Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tüm Takimin Dikkatine Pazartesi Ölcüm var !
Mezuralari hazir edelim.
Bel öçümünde en çok benim çıkar kesin.Doğumdan sonra o göbek gitmedi bir türlü.şimdi biraz kg verince sarktı resmen aşağı doğru sarktı çok kötü görünüyor.birde gövde kilolu benim bacaklar zayıf karikatür gibiyim resmen

***10. TAKIM 510.ETAP***
Enise07(74.8///%)sabit
Nesli Han (82/81/1/%1.22)

diyetlife (88.9///%)

Sakine_zeyneb sena (85.1///%)
Cansu-S (59.2/58.8/0.4/%0.68)
hidden paradise (78.3/76.7/1,6/2,04%)Başlangıç : 06.03 2017, Baslangic Kilo 80,8, Hedef: 60

10. Takım yüzdesi :%

Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)

88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris: o is bende
(89.4/89.3/0.1/%0.00)

Izinli Üyeler***

Degistir Kendini
cansutr
Firslayd
Lovedreams

Son düzenleme:
***10. TAKIM 510.ETAP***
88prenses22 (89.4/89.3/0.1/%0.00) 487. Etaptan bildirimsiz izine ayrilan üye geri dönmüstür. Yüzdesi 24 e bölünmüstür. Üye 2. Takimdan 10. Takima transfer olmustur.
Enise07(74.8///%)sabit

diyetlife (88.9///%)

Sakine_zeyneb sena (85.1///%)
hidden paradise
(78.3/76.7/1,6/2,04%)Başlangıç : 06.03 2017, Baslangic Kilo 80,8, Hedef: 60

10. Takım yüzdesi :%

Izinli Üyeler***

Degistir Kendini
cansutr
Firslayd
Lovedreams

Son düzenleme:
Lütfen herkes bunu okusun. Yalnızca 2 dakika. 2

4.)Yok benim isim var cocugum var kocam var kaynanam var...Hicbir Bahane duymak istemiyorum !!! Hepimizin bir Hayati var.Hepimiz yetiskin ve sorumluluk sahibi insanlariz. Özel bir durum olur Cenaze, kaza, hastalik vesaire. Taabiiki anlayis gösteririz.

8.) Her üye Bildirimini önceden kaptan veya yardimcilari tarafindan hazirlanmis etap listesine yazmak mecburiyetindedir. Türkiye saati 13:00 e kadar kilo bildirimi yapilmali. Yorum olarak paylasilmis kilo bildirimi dikkate alinmiycaktir. Listeye kopyalanmadigi sürece ,,kilo bildirimi yapmadi'' diye not edilecek. 1 Bildirim yapmayinca 1 sari kart 2 ci sari kart da diskalifiye edilecektir üye. Mazereti olanlar bunu kaptana veya yardimcilara bildirmek zorundalar. Cuma sabahi telasdan kilo bildirimini yetismigcegini bilen arkadaslar Persembe sabahki kilosunu persembeki menü paylasimi ile bildirecekler. 2 cuma üst üste tartilamigcagini bilen arkadaslar vakitlice izin istemeleri gerek.

Buraların altını çiziyorum başka da bir şey demiyorum.

kaç defa daha söylüycez anlamadım ki.

Nasil gerildim anlatamam @Sakine_zeyneb sena diyetlife sari karti hak ettiniz. 2 ci sari kartda elemek zorunda kalacam.

***10. TAKIM 510.ETAP***
88prenses22 (89.4/89.3/0.1/%0.00) 487. Etaptan bildirimsiz izine ayrilan üye geri dönmüstür. Yüzdesi 24 e bölünmüstür. Üye 2. Takimdan 10. Takima transfer olmustur.
Enise07(74.8///%)sabit

diyetlife (88.9///%) 1. kez bildirim yapmadi

Sakine_zeyneb sena (85.1///%) 1. kez bildirim yapmadi
hidden paradise
(78.3/76.7/1,6/2,04%)Başlangıç : 06.03 2017, Baslangic Kilo 80,8, Hedef: 60

