Hiç bir şey yazamıyorum... Eminim içimden geçenleri biliyorsundur. Seni çok seviyorum, benim için çok değerlisin. Tartıdaki rakam değil sen değerlisin. İyi ki varsın.
sormaa kizzzBen demiştim içimden kesin pasta fln yemiştir sesi çıkmıyor diyecansutr a yazacaktım. ayaklarına tuz döküp keçilere yalatalım diye
cok iyi yapmissin ayyy terapi gibi birsey olmusBugün kendime bir iyilik yaptım!
Sevdigim herkese sevgimi belirttim, onlarla vakit geçirdim. Bugün bana hakaret eden kisilere bile takılmadım. Kendimi böyle sevdiğimi rahatsızsa beni sevmek, benimle konuşmak zorunda olmadıklarını söyledim. Kendi değerimi anlamaya başladım. Her geçen gün kendimi sevmeyi öğreniyorum.
Tam da cuma arifesindesormaa kizzzbende huylandim tugba burayi boslamazdi ne is dedim tugba bugün yedigin kacamaklari yarin Tartini tirmalar kiz Lovedreams
bak ortalikta yok o simdi vicdan yapti verdi kendini spora bak gör yazar birazdan 100 dk yaptim diyeTam da cuma arifesinde
su bebek mamasi olayini rezil olmaktan korkmasam cok güzel bir alternatif okulda filanda iyi gider sip sakKızlaaar menüleri unutmuyoruz.
Kahvaltı 09.50
Eki Görüntüle 1972507
Araöğün 13.00
Eki Görüntüle 1972508
Öğlen Yemeği 15.00
Eki Görüntüle 1972509
Araöğün 17.00
Eki Görüntüle 1972511
Akşam Yemeği 19.00
Eki Görüntüle 1972510
Ayranla birlikte o sandiviçi yedim (içinde bol yesillik peynir vardi, 2 dilim kepek ekmeğinden yapildi.)
Araöğün 21.15
1 light sütle birlikte resimdeki yarım elmayı yedim ardından sade kahve içtim.
SPOR
1 saat ağırlık ve 20.500 adım
Geldiğinde yazılanları okuduğunda güleceğine eminimbak ortalikta yok o simdi vicdan yapti verdi kendini spora atmistir bak gör yazar birazdan 100 dk yaptim diye
menün çok güzel canım düzenli ve istikrarlısın.sporunda öyleKızlaaar menüleri unutmuyoruz.
Kahvaltı 09.50
Eki Görüntüle 1972507
Araöğün 13.00
Eki Görüntüle 1972508
Öğlen Yemeği 15.00
Eki Görüntüle 1972509
Araöğün 17.00
Eki Görüntüle 1972511
Akşam Yemeği 19.00
Eki Görüntüle 1972510
Ayranla birlikte o sandiviçi yedim (içinde bol yesillik peynir vardi, 2 dilim kepek ekmeğinden yapildi.)
Araöğün 21.15
1 light sütle birlikte resimdeki yarım elmayı yedim ardından sade kahve içtim.
SPOR
1 saat ağırlık ve 20.500 adım
Kaptanim yarın tartı eksik yada sabit çıkmazsa ne olacak giremicekmiyimsormaa kizzzbende huylandim tugba burayi boslamazdi ne is dedim tugba bugün yedigin kacamaklar yarin Tartini tirmalar kiz Lovedreams
evet öyle en azindan sabit olmalisin cnm. gelecek haftaya kalir o zamanKaptanim yarın tartı eksik yada sabit çıkmazsa ne olacak giremicekmiyim
Of yaevet öyle en azindan sabit olmalisin cnm. gelecek haftaya kalir o zaman
canin saolsun SIkinti yapma...bakalim prenses ne yapacak belki bu Hafta aliriz listeye..heycanla yarini iple cekiyorumOf yakusura bakma kaptanim bugün çok zorlandım normalde sabittim ben ama bugünü berbat ettim
Ayyy inşaAllah girer Listeye hemen artık onuda sahalarda görmeyi istiyoruz :) benimki umut dünyası belki sabit çıkarım diye dua ediyorumcanin saolsun SIkinti yapma...bakalim prenses ne yapacak belki bu Hafta aliriz listeye..heycanla yarini iple cekiyorum
Canım ya üzülmüş.yarın protein ağırlıklı beslenip bide sağlam spor yapınca düzelir canım.telafisi var böyle şeylerin kaptanımızda yanımızda herzamanOf yakusura bakma kaptanim bugün çok zorlandım normalde sabittim ben ama bugünü berbat ettim
tavukta miktar olsaydi iyi.. hadi bakalim ceylan görelim senisabah 09:00
2 dlm peynir
öğle 12:00
1 kaşık yumurtalı ıspanak
akşam 18:30
2 kaşık bulgur pilavı
tavuk
1 saat yürüyüş
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?