- 7 Mart 2011
- 7.405
- 8.078
- 398
- 36
migrenim var ayrica kafamda bir leke var. bir degisiklik oluyor mu diye bakılıyor. bu ara kontrole gitmem lazim benim deHadi hayırlısı canım rahatlattın beni gerçekten :) sen neden giriyorsun peki önemli birşey yoktur umarım
Çok bi fark yok tatlım bide benimkini görsen gülme krizine girersinKızlar kilo aldığımı hiç sanmıyorum büyük ihtimal regl olamadığım için böyle bir sonuç geldi..
migrenim var ayrica kafamda bir leke var. bir degisiklik oluyor mu diye bakılıyor. bu ara kontrole gitmem lazim benim de
Niye napti soyle çekelim kulaklarınıKızlar var ya psikolog hiç iyi gelmedi banapsikolojim bozuldu iyice hahahaj
Manyak bu kadın kulağını çekmeyin kesin kesinNiye napti soyle çekelim kulaklarını
Haha vay psikolog piskopatamı bağladıManyak bu kadın kulağını çekmeyin kesin kesin
Benimde aynı ben başka tartilarla kilomu aynı gösteren yerde tartılıyorum canımKiZlar tartım yer değişikliğinde kg farklı gösteriyor bende bi yer seçtim evde ordaki kg baz alıyorum.Sizde de böyle oluyor mu bozuk mu bu ya dijital baskül benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?