10. Takım yüzdesi : 0,563%

Izinli Üyeler***

Degistir Kendini
cansutr
Firslayd
Lovedreams

Hosgeldin cnm.. kilo boy kacti ? eger karnin dümdüz kasli olmasini istiyorsan vücüt yagin en fazla 20% olmasi gerek düzenli eksersiz ve az karbonhydrat tüketmen gerek
hoşbuldum. var biraz bölgesel minik bi yağ tabi gebelik falanda olunca ister istemez oluyo bende istiyorum aslında profesyonel bi analiz yaptırmak ama küçük bi yerdeyim araştırıyorum nerde yaptırabilirsin bulursam yaptırıcam tahminime göre yüzde 21 vardır yağ oranım. boyum 157 kilo 48 paramparça kaslar istiyorum çok şey mi istiyorum bilmiyorum tabi :)) olur mu bakalım

Kusura bakmayın hanımlar, ani bir kalp krizi sonucu kayınpederimi kaybettik sabaha karşı. O yüzden aklıma bile gelmedi. Şimdiye kadar kilo bildiriminde son dakika yetistigim oldu ama bildirim yapmadığın gün olmadı. Burafa küçük yada büyük herkese sonsuz saygım. Ama gerilmeden önce insanların akıp giden bir hayatları olduğunu kabul edin lütfen. Evet burası bir sorumluluk lakin hayatta da bazen aksattigimiz şeyler olmuyor mu? Örneğin geçen hafta kızım hastaydı. Virüs kaptığı için gözlerine kan oturdu. Göz kapakları şişti ve gözleri tamamen kapandı. Anne olmayanlar anlamayacaktır ama anneler beni anlar tahmin ediyorum. Değil diyet dünya yansa evladim hastayken gözüm görmez. Bazen çıkışlar yaparken lütfen karşınız da ki insanların bir hayatı olduğunu düşünüp öyle konuşun. Burası herkesin gönüllü olarak katıldığı bir yer. Sabaha karşı kayınpederimim kalp krizi geçirdiğini öğrendiğimizde ve 2 saat sonrada ölüm haberini duyunca "ayy girip kadınlar kulübüne haber vereyim" demek aklıma gelmedi açıkçası. Sırf bunun için gerildiyseniz sarı kartı es geçip direk kırmızı da gosterseniz olur.

Başın sağolsun canım Allah (c.c) sabırlar versin.Mekanı cennet olsun.

Başın sağolsun canım Allah (c.c) sabırlar versin.Mekanı cennet olsun.
Canım birde kimse senin durumunu bilmiyordu.(Yarışma kuralları gereği) kaptan böyle karar verdi.Haber verebilseydin eminim bu gerginlik olmazdı.Sen enazından bir dönüş yaptın.tekrar başın sağolsun kuzum.

Öncelikle basın sağ olsun. Bizim gerilmemizin sebebi zaman geçtikten sonra bildirim kabul edemiyor oluşumuz. Şahsi olarak algılama. Yani yüzde hesapları ve düzenleme yeterince gerici bir de bildirim yapmayan olunca ister istemez sıkıntıya dusuyoruz. Malum kuralları biz koymadik ama uygulamakla yükümlüyuz. Bunca emek verdiğimiz üyelerin diskalifiye olup gitmesini istemediğimiz için bu gerginlik. Sanırım biraz yanlış anlamissin. Kuzun için de geçmiş olsun dilerim. Saglicakla kal.

Neslihancim zaten gereken yorumu yapmis üzerine birsey eklemeye gerek yok...@diyetlife Basin saolsun. Allah rahmet eylesin.

Gerilmeden önce insanların hayatının akışı olduğunu kabul edelim öyle mi? Hiçbirimiz kahin, medyum değiliz. Siz söylemeden bilemememiz ve tepki göstermemiz kadar olağan bir şey yok. Gelirsin söylersin sarı kart aldım ama bu sebeple aldım dersin sileriz. Ne bu afra tafra? Ne bu trip? Bu takımdan onlarca insan geldi geçti daha hiçbirinden böyle bi tepki görmedik.

Ayrıca akıp giden hayatlar var evet ama bir de keyfi olarak bildirim yapmayan sonra binbir bahane üretenler varken bu olması zorunlu bir uygulama. Girilmeyen her bildirim takım arkadaşların hakkına girmektir. Seninki gibi ölüm olur kalım olur eyvallah o zaman zaten hemen kartı siliyoruz bunu da belirtiyoruz.

Onun için lütfen kesinlikle bu uygulamayı kişisel algılamayın ve 'kırmizı kartta gösterseydiniz' gibi tavırlarla gelmek yerine bakın böyle böyle bi durumum vardı ondan dolayı yazamadım diyin ki bizde bundan haberdar olup silebilelim
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…