Daha nelerben ölmedim diye biliyordumda ölmüsüm bes bellilovedreams temmuza kadar gecici yardimci olarak düsündük....neslihan ve enisede kpss derdi oldugunda bende suan izindeyim cok bos kaldi...böyle bir cözüm bulduk...
Kizlar samimi söylüyorum kaptanligimi begenmeyen/ istemeyen yada baskasini daha uygun görüyorsaniz haberim olsun
Canım ya bilmeden kalbini mi kırdım diye içim içimi yedi kaç saattirGünaydin. Ben izindeyim ve kizartma yemiyorumsizde yemeyin B borntofight varligin hissedilmiyor yenilerin arasinda en sessizi sayilirain. BöLe devam ederse denemeni uzatmak zorunda kalcam
Afiyet olsun canim cok guzel menu sporunda guzel:)Merhaba hatunlar malumm kosusturmaca icerisindeyim fakaattt yediklerime elbette dikkat ediyorum
Dunki menum gelsin
Sabah 09.00
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Salatalik
Domates
Ögle 14.00
1 kase corba
1 pors. Patates kavurmasi
Yogurt
18.00
1 bardak ayran
20.00
Tarcinli sut
45 dk. Leslie+3.5lt su
Canım akşam acıkmıyor musun ben akşam ki öğünü yemezsem karnımda kazı çalışmaları başlıyor daMerhaba hatunlar malumm kosusturmaca icerisindeyim fakaattt yediklerime elbette dikkat ediyorum
Dunki menum gelsin
Sabah 09.00
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Salatalik
Domates
Ögle 14.00
1 kase corba
1 pors. Patates kavurmasi
Yogurt
18.00
1 bardak ayran
20.00
Tarcinli sut
45 dk. Leslie+3.5lt su
Canım onları bende dnliyorum ama bi noktasinı yanlış anlamışın. Hiç daha limonlu su işe yaramaz diyen bir doktor görmedim. Limonlu su tek başına bir işe yaramaz derler genelde :) e sende zaten üstüne düseni yapıyorsun yani problem yokSabahları aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak limonlu su yazmıştı diyetisyen her gün uyguluyorum.İlaveten yeşilçay içiyorum.Tv de bir işe yaramaz diyen dr.lar var.Oldukça kafa karıştırıcı
Ayy bende de öyleCanım akşam acıkmıyor musun ben akşam ki öğünü yemezsem karnımda kazı çalışmaları başlıyor da
Merhaba canımselamun aleykum hatunlar
bugün keyif yapayım istedim eşimi sabah gönderinceye kadar uyumadım
beraber erkenden kahvaltı yaptık
sonra uyudum
şimdi evi süpürüp spora başlıcam inşallah
Evet ben buraya geldiğimde başladım spora ilk gün o kadar yorulmuştum ki duşa zor attım kendimiMerhaba canımbende spordan yeni döndum haftalardır yapmayınca canım çıktı
Daha hiç yaptıkça yapasım gelmediEvet ben buraya geldiğimde başladım spora ilk gün o kadar yorulmuştum ki duşa zor attım kendimisonrasında aktivite yaptıkça yapasın geliyor
Bende oğluşumu uyuttum birazdan bende başlıcam canımselamun aleykum hatunlar
bugün keyif yapayım istedim eşimi sabah gönderinceye kadar uyumadım
beraber erkenden kahvaltı yaptık
sonra uyudum
şimdi evi süpürüp spora başlıcam inşallah
tabi vermişsin kgları kurtulmuşsunDaha hiç yaptıkça yapasım gelmedio senin azmin hayran kaldım
Ne kurtulması daha 9 kilo varTabi ve
tabi vermişsin kgları kurtulmuşsunbeni bi görsen bisiklet in koşu bandına ordan in plates mekik ip atla bu kadar çabaya değer ama bende senin gibi çıtır olcam inşş
Canım hamileyken bir arkadaşım elinin üzerinde baş parmakla işaret parmağı arasında bir nokta var int. Bakabilirsin o noktaya uyarı gönder demişti- ilaç kullanamadığım için.birde temiz hava al o da iyi geliyor.Bu uyarı vereceğin yerler kulak arkasında, baş ve yüzde de var int bakabilirsin belki iyi gelir.ağrı kesici kullanıyor musun canım.Ya hatunlar bıktım ya vallahi bıktım yeter artık usandım bu baş ağrısı beni öldürecek ya ağlamak istiyorum bu nasıl bir illet birakmiyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?