birşey yoktur umarımben 6 ayda bir mr çekiyorum
korkma canım Allahın izniyle kolayca çeker çıkarsın
20 dk sürüyor ve ben artık dinleniyorum bile o sürede
ki panik atak var bende ilkine ne korkularla girmiştim
Geçmiş olsun canım inş birşey yoktur.Stres kaynaklı da olabilir.Bir kaç yıl önce bende gitmiştim ilginç birşey çıktı.Dr. burnundan nefes alamıyorsun et var beyine yeterince oksijen gitmiyor bu da baş ağrısı yapıyor demişti.Amaliyat oldum.Geçti çok şükürSagol canim benim migren şüpem var galiba sürekli başım ağrıyor geçmiyor bide 1 hafta durmadan ağrıyor şiddetli olarak o yüzden beyin cerrahı ve nöroloji uzmanına gittim emin olmak için mr a girmemi istedi
Tatlı isteğini de bastırıyor canım ben sütte toz olanı kullanıyorum ama bitkisel kürlerimde çöp tarcını kullanıyorumSimdi tarcinli sut metabolizmayi hizlandiriyormus yapan var mi bir de yaptiysaniz veya bilginiz var sa cop tarcin mi toz tarcin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?