Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya hatunlar bıktım ya vallahi bıktım yeter artık usandım bu baş ağrısı beni öldürecek ya ağlamak istiyorum bu nasıl bir illet birakmiyor beni
Ellerinle basini sivazla Ya Şafi diye oku Rabbim hayrla şifani versin insallah..biktim deme hamdolsun de.Rabbim beyerinden muhafaza eylesin.

İyi aķşamlar kızlar menüm:
Sabah 10:00
1 yumurta
Küçük bir parça peynir
5 zeytin
1dilim tam tahıllı ekmek
1bardak şekersiz çay
Ara:bir elma
Öğlen14:00
1porsiyon sebze yemeği
1 kase yoğurt-salata
Akşam: 1kase çorba
1bardak kefir
2litre su
spor:150 ip atlama
30 dk bisiklet
30 dk yürüyüş
15 dk plates
Yatmadan 1bardak süt
(Gün içinde bitki çayları)

21 Mart 2017- Salı

Kahvaltı 09.30

(Omlet için iki yumurta, mantar, maydonoz, dereotu kullandım.)

Araöğün 11.00

Öğlen Yemeği 13.40

Araöğün 17.00

Akşam yemeği 19.00

Araöğün 20.50

(7 tane yedim içinden)

18.000 adım attım.
105 dakika orta hızda yürüyüş
25 dakika 7.0 hızda koşu bandı
5 dakika 9.0 hızda koşu bandı
30 dakika eliptik bisiklet

Su miktarını ölçemedim ama yeterince içtim.

Bu sporla bu kadar yemeye devam edersen metabolizma hızın, kan değerlerin çok düşer haberin olsun...

güzel menü

Ah bir de evde kalabilsem ne güzellikler cikicakta... Bi kahvaltıda bir de öğle yemeğinde evde oluyorum maalesef...

Neyse ki spor yapıyorum da çok yiyebiliyorum. Bugünkü hocayla yaptığımız hesaba göre 1900 kaloriye kadar çıkabiliyorum kilo vermek için. Korumak istersem daha da fazla... Az kalorili olsaydı daha çok zorlanırdım.

İp atlayamıyorum ben ya göğüslerim acıyor menun güzel sporun harika canım

Gözlerim sporunu görünce böyle oldu
Bal kız benim yerimede yapsana ya spor
Menun de çok güzel olmuş canım

İp atlayamıyorum ben ya göğüslerim acıyor menun güzel sporun harika canım

Gözlerim sporunu görünce böyle oldu
Bal kız benim yerimede yapsana ya spor
Menun de çok güzel olmuş canım
teşk.ederim canım
Ip atlamak kol - göğüs -karım -bacak kaslarını çalıştırıyormuş bende kg olduğum için nefes nefese kalıyorum.Saçım başım dağılıyor atlarken sporcu atleti fln o sorunu kaldırır belki yada zıbında olabilir inş cumaya eksileri görürüz.

Yok anacım hepsini denedim ama benim memisler çok hassas galiba ondan biri sağa biri sola uçuyor çok büyükten değiller en son 85 90 cm arasiydim galiba ama işte olmuyor anacım olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…