Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah 06:30
2 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet
1 dlm peynir
6 zeytin
10 tane fındık

öğle 12:30
yarım tabak kıymalı sebze yemeği
yoğurt

ara 14:00
1 portakal

akşam 18:00
1 tabak yumurtalı pancar
ayran

2 lt su
40 dk yürüyüş

böyle sessiz birakin Gece 1. Sayfayi güncelliycem. Cumadan itibaren herkesin 1 sayfayi okuyup anlamis ve benimsemiz olmasini dilerim
Valla kaptanim bizim takıma nazar değdi ya ölü toprağımı attılar nedir anlamış değilim 3 3 4 ı dışında kimse yazmıyor tamm işi gücü vardır belki ama 15 dk bilem ugrasalar kafi

Valla kaptanim bizim takıma nazar değdi ya ölü toprağımı attılar nedir anlamış değilim 3 3 4 ı dışında kimse yazmıyor tamm işi gücü vardır belki ama 15 dk bilem ugrasalar kafi
Falakayami yatirsak tüm Takimi dedikodu filan dönse sayfalar alir yürür millet diyet hakkinda konusmaktan zevk almiyor

Falakayami yatirsak tüm Takimi dedikodu filan dönse sayfalar alir yürür millet diyet hakkinda konusmaktan zevk almiyor
Ya da ayaklarına tuz sürüp kecilere mi yalatsak ahahaha hatunlara en güzel ceza bu bence aynen ya accik dedikodu mu yapsak surda misal kızlar diyeti benim gibi kocasına /sevgilisine/ ailesine inat başlayan varsa dökülsünler bakalım

Üye Listesi (22.03.17)
Listedeki Üyeler

Enise07
Nesli Han

diyetlife
@Sakine_zeyneb sena
Cansu-S

Izindeki Üyeler

Firslayd

Lovedreams
cansutr
Degistir Kendini

Denemedeki Üyeler

88prenses22
hidden paradise

Takimin sayisi gayet yerinde.. denemeden bir kisiyi cikardim eger yönetim sans taniyalim filan derse whatsupte konuyu acin kizlar... biliyorsunuz her zaman fikirlerinize kulak veriyorum..benim suanlik önerim bu... bizimle olan varliklarini hissettigim sevimli üyeciklerim bunlar Pembe isaretli üyeler bu Hafta belki Liste alinacak Üyelerdir.

Son düzenleme:
P
Pembe isarettekiler kim canım ben mi göremedim acaba

P
Pembe isarettekiler kim canım ben mi göremedim acaba

Üye Listesi (22.03.17)
Listedeki Üyeler

Enise07
Nesli Han

diyetlife
@Sakine_zeyneb sena
Cansu-S

Izindeki Üyeler

Firslayd

Lovedreams
cansutr
Degistir Kendini

Denemedeki Üyeler

88prenses22

hidden paradise

Takimin sayisi gayet yerinde.. denemeden bir kisiyi cikardim eger yönetim sans taniyalim filan derse whatsupte konuyu acin kizlar... biliyorsunuz her zaman fikirlerinize kulak veriyorum..benim suanlik önerim bu... bizimle olan varliklarini hissettigim sevimli üyeciklerim bunlar Isimleri kalin olan üyeler bu hafta bir ihtimal listeye girecek üyelerdir.

Neden diyete başladım sıralayayım :)

1. Takıntım var geçmişten beri hep zayıf olmak isterim istiyorum halen ama nafile eşim karşı çıkıyor asla kabul etmiyor zar zor 50 kilo olmaya ikna ettim ama hedefim hep 47 benim eşime çaktırmadan ineceğim
  2. Kendimi çok mutsuz hissettiğim için kilo vermek istiyorum önce kendim için ama beni birşeyin ateslemesini istiyordum eşim saolsun verdi gazı
  3. Kızım için istiyorum çünkü benim annemin bildim bileli kilosu var ve küçüken hep otlar filan alırdı zayiflamak için ama işte geç kaldı ve 5 6 çeşit hastalığı var (kalp,tansiyon,kolesterol,guatr,kadın hastalıkları en sonda gut hastalığı offf offf) ileride benim kızım benim için üzülmesin beni kilolu hatırlamasın diye zayiflamak istiyorum :)
  4. Eşim için ondada kilo takıntısı var ne kilolu ne zayıf olayım istiyor idealimi de belirledi 50 kilo :) bir gün artık dikkat etsen mi dediğin de aranan kan bulundu dedim ve o gece karar verdim 20.11.2016 tarihinde yani şuan tam 11.100 gr vermiş bulunuyorum
  5. Takimim için vermek istiyorum çünkü bana çok destek oldular Allah razı olsun hepinizden ben tek başıma olsaydım 100 defa bozmustum diyet miyet yalan olurdu ama hatunlar sayesinde buralara geldim benimde onlara bir faydam olduysa ne mutlu bana :)
Evet hatunlar benim hikayem böyle sizlerde anlatın bakalım gözümüz gönlümüz açılsın

cokk iyi merak ettigim esin o kadar kiloya takiyor.. kendisi acaba baklavalari olan ve ücgen gibi vücüdümu var mi ? hayir yanlis anlama Hatunun kilosunu elestiren takan koca önce kendisi Taylor Lautner gibi kasli olsun ondan sonra konussun (evet var bir feministlik)
https://wallpapersafari.com/w/B0jwWf
https://i0.wp.com/www.popbabble.org.../04/ryan-reynolds-blade-trinity-shirtless.jpg

***10. TAKIM 510.ETAP***
Enise07(74.8///%)
Nesli Han (82///%)

diyetlife (88.9///%)

Sakine_zeyneb sena (85.1///%)
Cansu-S (59.2///%)

10. Takım yüzdesi :%

Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)

88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris: o is bende
(92.3//%)

hidden paradise
Başlangıç : 06.03 2017
Listeye muhtemel giris: 24.03.2017
Başlangıç kilo 80.8
Hedef: 60
(78.3///%)

Izinli Üyeler***

Degistir Kendini
cansutr
Firslayd
Lovedreams (51.4 izne ayrıldığım kilom) guncel=(51.3///)

Firslayd Degistir Kendini ne zaman izinden dönersiniz kizlar ? kilo almamis olmani gerek unutmayin.
Enise07 Nesli Han Liste hazir Favorilerine ekleyin... prenses 89,4 oldumu yada altina düsse listeye aliyoruz. Tugba belki bu Hafta izinden dönerim diyordu bilginize.

Ahaha kendisinin türk baklavaları var (balkon diyelim biz ona ) sevgiliyken 75 evlendigimizde 85 3 yıl sonra 93 olan bir kocam var benim kendine bakıyor Allah için kolları baya kaslıdır ama işte o gobik yokmu arada seviyorum gobisini ne var türk kası o diyo bakma benim hoşuma gidiyor eşimin kilo almasi yapili oluyor yanimda kapı gibi duruyor Allah tan komple kilo alıyor bölgesel değil yoksa başını yerdim zayıfla diye

Aynen canım dönmek istiyorum yeter bu kadar bana :)

resimdekilerde kapi gibi canim onlarda daha cok dilim dilim baklavali olmayi tercih ediyor siz böyle mutluysaniz cok güzel ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…