Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Azmine hayranım canım çok gençsin metobolizma normal yastakilerden daha hızlı sen kendine inandıran sonra zaten kimse seni tutamadı ve başardın başarmaya devam ediyorsun tatlım annen büyük bi gaf yapmış belki ama en azından kendine gelmemi sağlamış sen bunun farkındasın kilo vermenin çok da zor olmadığını anlamış olduk çok güzel gidiyorsun seni tebrik ediyorum bal kız canım kilolarindan kurtulduğun gibi hayatında ki fazlalıklarını da çıkarman çok iyi olmuş

Teşekkürler canım duruma yazmışım ben ondan çıkmamış.

Ya hatunlar bana bi el atın nolur

Canım çok tatlı çekiyor durduramıyorum kendimi bi çare verin söyleyin yardım edin bana

Umarım geç kalmamışımdır
1)Gün içinde ılık suya kabuk tarçın atıp bu suyu içtiğinde tatlı isteğini bastıracaktır.(benim favorim tarçınlı bir bardak lihg süt)
2)sadece su ile de bu isteği bastırmak mümkün
3)elma veya muz vs sevdiğin meyvenin üzerine tarçın ve kakao serpiştirip bir ara öğün hazırlayabilirsin.
4)yada waffle yapabilirsin( muz-yumurta akı-vanilya-kakao)öpüyorum

Neden diyete basladim....

1.) Cocuklugumdan beri tombis bir kizdim. Okulda alay eden arkadaslarim dahi olmustum. Cocuklugumdan beri alisveris zevkli birsey degildi benim icin. O olmadi...öbürü dahada sisko gösterdi bu dar geldi vs. Zaman zaman (yazin) 4-5 kilo kaybetmis olsamda sürekli bir zayif halim yoktu.

2.) Ailem. Basda Annem Allahin her günü Kiloma laf atar. Sürekli beni baskalariyla kiyas eder karsilastirir...sadece zayiflamada kalsa..bu taabi baska konulardada bir kiyaslama bir yaristirma söz konusu. Gercekten sirf Ailemin susmasi icin bile zayifliyabilirim.

3.) Cevre. Insanlarin tombislere karsi düsünceleri duruslarida farkli gibi bir algi olustu bende. Zaten türke milleti olarak kusur bulup bunuda anlatmaya baliriz. Saolsun benim bir Akrabalarim var...ya Hortumcu olurlar, ya Bencil yada en sevdigimiz sinif : yüzüne gülen arkandan kuyunu kaziyan tipler.
Yüzüme söylemez sisko oldugumu...yemez icmez gider memleketdeki akrabalarina yetistirir benim kilo aldigimi. Neyse kilo verdikten sonra hesaplasagim insanlarin icerisinde yerini aldi.

4.) Moda. Evet kiloluda olsam üstüme uygun seyler giyinip yakistirabiliyordum.. Ama sadece zayiflarin ve düzgün fizikde olan insanlarin giyebilecegi seylerde herzaman gözüm kaliyor. Neyseki Zaranin 34 e sigdiktan sonra tüm Magzalar benim.

5.) 3 ay sonra 26 yasinda olacagim. Gecmis yillarda incecik olamadim ama bu yaz benim icin bir Hediye olacak. Bu dogum günümde yeniden dogmus olmak istiyorum....Hic görmedigim bir kiloyla hic olmadigim kadar iyi hissetmek istiyorum...

Bu ara bu Takimi devre aldigimda bana inanmayan, yetersiz bulan ve yari yolda birakan tüm arkadaslara cok tsk ediyorum.
Sayelerinde bu Takima daha da cok sahip cikmaya gayret ettim ve kendimde kilo vermeye calistim.. jojolarim olsa bile Takimima faydali olabildigim icin cok seviniyorum.
Sizlerin ve yarismadanda aldigimiz geri dönüsümlerden dolayi artik eminim ki güzel Kaptanlik yapmaya basladim. Ayrica Takimda cok basarili...hirsli ve motivesi yüksek üyelerimizin olmasi ne mutlu bize.
Bana güvenip, inanip her önerdigim yolda benimle yürüdügünüz icin cok tsk ederim.
Birde su Profil resmindeki Hatun gibi karnim oldumu, kendi baklavalarima kk nin huzuruna sunacam.

