İnşaAllah tatlım inşaAllah :)Hiiiç bir şey çıkmaz merak etme... Daha uzuuun, mutlu günleriniz var icini ferah tut
Ben bugün naptim bir bilsenBugün kendime bir iyilik yaptım!
Uzuuun zaman sonra ilk defa kalori yakmak için değil de kendimi dinlemek için yürüyüşe çıktım.
Hep söz verip yapmadığım motivasyon tablomu yaptım.
Evdeki bütün alkol şişelerini attım.
Tüm odamı huzurla, baştan aşağı temizledim, tütsüyle, enerji çalışmalarıyla huzur veren bir hale getirdim.
Ne yaptın kızBen bugün naptim bir bilsen
Ayy diyet amaçlı olmadan yürüyüş çok keyifli oluyor...Bugün kendime bir iyilik yaptım!
Bende bugün disari ciktim... diyetten cok temiz hava alayim...stress atayim amacliydi..ama benim Telefon kafayi yiyince 20 yada 30 dk lik kisa bir yürüyüs olduneyse zaten aksam box ve leslie yapmayi düsünüyorum bakalim
Afiyet olsun güzel bir menü... Dediğin gibi kahvaltı önemli ben bugün kahvaltı atladığım için kısıtlı günümde başarılı olamadım yarin tekrar deneyecemEvet kızlaar menüler gelsin artık
Kahvaltı 10.45
Eki Görüntüle 1970026
Araöğün 13.00
Eki Görüntüle 1970027
Öğlen Yemeği 16.00
Eki Görüntüle 1970028
(Dışarda olduğum için tek sağlıklı alternatif bunlardı.o arada saklanan çok tahıllı kıtıruno )
Araöğün 18.00
Eki Görüntüle 1970029
(4 kaşık yoğurt)
Akşam Yemeği 19.00
Eki Görüntüle 1970030
(105 gr light ton balığı, mantar)
30 dakika yürüyüş
1.5 litre su
Kendimi gördüm bi anAfiyet olsun güzel bir menü... Dediğin gibi kahvaltı önemli ben bugün kahvaltı atladığım için kısıtlı günümde başarılı olamadım yarin tekrar deneyecem
Çok teşekkür ederim canım o senin bakan gözlerinin güzelliği hatunların enerjisi bana geçiyor bende geri yansıtıyorum :)Lovedreams yeni görevin hayırlı olsun canısı 10. Takımın gözbebeğisin. Ne zaman girsem burdasın herkese o güzel enerjini veriyorsun
Tabiki canım; bir orta boy lahananın yarısını böldüm kalan yarısını dolaba koydum.Lahanayı bıçakla değil elimle küçük parçalara ayırıp yıkadım.düdüklüye koydum.1 kabak doğradım attım içine 2 adet yeşil biber 2 soğan 1 havuç bunlarıda doğrayıp attım ićine.( kereviz sapı ve maydanozda konuluyor ama ben sevmediğimden koymadım) düdüklüde sebzelerin üzerini geçecek kadar su koydum.bu çorba ödem atıcı olduğundan tuzu çok az kullandım.biraz salça göz kararı.piştikten sonra robottan geçirdim -limon ve kimyonla tatlandırıp içiyorumÇorbanin tarifini alabilir miyim
Tamm kaptanim o zaman listeyi tekrar paylaşayım onları cikartarakdasmodel bestblondie cikar... güncel üye listesini yayinliyorum arada.. aktiv olmayanlari tüm listelerden cikartiyoruz...bizde bosuna is oluyor
aynen diger kuzucuklar izinde zaten bakalim ne zaman döncekler**Pazartesi Tartısı**Enise07(74.8/)
Nesli Han (82/)
diyetlife (88.9/)
Sakine_zeyneb sena (85.1/)
Cansu-S (59.2/)
88prenses22(92.3/)
borntofight (93.0/)
hidden paradise (78.3/)
Lovedreams(51.3/)
LÜTFEN SON MESAJI ALINTILAYALIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?