- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Bayılıyorum böyle tariflereEn önemli unsur benim için detoks suları :)
Listemiz şöyle hanımlar :
Elma, portakal, greyfurt
Kivi, kuru-yaş kayısı
Maydonoz, dereotu, nane,karanfil
Kiraz, vişne, çilek
Limon, zencefil, zerdeçal, tarçın
Diyerek liste uzayıp gidiyor size örnek vereyim hemen hatunlar
Listeye 1
1 tam portakal
1 çubuk tarcin
1 dilim taze yada kuru zencefil
1 çay kaşığı karanfil
2 ince dilimlenmiş kayısı
Bu liste favorim hatunlar 1 litre oda sıcaklığında ki suya malzemeleri portakal elma gibi kabuklu meyvelerin kabuklarında eklenecek yanliz güzel yıkamamiz lazım sabah 1 su bardağı kahvaltıdan yarım saat önce ve her ogune bölerek 5 bardak olacak şekilde ve yudum yudum tüketiyoruz bu detoks suları vücudu zararlı toksinlerden arindirarak daha hızlı yağ yakmaya yardımcı olacak spor ve diyeti ihmal etmemek şartıyla tabi
Yaa sen hepimize ilham kaynağısın canım benimHatunlar canlarım kilo vermek azim hırs ve meşakkat isteyen bir yol.. Bu yolda benim en büyük avantajım 10. TAKIM a dahil olmamdı. Normalde cevrem oldukça iradesiz olduğumu bilir ve bundan önce ki en uzun diyetim 1 ay sürdü onda da 7 kilo verdim ve maalesef birkaç ayda fazlasıyla geri aldım.
Evet güzel hatunlarım ben yine bir akşam diyete başladım içimde bir ses aman nasıl olsa bırakacaksın diyeti 1 versen 5 geri alacaksın diyordu. Ben susturdum o sesi sonra KK ne üye oldum ve 10. TAKIM a dahil olarak kendim için büyük bir adım attım eminim sizde aynı benim gibi oldunuz. Şuan hedefime çok az kaldı inanın 4 ayı aşkındır diyet yapıyorum ve yılmadım bıkmadım çünkü düştüğümde elimden tutan bir takimim var yanımda siz kendinize inanın sonra takimimiza emin olun 1 yıl bile sürse geri almayacaksınız kiloları inanç azim hırs ve takımımız yanınızda olduğu sürece basarmaniz için hicbir engel kalmayacak önünüzde sizin için tarifler bulup paylaşacağım kendim denedim ve çok memnun kaldığım için içiniz rahat olsun canlarım...
Lahana suyuYaa sen hepimize ilham kaynağısın canım benimödem attırıcı tariflerin varsa en çok onlara ihtiyacım var bu ara
Çok zorlanırsın, son derece sağlıksız bu konuda uyarı yapma gereği duydum.Yarin itibari ile yeni bir yontem deneyecegim.yontemim su
Saat 14.00 a kadar 2 ogun yapacagim
14.00 dan sonra sadece sivi tuketecegim soda su ayran vs.
Aksam 22.00 dan sonra sivida yok..