Aslinda cok eski bir Üyeyim gel gitli bir insandim ondan bir türlü süreklilik sagliyamadim ama simdi Kaptanligin verdigi sorumluluk ve örnek olmamin gerektiginin bilinci... beni daha hirsli ve daha basarili kildi...b
u Takimla iliskim gönül meselesi

Zayiflama günlügümde gecen yaz kendime bir Not yazmisim aynen size yaziyorum:

Kendi Hayatinizin Kaptani olun !

Vay be kaptanim aslında bize bu yaftayı yapıştıran çevre utansın boşuna ben demiyorum erkek kilo alsa karısı bakıyor kadın kilo alsa iyyyyykkk şişko kendine hiç bakmıyor diyen zihniyet utansın onlarda inşaAllah 150 kilo olur

Sen kendine inandıktan sonra kimse inanmasın boşver bende nefret ederim yüzüme gülüp arkamdan sayanlara en güzeli görüşmemek değmeyen insanlar için niye moralini bozasın yanliz ben anneleri anlayamıyorum kaptanim kusura bakma ama niye destek olacaklarına köstek oluyorlar cansu nun anneside aynı mesela ne bilim benimde kızım var kilo olsa bn onu yerecegime hep arkasında olur zayıflaması için mutlu olması için gayret ederdim sonuçta insan düştüğünde ilk annesinin elinden tutmak ister Allah sabır versin kapa kulaklarını he he de geç ben sana inanıyorum 3 ay sonra seni görenlerin ağzı açık kalacak emin ol buna

O kriz geldi mi kesmek mümkün olmuyor. A101 varsa yakinlarinda vince kaşık bitter cikolata al 1 tanesi 42 kalori ve gayet tatmin ediyor
Eşim A101 de mağaza sorumlusu şimdi evde valla yedim birşeyler Allah affetsin

Kaptancığım yengeç burcusun sanırım.Umarım doğum gününde yeniden doğmuş gibi olursun.Ailenin desteği de önemli tabibiki.inanmak başarmanın yarısıdır. Bu azimle hepimizin başarılı olacağına inanıyorum.

insallah cnm gecen delirdim... anne her gün laf sokup duruyorsun hicbir sekilde destek olmuyorsun habire: pilav, makarna, patates pisiriyorsun sonra kilolu olduguma laf atiyorsun bir gün kizim sana tavuk hasliymi yada ne biliyim baska sekildede destek olabilirdin madem olmuyorsun köstek bari olma dedim dellenmis bir vaziyette
Nasil vicdan yaptiysa buzluktan kisa but cikarip haslamis

annemle aram iyidir son derecede saygiliyimda... ama bu kilo konusu ezelden beri var...yasim ilerledikce bunu evlilikle filanda baglandirmaya basladi + ise baslayinca cok kilo aldim ilk 6-9 ay ben cikolatarin, kurabiyelerin, chipslerin oldugu bölümden hic cikmadim ki 1 almiyorsun 2 almiyorsun 3 yenik düsebiliyor insan....sonra : oraya girdiginden beri kilo aliyorsun diyip durdu... gece yemelerim basladi cünkü
19-00:00 misal mesai kaldigim bir gün rahat 10.000 atiyorum cok hareketli ama cikista inanilmaz bir aciklik ondan gece yemesine basladim haliyla kilolar geldi... düsünün ise girdigimde 73 kiloydum... diyete basladigimda 88i görmüstüm Takimima geri dönmeden önce

Bugün kendime bir iyilik yaptım!

Sevdigim herkese sevgimi belirttim, onlarla vakit geçirdim. Bugün bana hakaret eden kisilere bile takılmadım. Kendimi böyle sevdiğimi rahatsızsa beni sevmek, benimle konuşmak zorunda olmadıklarını söyledim. Kendi değerimi anlamaya başladım. Her geçen gün kendimi sevmeyi öğreniyorum.

Hiç bir şey yazamıyorum... Eminim içimden geçenleri biliyorsundur. Seni çok seviyorum, benim için çok değerlisin. Tartıdaki rakam değil sen değerlisin. İyi ki varsın.

7 Temmuz evet yengec burcuyum cnm... cok tskler cnm... kimse destek vermese bile ben bu isi basaricagim bana bu kadar insan inaniyorken sizi ve basta kendimi hayal kirikligina ugratamam degilmi o göbek kasli olacak profilimde koyacam fotosunu kk yikilacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…