Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

22.03.2017 menüsü

Kahvaltı
1 adet haşlanmış yumurta
1 ceri domates
Beyaz peynir

Öğlen
Zeytinyağlı kabak yemeği
Yoğurt
Salata

Akşam
1 tane biber dolması
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yoğurt

2 litre su+1 litre magnezyumlu su
9 km yürüyüş 90 dk

Ben yazmasam neden kilo vermek istediğimi...şuan yine yaşadıklarım geldi aklıma. Hatırlamak istemiyorum artık.
Olur tabi canım bizde senin başarı hikayeni yazarsın bizde seninle gurur duyarız mutlu olursun sende üzme tatlı canını bu hayatta kimse senden kıymetli değil sen sadece kendin için savaş güzel hatun

Afiyet olsun cancazım çok güzel menun ve sporun :)

Kızlar menüm: sabah 10.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim tam tahıllı ekmek
Küçük bir parça peynir
3-5 zeytin
Salata
Ara:yer elması :)
Öğlen:14.00
Bir kase tavuk çorba
Bir dilim ekmek
3 kaşık pirinç pilavı
Yoğurt- salata
Akşam 18.00
Bir kase çorba
3 kaşık pilav
Salata-yoğurt
Gece bir bardak ligh süt
2.5 litre su
spor yapamadım.çünkü dün karın kaslarımı biraz zorlamışım sanırım.plates topunun üzerinde çekilen mekiğin etkileri.:))hala ağrıyor ama yarın devam
Boyu ma da baktım.kaptancığım.1.63 yazıyor.diyetisyene gittiğimde 74 kg muşum vucut yaşı 37 yazmış bu kg insanı gerçekten yaşlı gösteriyor.

Tatlim pirinç pilavı hiç yemeseydin keşke 2 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe denk geliyordu galiba yarın telafi edersin canım afiyet olsun :)

Tatlim pirinç pilavı hiç yemeseydin keşke 2 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe denk geliyordu galiba yarın telafi edersin canım afiyet olsun :)
yarın hafif yerim kuzum bu ismimizin yanına bilgi eklicektim olmadı başl. Güncel hedef diye nereye yazıcaz duruma yazdım gönder yazıyo bastım çıkmadı

Canım kendi ismini tıkla sonra en başta kişisel bilgilerin yazıyor ona tıkla özel başlık yazan bölüme yaz tekrar güncelle bu sefer olur belki olmazsa belki telefonda sorun vardır biraz bekle sonra tekrar denersin

sabah 09:00
1 yumurta

öğle 12:30
2 dlm peynir

akşam 15:00
1 kase çorba
2 kaşık kadar yumurtalı ıspanak

2 lt su
50 dk yürüyüş
Nasıl dayandın canım nerdeyse hiç birşey yememissin kahvaltını çok sağlam yap canim benim en önemli öğün o çünkü afiyet olsun sporunda çok iyi :)

evde değildim ve bir koşturma içinde olduğumdan açlık hissetmedim
acıkınca da bol bol çay içtim

Anladım canım ama sen yinede ihmal etme hem sağlığın için onemli bunlar ara öğün yap mesela elma ye öğlen ve akşam arası sabahla öğlen arası kuru yemiş fındık ceviz tüket tatlım diyet yaparken sağlığımızı unutmamamız lazım bide az yemeye alışan vücut 2 3 defa çok yersen kilo almaya meyilleniyor koruma döneminde zorlanırsın

inş canım cumadan sonra dediklerini uygularım

Tüm Takimin Dikkatine 1.Sayfa güncellenmistir lütfen okuyup akliniza takilanlari beni etiketleyip sorun. Zaten var olan kurallar simdi herkes icin herzaman göz önünde bulundurabilcek seyler ve Cuma 24.03.17 itibari ile gecerlidir.

Günaydııın önce listemi yazıyım sonra geçmişe bakıp gelicem. Günlerim biraz fazla yoğun bu aralar evde 2-3 saat zor duruyorum kusura bakmayın lütfen melekler

22.03.2017- Çarşamba

Kahvaltı 08.30

Araöğün 11.20

(3 kaşık naneli yoğurt. Araöğünümü sporda yapmak zorunda kalıyorum bu nedenle yanımda taşıyorum. )

Öğlen Yemeği 13.30

Araögün 17.00

(Büsküviden 3 tane yedim ve süt içtim)

Akşam Yemeği 19.15

(Yine yanımda taşıdıgım öğünlerden biri.)

Araöğün 20.10

7 tane kepekli büsküvi yedim.

50 dakika pilates
16279 adım

Su miktarını bilmiyorum.

Benim kilo takıntım küçüklügümden beri var. 12 yaşımda yapmıştım ilk diyetimi o zamandan beri o diyet senin bu diyet benim denemediğim kalmadı. Oysa ki eksik olan tek şey güven, inançtı. 16 yaşıma kadar hep 45-50 arasında gittim geldim ama 16 yaşımda bi anda ilaç kullanımıyla 56 kiloya kadar çıktım. Yine diyete başla-bırak olayıyla vermeye calistim ama genelde pazartesi başlayıp salı bitiyordu. Böyle böyle 17 yaşıma kadar geldim. 17 yaşımda 2 ayda 56 kilodan 70 kilota çıktım. 18'e gelince 75.6 ya kadar çiktım. Çevremdekiler tarafından aşırı aşağılanmaya başlamıştım. Kilo verince daha iyi anladım ki sorun tartıdaki rakam değilmiş benim çevremdekiler rezil insanlarmış. (Bu insanları hayatınızdan YOK edin.) Bir gün pantolon filan almaya gittik bana 31 beden pantolon olmuyordu. Büyük beden de inatla almıyordum çünkü çok kötüydüler. Annem 38 yaşındaydı ve istediği pantolonu aldı hepsini de yakıştırdı. İcimden peki ben simdi böyleysem annemin yasinda neler neler olacak kim bilir dedim. Kabinde ağladım hüngür hüngür. Sonra annemin 'Artık seninle gezmekten utanıyorum.' demesi tokat gibi çarptı. Ben ne yaptım? Eve gelirken kolaları cipsileri çikolataları doldurdum çantama hepsini yedim. Ertesi gün yani 20 kasımda tartıya bir çıktım. 75.6 gördüm ama tabi bi sonraki pazartesiye söz vererek hayatıma devam ettim. Sonraki günler iştahım kesildi bi anda. Eskiden doyduğum halde devam ederdim. Midem ağrıyana kadar yerdim. İstahım bayağı kesildi ve doymadan kalkarak 10 gün sonra 73.3 gördüm ve kilo vermenin aslında zor olmadiğını farkedip 30 kasımda ilk defa bilinçli bi diyete başladın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…