Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kaptancığım marulla yedim int kalorisine de baktım tabi yedikten sonraa yarın öğünlerimle dengelerim öpüyorum
Est kaptan değilim tatlım yardımcının yardımcısıyım anladım zaten lavaş la yenmiyor ya en güzeli maruldur tatlım afiyet olsun tekrar dan :)

Teşk ederim canısı, önceki menüde lahana çorbası yapmıştım ya hem iştahımı kestimişti hem halsizlik yaptı biraz enerji olsun dedim. kesinlikle katılıyorum en güzel marulla yeniyor

Teşk ederim canısı, önceki menüde lahana çorbası yapmıştım ya hem iştahımı kestimişti hem halsizlik yaptı biraz enerji olsun dedim. kesinlikle katılıyorum en güzel marulla yeniyor
Ahhh lahana çorbası ahhh elbet bir gün bende içeceğim seni

Tadı biraz kötü ama müthiş ödem attırıyor.Bizimle sen ilgilendiğin için şuan kaptanımız sen oluyorsun.tabiki asıl kaptan cansutr
Haklısın canım o zaman kaptanim ben şimdilik :) ben lahana suyu içiyorum genelde o da baya ödem attırıyor ama işte lahana çorbasını midem almadı bi türlü bir defa yaptım ve hoop çöpe gitti

Haklısın canım o zaman kaptanim ben şimdilik :) ben lahana suyu içiyorum genelde o da baya ödem attırıyor ama işte lahana çorbasını midem almadı bi türlü bir defa yaptım ve hoop çöpe gitti
Ben kimyon ve limonla tatlandırdım anca öyle içebildim

Ben kimyon ve limonla tatlandırdım anca öyle içebildim
Helal olsun canim sana icebiliyorsan ne ala ya bak bu benim detoks sularını da yapabilirsin :) ben şuan portakal tarçın karanfil biberiye yeşil çay kuru kayısı ve azıcık sinameki kattıgim detoks suyumu bitirmek üzereyim

Tadı biraz kötü ama müthiş ödem attırıyor.Bizimle sen ilgilendiğin için şuan kaptanımız sen oluyorsun.tabiki asıl kaptan cansutr
ben ölmedim diye biliyordumda ölmüsüm bes belli lovedreams temmuza kadar gecici yardimci olarak düsündük....neslihan ve enisede kpss derdi oldugunda bende suan izindeyim cok bos kaldi...böyle bir cözüm bulduk...

Kizlar samimi söylüyorum kaptanligimi begenmeyen/ istemeyen yada baskasini daha uygun görüyorsaniz haberim olsun

kaptancığım olurmu öyle şey herkesle tek tek ilgileniyorsun.seni neden beğenmeyelim aşk olsun. hani okullarda olur ya misal sınıf öğrt. Rehber öğrt. Vs. sizlerde biriniz olmasa diğerine emanet ediyor.Takım dayanışması ve sen kimi uygun görürsen burayı boş bırakmamak adına takımı emanet ettiğin bu hangi arkadaşımız olursa olsun bizlerde yine aynı şekilde devam etmeliyiz.@cansutr seni seviyoruz.

Detoks suların tarifini verdiğinde hemen ekran görüntüsünü aldım canım bitkisel tariflere karşı ilgim var sinemeki çok az kat wc çok çıkartan bi bitki kendisi

Aslında bizi neyin zayılattığın neyim kg aldırdığını bilmek kendimizi tanımaktan geçiyor.Çünkü herkesin bünyesi farklı.Ben mesela 1hafta bir kür deniyorum diğer hafta başka bir kür.Tartıda bakıyorum hangisi iyi geliyor belli oluyor.spor bu işin %20 si etkeniymiş.Önemli nokta beslenmemiz.

Detoks suların tarifini verdiğinde hemen ekran görüntüsünü aldım canım bitkisel tariflere karşı ilgim var sinemeki çok az kat wc çok çıkartan bi bitki kendisi
Sinameki bende bi ise yaramiyor ben kayısı suyu içiyorum kuru kayısı yi kaynar suya koyuyorum iliklasinca içiyorum

Sabahları aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak limonlu su yazmıştı diyetisyen her gün uyguluyorum.İlaveten yeşilçay içiyorum.Tv de bir işe yaramaz diyen dr.lar var.Oldukça kafa karıştırıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…