- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Est kaptan değilim tatlım yardımcının yardımcısıyımKaptancığımmarulla yedim int kalorisine de baktım tabi yedikten sonraa yarın öğünlerimle dengelerim öpüyorum
Ahhh lahana çorbası ahhhTeşk ederim canısı, önceki menüde lahana çorbası yapmıştım ya hem iştahımı kestimişti hem halsizlik yaptı biraz enerji olsun dedim.kesinlikle katılıyorum en güzel marulla yeniyor
Tadı biraz kötü ama müthiş ödem attırıyor.Bizimle sen ilgilendiğin için şuan kaptanımız sen oluyorsun.tabiki asıl kaptanAhhh lahana çorbası ahhhelbet bir gün bende içeceğim seni
Haklısın canım o zaman kaptanim ben şimdilik :) ben lahana suyu içiyorum genelde o da baya ödem attırıyor ama işte lahana çorbasını midem almadı bi türlü bir defa yaptım ve hoop çöpe gittiTadı biraz kötü ama müthiş ödem attırıyor.Bizimle sen ilgilendiğin için şuan kaptanımız sen oluyorsun.tabiki asıl kaptancansutr
Ben kimyon ve limonla tatlandırdım anca öyle içebildimHaklısın canım o zaman kaptanim ben şimdilik :) ben lahana suyu içiyorum genelde o da baya ödem attırıyor ama işte lahana çorbasını midem almadı bi türlü bir defa yaptım ve hoop çöpe gitti
Bizde seni seviyoruz tatlım iyiki bizimlesin
Helal olsun canim sana icebiliyorsan ne ala ya bak bu benim detoks sularını da yapabilirsin :) ben şuan portakal tarçın karanfil biberiye yeşil çay kuru kayısı ve azıcık sinameki kattıgim detoks suyumu bitirmek üzereyimBen kimyon ve limonla tatlandırdım anca öyle içebildim
ben ölmedim diye biliyordumda ölmüsüm bes belliTadı biraz kötü ama müthiş ödem attırıyor.Bizimle sen ilgilendiğin için şuan kaptanımız sen oluyorsun.tabiki asıl kaptancansutr
kaptancığım olurmu öyle şey herkesle tek tek ilgileniyorsun.seni neden beğenmeyelim aşk olsun. hani okullarda olur ya misal sınıf öğrt. Rehber öğrt. Vs. sizlerde biriniz olmasa diğerine emanet ediyor.Takım dayanışması ve sen kimi uygun görürsen burayı boş bırakmamak adına takımı emanet ettiğin bu hangi arkadaşımız olursa olsun bizlerde yine aynı şekilde devam etmeliyiz.@cansutr seni seviyoruz.ben ölmedim diye biliyordumda ölmüsüm bes bellilovedreams temmuza kadar gecici yardimci olarak düsündük....neslihan ve enisede kpss derdi oldugunda bende suan izindeyim cok bos kaldi...böyle bir cözüm bulduk...
Kizlar samimi söylüyorum kaptanligimi begenmeyen/ istemeyen yada baskasini daha uygun görüyorsaniz haberim olsun
Günaydııın
Günaydın kızlar.
Günaydınnnnnn hatunlarGünaydın kızlar
Sinameki bende bi ise yaramiyorDetoks suların tarifini verdiğinde hemen ekran görüntüsünü aldım canım bitkisel tariflere karşı ilgim varsinemeki çok az kat wc çok çıkartan bi bitki kendisi
Herkeste aynı etkiyi göstermiyor demek ki.Sinameki bende bi ise yaramiyorben kayısı suyu içiyorum kuru kayısı yi kaynar suya koyuyorum iliklasinca içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?