Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm :saat 12;00
Bir yumurta
5-6 zeytin
Bir parça peynir ( yarım yağlı)
Bir dilim tam tahıl ekmeği
Şekersiz çay
Salata
Ara:
form bisküvi 2 adet
Bir bardak ligh süt
öğlen 16.00:
Bir porsiyon tavuk sote
bir kase yoğurt
salata
bir dilim ekmek
akşam 19;00:
Bir kase yoğurt
3 adet form bisküvi
Spor:
1 saat yürüyüş
15 dk plates karın kası çalıştırma
2.5 litre su
*Dip not : Geç yatıp geç kalktığım için saatleri böyle oldu.
Gün içinde yeşil çay ve meyveli çay tüketildi.

Günaydın kızlar kaldığımız yerden devam edicez ,hayat devam ediyor.Nerdesiniz valla sirkeli suyla silicem buraları .Hepimiz bu takımın birer parçasıyız.
Kiz sirkeli su demem yengem bize oyun oynayip 160m2 evi sirkeli suyla sildirdi..hala hatirlar kizz ne güzel silmistim nasil kandirdim ama

Kiz sirkeli su demem yengem bize oyun oynayip 160m2 evi sirkeli suyla sildirdi..hala hatirlar kizz ne güzel silmistim nasil kandirdim ama
Evde büyükmüş sil sil bitmez bu sirkeli su nazarı engelliyomuş.Kötü enerjiyi alıyomuş diye biliyorum.Birde çok iyi bir dezenfektan Yengende muziplik yapmış canım

Evde büyükmüş sil sil bitmez bu sirkeli su nazarı engelliyomuş.Kötü enerjiyi alıyomuş diye biliyorum.Birde çok iyi bir dezenfektan Yengende muziplik yapmış canım
Evet bende öyle biliyorum cnm... Haftasonu kacamak yapmak yok bak bu ara tüm kilo verenleri tebrik ederim kil payi dereceyi kacirdik caniniz saolsun.... hidden paradise 88prenses22 sizi ayriyetten kutlarim hakkinizla girdiginiz listeye umarim basarilariniz devam eder...ben hep sizin yaninizdayim unutmayin

Teşekkür ederiz canım bizde senin yanındayız tbi diğer arkadaşlarımızında.inş haftaya cuma iyi bir derece alırız.Ben regl dönemindeydim ve detoks sularıyla mithiş ödem attım.yine davam ediyorum tabi.Birazdan da günlüğümü hazırlayacağım ve size öncesi için bir foto hazırlayacağım şimdiki kgla.Tabi sonrası fotosu bir kaç ayı bulur sanıyorum.Daha yolum var.hepimizin bu yolda başarılı olacağına eminim.sevgiler.

sağol kuzum bunu bildiğimden daha iyi motive oldum
ve dün serbest bir öğün yaptım ödül olarak 200 gr almışım buna bile sevindim

hayırlı günler kızlar
oğlum alerji olmuş sabahtan beri dr.daydım tahlil falan filan .....
yediği bişeyden kaynaklıymış
nasıl yorgunum anlatamam
geldim aceleyle yemek yaptım yedik .
şimdi oğlanı uyutup biraz dinlenmeyi planlıyorum
dün de biraz abartılı olduğu için menümü yazmak istemedim

yaz yaz yazmak istemiyorum diye birsey yok asiri kacamaklar varsa yazma milletinde cani ceker.... bana mutlaka yaz cnm.. biliyorsun 7/24 ulasabilirsin bana

sabah 09:00
1 yumurta
1 dlm peynir
4 zeytin
1 dlm ekmek
yarım domates

ara 12:00
1 portakal
1 bardak süt

öğle 14.00
2 baget
3 kaşık bulgur pilavı
1 büyük bardak ayran

ara 15:00
5 tane yer fıstığı

akşam 18:30
1 kase çorba
1 dlm ekmek

Dün tek öğün yedim 14 gibi
1 krep
2 dlm peynir
1 dlm kaşar
3 catal patatesli yumurta
menemen
en az 10 tane findik
yarim pide ekmeği
çikolata (nasil özlemişim ekmeğe sürüp sürüp yedim)

yatincaya kadar da cay_kahve içtim sadece

Bende iki tane kuş lokumu attım ağzıma dayanamadım kaç gündür meyve dahi yemiyordum şeker almamak için kalorisi azmış ama

Sabah 10:00
Bir yumurta
5 zeytin
Bir dilim ekmek
Bol salata yeşillik
1bardak yesil cay
Ara:2 form bisküvi
Öğlen14:00
Melemen (az zeytin yağlı)
Ayran
Salata
Ara:2adet kuş lokumu
Akşam18:30
Bir kase yoğurtlu çorba
2litre su
Gün içinde bitki çayları
spor:
100 ip atlama
30 dk 2mil leslie
50 mekik
Gece yatmadan 1 bardak ligh süt

