Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba kızlar ev işi yapıyordum.Giremedim.O ayaklara tuz döküp keçilere yalatmak ( ne güldüm ya ) birazdan bende yazıcam.öpüyorum hepinizi
kemal sunalın bir filminde eşşeğe yalatıyorlardı keçi istemeyene essekte olabiluuuuu

resimdekilerde kapi gibi canim onlarda daha cok dilim dilim baklavali olmayi tercih ediyor siz böyle mutluysaniz cok güzel ben olsam
Canım tabi kim istemez baklava kas ne bilim adomis kası ama valla ben çok kıskancım eşim öyle olsa evden çıkaramazdım Allah gönlüne göre versin tatlım Enise ve Cansuya da :) Aminnn

Benim diyete başlama hikayem şöyle arkadaşlar: Şuan ki kgları Hamilelikten dolayı aldımdoğuma 82 kg ile girdim.59 kg dan 82 kgya tam 23 kg almıştım.Bu dönemde emzirdiğimiz icin aslında kg cok güzel veriliyor.Ama eşim ve ailesi cocuga biz bakicaz senin dogum iznin bitiyor calisman gerek dediler.ve görümcelerim bana cocugu biberona alıştir diyince bnde alistirdim tabi cocukta beni bıraktı.Tecrübesizim ilk cocuğum bu arada.sonuc olarak onlara bırakmadım oğlumu gittim bastım istifamı.Evliliğimde de bir sürü sorunlar yaşadım.Hatta burda bdv de bir konu acmistim.Sorunlar oldukca yemeye verdim kendimi. Kg dan dolayı kıyafetlerim değişti.Nerde koyu renk , bol şeyler var onları giyiyorum.Makyajsız dışarı cikmayan ben hic makyaj yapmiyorum.cunku kendimi kötü hissediyorum.Kendi başıma kg verme denemelerim oldu.Ancak dahada kg aldığımı görünce bıraktım.Birşeyler eksikti.kk gezinirken bende katılmayı düşündüm.Ve aranıza katıldım.Bunu en başta kendim icin yapıcam ve umarım sizlerin de desteğiyle başaracağıma inanıyorum.sevgiler

Daha önce de kg problemim oldu.sizler benim ailem gibisiniz.Onuda anlatayım.Bu benim ikinci evliliğim.ilki 18 yaşında üvey babam yüzünden bir evlilik yaptım.3.5 yıl hicbir şekilde calişmayan kişiye ben calisarak evimi cekip ceviriyordum.Üstüne birde dayak yiyordum.Artık canıma tak etmişti.Attım bunu evden kıyafetlerinide attım.Gittim darp raporu aldım boşandım.Bu 3.5 yıl icinde 70 kg olmuştum.3 ay ayrılık depresyonu yaşadım.kendime kızdım.ćöpe giden yıllarıma.sonra beslenme şeklimi değiştirdim.Arada spor yaptım (hafta sonları), sadece tempolu yürüyüş ve koşu şeklinde.Bol su tükettim.çalıştığımdan dolayı sabh kahvaltısı- öğle yemeği ve akşam yemeği şeklinde 3 öğünüm vardı.yoğurt sevmediğimden bolca ayran yapıp onu ićiyordum.bir baktım 36 bedene düşmüşüm.mağazalardan istedediğim kıyafeti alabiliyordum artık.Kalıcı olarak vermiştim kgları ve 3-4 yıl hiç kg almadım.

Canım ben evlendigimde 47 kiloydum. Sonra 9 aylık evliyken 59 kilo ile hamile kaldım 9 ayda 12 kilo aldım şaka gibi doguma 79 kilo ile girdim kilolarımız hemen hemen aynıymıs seninle keşke hiç dinlemeseydin bebisini emzirmeye devam etseydin ama olan olmuş benim bebeğim 3 aylıktan beri çalışmadığım halde kv ler ısrar etti biberon ver diye çok direndim ama maalesef eşimle birbirimize girince mecbur kaldım ve 5 aylıkken biberon verdim ağlaya ağlaya beni bırakmasın diye uğraştım ama kızım 2 hafta emdi beni zorla yani oda. Şimdi eşim cok pişman çünkü kv mamalarını ben alacağım dediği halde almadı ve eşim 14 aydır 3.000 TL kadar mama parası ödedi keşke seni dinleseydim diyor. Kizim yemek yemiyor ısrarla biberon istiyor kv de de bana sen alıştırdın biberona diyor he he diyorum ben alıştırdım şaka gibi ana maalesef bu dünyada bazen esin bile anlamıyor seni ama çok pişman oluyorlar. Allah yardımcın olsun canim biran önce kurtulursun hem kilondan hem sıkıntıdan :)

Canım Allah bir daha yaşatmasın o yılları. Allahın dan bulsun pislik insanlar hepsi yansın cehennemde

