Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Daha neler

Günaydin. Ben izindeyim ve kizartma yemiyorum sizde yemeyin B borntofight varligin hissedilmiyor yenilerin arasinda en sessizi sayilirain. BöLe devam ederse denemeni uzatmak zorunda kalcam
Canım ya bilmeden kalbini mi kırdım diye içim içimi yedi kaç saattir kızartma yemem takımın ortalamasının düşmesini istemem benim yüzümden ve kg vermek ićin verdiğim onca çaba boşa gider.Mutlu oldum cvp yazdığın için.

Merhaba hatunlar malumm kosusturmaca icerisindeyim fakaattt yediklerime elbette dikkat ediyorum
Dunki menum gelsin

Sabah 09.00
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Salatalik
Domates

Ögle 14.00
1 kase corba
1 pors. Patates kavurmasi
Yogurt

18.00
1 bardak ayran

20.00
Tarcinli sut

45 dk. Leslie+3.5lt su

Afiyet olsun canim cok guzel menu sporunda guzel:)

Canım akşam acıkmıyor musun ben akşam ki öğünü yemezsem karnımda kazı çalışmaları başlıyor da

Canım onları bende dnliyorum ama bi noktasinı yanlış anlamışın. Hiç daha limonlu su işe yaramaz diyen bir doktor görmedim. Limonlu su tek başına bir işe yaramaz derler genelde :) e sende zaten üstüne düseni yapıyorsun yani problem yok

selamun aleykum hatunlar
bugün keyif yapayım istedim eşimi sabah gönderinceye kadar uyumadım
beraber erkenden kahvaltı yaptık
sonra uyudum
şimdi evi süpürüp spora başlıcam inşallah
Merhaba canım bende spordan yeni döndum haftalardır yapmayınca canım çıktı

Ya hatunlar bıktım ya vallahi bıktım yeter artık usandım bu baş ağrısı beni öldürecek ya ağlamak istiyorum bu nasıl bir illet birakmiyor beni

Ya hatunlar bıktım ya vallahi bıktım yeter artık usandım bu baş ağrısı beni öldürecek ya ağlamak istiyorum bu nasıl bir illet birakmiyor beni
Canım hamileyken bir arkadaşım elinin üzerinde baş parmakla işaret parmağı arasında bir nokta var int. Bakabilirsin o noktaya uyarı gönder demişti- ilaç kullanamadığım için.birde temiz hava al o da iyi geliyor.Bu uyarı vereceğin yerler kulak arkasında, baş ve yüzde de var int bakabilirsin belki iyi gelir.ağrı kesici kullanıyor musun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…