Bunu deneyecegim dua edinn
Muh-te-şem! Bayılıyorum be sana kadınEbru salıdan bir tarif vereyim ben deneyeceğim ama elimde malzemem yok ama kesinlikle zayıflatacağı konusunda ısrar ediyor hatun bende malzemeleri alınca yapacağım hemen
Gerekli malzemeler :
3 adet kabak (yazmıyor hangisi olduğu ama ben yeşil yemeklik kabak kullanacagim)
2 adet enginar
1 avuç brokoli
1 avuç maydonoz
1 orta boy soğan
Yarım limon suyu
Yapılışı :
Bütün sebzeleri az suda hasliyoruz sonra suyuyla birlikte yarım limon suyunu ekleyip tekrar blendirdan geçiriyoruz. Soğuk yada sıcak olacak şekilde sabah kahvaltıdan 30 dk önce tüketiyoruz içine yukarıdaki malzemeler dışında hiçbir şey eklemiyoruz. Ebru şallı bu içeceğin icilmesiyle kilo vermenin daha kolay olacağını iddia ediyor ben uygulayacagim denemek isteyen varsa tarifi uygulayabilir :)
Kabuk tarçın kullandım evet kesinlikle hızlandırıyor kendime, 2 kiside daha tanık oldumSimdi tarcinli sut metabolizmayi hizlandiriyormus yapan var mi bir de yaptiysaniz veya bilginiz var sa cop tarcin mi toz tarcin mi
Yaa kizlar böyle bildiginiz seyleri yazinBu hafta bu tarifi uygulayacağım bende:İki tatlı kaşığı yeşil çayı yarım litre suda demliyoruz.10 dk sonra yarım limon sıkıyoruz ve kabuğunu da içine koyuyoruz.Bir tane de maden suyu.öpüyorum
Ben çorbasını yaptım kızlar tadı biraz kötü tabiLahana suyu
Geçmiş olsun tatlım bende de mi çıkar acaba ya offff kafamda deli sorularGeçmiş olsun canım inş birşey yoktur.Stres kaynaklı da olabilir.Bir kaç yıl önce bende gitmiştim ilginç birşey çıktı.Dr. burnundan nefes alamıyorsun et var beyine yeterince oksijen gitmiyor bu da baş ağrısı yapıyor demişti.Amaliyat oldum.Geçti çok şükür
Rica ederim kuzum bana da lise arkadaşım verdi bugün tarifi mesaj attı yarın başlayacağım inş. HayırlısıylaYaa kizlar böyle bildiginiz seyleri yazinne güzel tarifler varmis sizde tesekkür ederim seninkinin de ekran fotosunu aldim
Çorbanin tarifini alabilir miyimBen çorbasını yaptım kızlar tadı biraz kötü tabilimon ve kimyonda ekliyorum tad versin diye
Muh-te-şem! Bayılıyorum be sana kadın
Bi dur kız bi durGeçmiş olsun tatlım bende de mi çıkar acaba ya offff kafamda deli sorular
Ben çorbasını tuketemedim çok ağır geldi hatta çok önceki msjlarimda lahana çorbasını içen varsa önünde saygıyla eğiliyorum dedim onlardan birtanesi de sensinBen çorbasını yaptım kızlar tadı biraz kötü tabilimon ve kimyonda ekliyorum tad versin diye
Aslında kendim için değil kızım küçük bana ihtiyacı var ne bilim canım ya korkum yavrum için endişe ediyorum kötü birşey çıkar Allah korusun diye canım önemli değil evladım önemliBi dur kız bi duraynı bensin ha bi sey olmaaaz bi rahatla bi ferahlat yuregini
Hiiiç bir şey çıkmaz merak etme... Daha uzuuun, mutlu günleriniz var icini ferah tutAslında kendim için değil kızım küçük bana ihtiyacı var ne bilim canım ya korkum yavrum için endişe ediyorum kötü birşey çıkar Allah korusun diye canım önemli değil evladım önemli
Kbb 'da bir görünürsün olmazsa benim aklima gelmezdi burnumdan kaynaklandığı bu arada lokal oldum canım bölgesel anestezi yani ve dr. Çekici ver dedi yardımcısına ben şala yapıyolar sandım ayyy hala gülüyorum aklıma gelinceGeçmiş olsun tatlım bende de mi çıkar acaba ya offff kafamda deli sorular
Ayy korku komedi filmine dönmüşKbb 'da bir görünürsün olmazsa benim aklima gelmezdi burnumdan kaynaklandığı bu arada lokal oldum canım bölgesel anestezi yani ve dr. Çekici ver dedi yardımcısına ben şala yapıyolar sandım ayyy hala gülüyorum aklıma gelincekorkma birşey yoltur stres kaynaklıdır büyük ihtimal dr sorar sana başının hangi bölgesi ağrıyor ne kadar sürüyor ağrı ve ne sıklıkta ağrıyor bunları mutlaka sormasa da sen söyle öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?