Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bayılıyorum böyle tariflere

Yaa sen hepimize ilham kaynağısın canım benim ödem attırıcı tariflerin varsa en çok onlara ihtiyacım var bu ara

Yarin itibari ile yeni bir yontem deneyecegim.yontemim su

Saat 14.00 a kadar 2 ogun yapacagim
14.00 dan sonra sadece sivi tuketecegim soda su ayran vs.
Aksam 22.00 dan sonra sivida yok..

Bunu deneyecegim dua edinn
Çok zorlanırsın, son derece sağlıksız bu konuda uyarı yapma gereği duydum.

Bu hafta bu tarifi uygulayacağım bende:İki tatlı kaşığı yeşil çayı yarım litre suda demliyoruz.10 dk sonra yarım limon sıkıyoruz ve kabuğunu da içine koyuyoruz.Bir tane de maden suyu.öpüyorum

Muh-te-şem! Bayılıyorum be sana kadın

Bu hafta bu tarifi uygulayacağım bende:İki tatlı kaşığı yeşil çayı yarım litre suda demliyoruz.10 dk sonra yarım limon sıkıyoruz ve kabuğunu da içine koyuyoruz.Bir tane de maden suyu.öpüyorum
Yaa kizlar böyle bildiginiz seyleri yazin ne güzel tarifler varmis sizde tesekkür ederim seninkinin de ekran fotosunu aldim

Geçmiş olsun tatlım bende de mi çıkar acaba ya offff kafamda deli sorular

Ben çorbasını yaptım kızlar tadı biraz kötü tabi limon ve kimyonda ekliyorum tad versin diye
Ben çorbasını tuketemedim çok ağır geldi hatta çok önceki msjlarimda lahana çorbasını içen varsa önünde saygıyla eğiliyorum dedim onlardan birtanesi de sensin

Bi dur kız bi dur aynı bensin ha bi sey olmaaaz bi rahatla bi ferahlat yuregini
Aslında kendim için değil kızım küçük bana ihtiyacı var ne bilim canım ya korkum yavrum için endişe ediyorum kötü birşey çıkar Allah korusun diye canım önemli değil evladım önemli

Evet kızlaar menüler gelsin artık

Kahvaltı 10.45

Araöğün 13.00

Öğlen Yemeği 16.00

(Dışarda olduğum için tek sağlıklı alternatif bunlardı. o arada saklanan çok tahıllı kıtıruno )

Araöğün 18.00

(4 kaşık yoğurt)

Akşam Yemeği 19.00

(105 gr light ton balığı, mantar)

30 dakika yürüyüş
1.5 litre su

Aslında kendim için değil kızım küçük bana ihtiyacı var ne bilim canım ya korkum yavrum için endişe ediyorum kötü birşey çıkar Allah korusun diye canım önemli değil evladım önemli
Hiiiç bir şey çıkmaz merak etme... Daha uzuuun, mutlu günleriniz var icini ferah tut

Geçmiş olsun tatlım bende de mi çıkar acaba ya offff kafamda deli sorular
Kbb 'da bir görünürsün olmazsa benim aklima gelmezdi burnumdan kaynaklandığı bu arada lokal oldum canım bölgesel anestezi yani ve dr. Çekici ver dedi yardımcısına ben şala yapıyolar sandım ayyy hala gülüyorum aklıma gelince korkma birşey yoltur stres kaynaklıdır büyük ihtimal dr sorar sana başının hangi bölgesi ağrıyor ne kadar sürüyor ağrı ve ne sıklıkta ağrıyor bunları mutlaka sormasa da sen söyle öpüyorum

Ayy korku komedi filmine dönmüş tamm canım ben mr dan sonra kbb gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…