Olur tabi canım bizde senin başarı hikayeni yazarsın bizde seninle gurur duyarız mutlu olursun sende üzme tatlı canını bu hayatta kimse senden kıymetli değil sen sadece kendin için savaş güzel hatunBen yazmasam neden kilo vermek istediğimi...şuan yine yaşadıklarım geldi aklıma. Hatırlamak istemiyorum artık.
22.03.2017 menüsü
Kahvaltı
1 adet haşlanmış yumurta
1 ceri domates
Beyaz peynir
Öğlen
Zeytinyağlı kabak yemeği
Yoğurt
Salata
Akşam
1 tane biber dolması
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
2 litre su+1 litre magnezyumlu su
9 km yürüyüş 90 dk
Tatlim pirinç pilavı hiç yemeseydin keşke 2 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe denk geliyordu galiba yarın telafi edersin canım afiyet olsun :)Kızlar menüm: sabah 10.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim tam tahıllı ekmek
Küçük bir parça peynir
3-5 zeytin
Salata
Ara:yer elması :)
Öğlen:14.00
Bir kase tavuk çorba
Bir dilim ekmek
3 kaşık pirinç pilavı
Yoğurt- salata
Akşam 18.00
Bir kase çorba
3 kaşık pilav
Salata-yoğurt
Gece bir bardak ligh süt
2.5 litre su
spor yapamadım.çünkü dün karın kaslarımı biraz zorlamışım sanırım.plates topunun üzerinde çekilen mekiğin etkileri.:))hala ağrıyor amayarın devam
Boyu ma da baktım.kaptancığım.1.63 yazıyor.diyetisyene gittiğimde 74 kg muşum vucut yaşı 37 yazmış bu kg insanı gerçekten yaşlı gösteriyor.
yarın hafif yerim kuzum bu ismimizin yanına bilgi eklicektim olmadı başl. Güncel hedef diye nereye yazıcaz duruma yazdım gönder yazıyo bastım çıkmadıTatlim pirinç pilavı hiç yemeseydin keşke 2 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe denk geliyordu galiba yarın telafi edersin canım afiyet olsun :)
Nasıl dayandın canım nerdeyse hiç birşey yememissinsabah 09:00
1 yumurta
öğle 12:30
2 dlm peynir
akşam 15:00
1 kase çorba
2 kaşık kadar yumurtalı ıspanak
2 lt su
50 dk yürüyüş
evde değildim ve bir koşturma içinde olduğumdan açlık hissetmedimNasıl dayandın canım nerdeyse hiç birşey yememissinkahvaltını çok sağlam yap canim benim en önemli öğün o çünkü afiyet olsun sporunda çok iyi :)
evde değildim ve bir koşturma içinde olduğumdan açlık hissetmedim
acıkınca da bol bol çay içtim
inş canım cumadan sonra dediklerini uygularımAnladım canım ama sen yinede ihmal etme hem sağlığın için onemli bunlar ara öğün yap mesela elma ye öğlen ve akşam arası sabahla öğlen arası kuru yemiş fındık ceviz tüket tatlım diyet yaparken sağlığımızı unutmamamız lazım bide az yemeye alışan vücut 2 3 defa çok yersen kilo almaya meyilleniyor koruma döneminde zorlanırsın
Tamm canım :)inş canım cumadan sonra dediklerini uygularım
inşallah canımTamm canım :)bu Cuma çok heyecanlıyım dua ette Listeye bodoslama dalayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?