Evet canım herkesin bir hayatı olduğunu tabi ki kabul edeceksiniz. Ayrıca ben trip atacak yaşları çoktan geçtim. Yaşı bir kenara bırak hayatımda kimseye trip atmadım ben. İletişim yolum trip değil açıkça rahatsızlığımı ifade etmektir ki, yazdığım mesajda da fazlaca kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum. Burası insanların gönüllü katıldığı bir platform. Gelen gelir gelmeyen gereken kurallar çerçevesinde cezasını alır. Sarıysa sarı kırmızısıysa kırmızı. Burada kimse aptal değil. Yok kaç kere söyledik yok gerildim. Kendi adıma söyleyebilirim ki, elimde telefon sürekli hazır kıta beklemiyorum. Çalışmıyor olsamda isim gücüm , dostlarım,ailem,çocuğum var. Benim kurallara bir lafım olamaz zaten, ben kurallara uymayanlarla ilgili takınılan tavra sinirlendim. Cezası neyse verirsin kapıyı gösterirsin. Kimse kahin değil, sizden kahin olmanızı da bekliyorum ben. Acaba ne oldu, mutlaka cuma tartisina yetişirdi bu arkadaş inşallah sağlık sorunu yoktur. Ama gelmezse de kuralları uygulanmakla yükümlüyüm dersiniz. Olay biter. Buraya motive olmak için kendimizi disipline etmek için katıldık. Azar işitmek için değil.Üstelik karşınızdaki insanlar sizden yaşca yaşca büyük olabilirler. Kahin olmanızı değil biraz daha anlayışlı ve empati kurarak düşünmemizi istoyorum hepsi bu.

Evet kendini ifade ettin son derece yanlis ve uygun olmayan bir tavirla. Bak ne güzel farkindasin bizde gönüllü olarak Kaptanlik ve yardimcilik yapan arkadaslariz yani bizimde bir maddi cikarimiz veya baska bir sekilde istifademiz yok.
1 sayfayi güncelledigimi söyledim..herkesinde okumasini cumadan itibari gecerli olacaginin altini cizdim.
Kurallarimizda kirmizi kart yoktur !!! Birdaha kurallari okumakta fayda vardir.
Inanin tek degilsiniz burda hem calisan, hem okuyan ailesi ve dostlari olan insanlarda var onlarda sorumluluklarini yerine getirmeye calisiyorlar...kalmis ki evdeki Hanimlarin kendileri zamanlarini daha iyi ayarliyabilir su dk da su yerde olma mecburiyeti stressi vs yok.
Kurallardada yazdigim gibi kimseden bahane duymak istiyorum !!!
Benim yazilarimi okuyan beni taniyan bilir ki ben kimseyi kovmam o yüzden kimseye kapi filanda göstermem....
Bu kurali Cuma günü sorumsuzluklar icinde gectigi icin..sürekli birilerin bildirimini gözlemledigimiz, düzelttigimiz icin koyduk. Bu kurali koymaya bizi bu Takim mecbur etti !
Evet gerilirim, gene olsa gene gerilirim. Sahsi birsey degil. Kisiye gerilme degil. Burdaki söz konusu olan yeni Kurallar konuldugu halde sinirlar belli oldugu halde uyulmamasi. Taabiiki zevk almiyorum sari kart dagitmaktan ama bir Kaptan olarak adaletli olmaliyim... Goblgelini ayni sekilde kurallara uymadigi icin sari kart verdik...
Bu hafta sana ve sakineye sari kart vermeseydim Gobl hakkina girmis olur...bosuna diskalifiye edilmis olurdum..Her Üyeye kafasina göre Kural uygulan bir Kaptan olmus olurdum ? Nerde adalet ? Biraz celiskili bir durum olmazmiydi ?
Evet mutlaka gelirdi bu üye, acaba basina birseymi geldi vs düsünmemiz icin sizleri daha iyi tanimamiz gerekirdi..bunun icin herzaman diyorum siz burda varliginizi hissettirmeniz gerekiyor.... varliginiz belli degilki..hisslerimde yaniliyormuyum diye kontrol ettim cumadan itibaren carsambaya kadar 6 messag carmsabadan sonra yoktunuz.... Neye dayanarak bu arkadas kesin gelir sakin kalalim diyelim ???
Biz sizin bize güvenmeniz icin elimizden geleni yapiyoruz ama Takimdaki üyelerin öyle bir cabasi olsa keske...olsaydi Cuma günleri icin koydugumuz kural olmazdi. Burda kimsenin amaci birbirini azarlamak kirmak degil... Bizim tek istedigimiz sorumlulugunuzu bilin Cuma bildirimi tüm Takimi etkiliyor...ben tüm Takimi düsünmek zorundayim kimsenin kimseye hakkinin gecmemesi icin ugrasiyorum. Lütfen...biz attigimiz her adimda verdigimiz her sari kart/cezada tüm Takimi düsünerek uyguluyoruz.

Gercekten kayinpederinizin öldügünü duyunca adiniza üzüldüm...hatta sari Karti iptal etmek istiyordum. Ama gercekten cok üzücü ve kirici bir yorum biraktiniz. Herzaman 4 kisi hareket ettigimizi onlarinda fikirlerini alarak yönetmeye calisiyorum bu Takimi ne cok yumusak nede cok gaddar olmamak icin. Bu yüzden sari Karti iptal edemedim. Ki sari Kart da zaten takim ici ilk 3 e girince iptal oluyor buda kurallarda yaziyor.
Evet büyümsünüz saygim sonsuz...sizden daha sakin daha olgun bir geri dönüs beklerdim...
Kusuruma bakmayin kayinpeder vefahat etti haber veremedim.
tek bu satiri yazsaydiniz yeterdi....eminim sari kart iptal olur bu konu bu kadar uzamazdi.

Ben bu Takim söz konusuysa gerilirim cünkü benim sorumlulugum altinda. Eger gercekten kisisel bir sorunum varsa ben o üyeye kendim yazarim ve sorunu cözerim...

Inanin biz kurallari koyduk ve uygulamakla hükümlüyüz.. @Sakine_zeyneb sena gelen cuma diskalifiye olabilir gene bildirim yapmazsa..cünkü 2 sari karti olacak. Ben sakineyi severim yinede kurallara uymazsa gidecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…