Mama parası bulamadığım zamanlar oldu varken vermediklerinde öyle gücüme gitti ki.Ben hep kendi ailemden destek alarak büyüttüyorum.Anne sütü gibi faydalı birşey var mı.Bebişlere biberon daha kolay geliyor.Bu yüzden emmeyi bırakıyorlar.maddi külfeti de ayrı bir konu.çocuklarımızın sağlığı yerinde olsunda önemli değil.Eşimin ailesiyle görüşmüyorum birdaha asla görüşmemde yerimde kim olursa olsun aynen benim gibi düşüneceğine eminim.Çünkü bana öyle birşey yaptılar ki şeytanın aklına gelmez

oyyy kuzum Allah birdaha kötü gün yüzü göstermesin... simdi mutlusun insallah sen ona bak...gecti günler...evet burasi bir nevi aile gibi
59 kiloyken 36 beden mi giyiyordun ? boyun ne kadardi seni unutabiliyorum kusura bakmayin ben gece yazarim rahat rahat simdi aksam ögünümü hazirliycam sonra geceye kadar isde olacam..ama mutlaka bendende bir uzun yazi gelir o garanti
Herzaman söyliyemesemde hepinizi tek tek severim sayarim... ki buraya sahip oldugumdan beri 1 gün dahi gözümü ayirmadim türkiyede tatildeyken dahi habire burayi yoklamaya calistim...Mevlananin dedigi gibi: Gönüle giren gözden irak olsa ne olur

amin canım o zamanlar 54-55 tim boyum da 1.61 yanlış hatırlamıyorsam.aradan3 yıl geçti.sonra evlilik hazırlıkları fln kızlar zayıflar bende 3-4 kg aldım.m beden giymeye başladım.59 la hamileydim.Aslında çok pozitifimdir.kimin derdi varsa hemen çözüm üretırim.benim yaşadıgim seyin beni gülümseten yanı yeniden gelinlik giyerek evlenmek oldu.ve hayatta en ćok istediğim şey dünyalar tatlısı oğlum.daha iyiyim şükürler olsun. izinde olsan da bizimlesin.iyiki varsın iyiki varsınız

Akşama tekrar yazarım diyetisyen ölçüm yapmıştı.orda yazıyor.

Canım kimsenin yaptığı kötülük yanına kalmaz sen Allaha havale et o mutlaka zalimlerin karşısındadır.

kızlar ben de hemencecik yazayim kilo vermek istememin nedenlerini

5 yıldır kiloluyum çok sıkıldım ve kendime hiç yakistiramiyorum. eski halimi özlüyorum. neredeyse zayif hallerimi unuttum. kiyafet almak istemiyorum. hatta eve kapanip kimseyle görüşmek bile istemiyorum. Eşim zayifla demedi hiç ama derse eminim çok kırılırım. kendim için istiyorum zayıflamayı. beni uzun süre gormeyenler görünce ne kadar kilo almissin demesinler istiyorum. asil kilomu sadece annem ve kardeslerim biliyor . Eşime bile söyleyemiyorum. zayiflayif kilomu saklamamak istiyorum. her an kendimde bir eksiklik varmış gibi düşünmek istemiyorum. defalarca diyet yaptim 20 kiloya yakin kilolar verdim ama istikrarimi koruyamadigim için yeniden aldım. vermem gereken çok kilo,çok uzun bir yolum var bazen çok zor geliyor. yapamam diyorum .sonra yapmaliyim !yapan nasıl yapıyor diyorum. istediğimi giymek istediğim gibi hareket edebilmek istiyorum. oğlumla oynayinca bu hantalligimi üzerimden atmak doyasiya hoplayip ziplayabilmeyi istiyorum. ve en önemlisi 30 olmadan zayiflamak istiyorum

bu yolda basta kaptanim olmak uzere takim arkadaslarim beni süper motive ediyor. Artik zayiflamak için bir nedenim daha var .
10.Takım

dogum günün ne zaman cnm ? aslinda herkesin hikayesini dinlemek ilginc nerelerden gecmisiz neler yasamiz bu kilo nasil etkilemis hayatlarimizi daha dogrusu kendi özgüvenimizi... is cikisindan bende uzunca yazacagim cünkü benimki 12 yaslarima dayana birsey

Ekimde ☺☺ama 30 u ma 1.5 yıl var
bekliyoruz senin hikayeni de canimcim

İnşaAllah kısa sürede ve bir daha asla geri almayacak şekilde verirsin kilolarını canım benim yeterki kendine inan bize inan ben senin basaracagina inanıyorum 10. TAKIM olarak sizin arkanızdayız canlarım seviyorum hepinizi hemde büsbüyük çok seviyorum :)

Sağol kuzucum inşallah
ben de hepiciginizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…