- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Kiz sirkeli su dememGünaydın kızlarkaldığımız yerden devam edicez ,hayat devam ediyor.Nerdesiniz valla sirkeli suyla silicem buraları . Hepimiz bu takımın birer parçasıyız.
Evde büyükmüş sil sil bitmezKiz sirkeli su dememyengem bize oyun oynayip 160m2 evi sirkeli suyla sildirdi..hala hatirlar kizz ne güzel silmistim nasil kandirdim ama
Evet bende öyle biliyorum cnm... Haftasonu kacamak yapmak yok bakEvde büyükmüş sil sil bitmezbu sirkeli su nazarı engelliyomuş.Kötü enerjiyi alıyomuş diye biliyorum.Birde çok iyi bir dezenfektan Yengende muziplik yapmış canım
Evet bende öyle biliyorum cnm... Haftasonu kacamak yapmak yok bakbu ara tüm kilo verenleri tebrik ederim kil payi dereceyi kacirdik caniniz saolsun.... hidden paradise 88prenses22 sizi ayriyetten kutlarim hakkinizla girdiginiz listeye umarim basarilariniz devam eder...ben hep sizin yaninizdayim unutmayin
sağol kuzum bunu bildiğimden daha iyi motive oldumEvet bende öyle biliyorum cnm... Haftasonu kacamak yapmak yok bakbu ara tüm kilo verenleri tebrik ederim kil payi dereceyi kacirdik caniniz saolsun.... hidden paradise 88prenses22 sizi ayriyetten kutlarim hakkinizla girdiginiz listeye umarim basarilariniz devam eder...ben hep sizin yaninizdayim unutmayin
yaz yaz yazmak istemiyorum diye birsey yokhayırlı günler kızlar
oğlum alerji olmuş sabahtan beri dr.daydım tahlil falan filan .....
yediği bişeyden kaynaklıymış
nasıl yorgunum anlatamam
geldim aceleyle yemek yaptım yedik .
şimdi oğlanı uyutup biraz dinlenmeyi planlıyorum
dün de biraz abartılı olduğu için menümü yazmak istemedim
aşırı kaçamak sayılıryaz yaz yazmak istemiyorum diye birsey yokasiri kacamaklar varsa yazma milletinde cani ceker.... bana mutlaka yaz cnm.. biliyorsun 7/24 ulasabilirsin bana
hala bekliyorum kiz yazmani yazzz yaz sen banaaşırı kaçamak sayılır
biliyorum tatlişim
Bende iki tane kuş lokumu attım ağzımaDün tek öğün yedim 14 gibi
1 krep
2 dlm peynir
1 dlm kaşar
3 catal patatesli yumurta
menemen
en az 10 tane findik
yarim pide ekmeği
çikolata (nasil özlemişim ekmeğe sürüp sürüp yedim)
yatincaya kadar da cay_kahve içtim sadece
Gerilmeden önce insanların hayatının akışı olduğunu kabul edelim öyle mi? Hiçbirimiz kahin, medyum değiliz. Siz söylemeden bilemememiz ve tepki göstermemiz kadar olağan bir şey yok. Gelirsin söylersin sarı kart aldım ama bu sebeple aldım dersin sileriz. Ne bu afra tafra? Ne bu trip? Bu takımdan onlarca insan geldi geçti daha hiçbirinden böyle bi tepki görmedik.
Ayrıca akıp giden hayatlar var evet ama bir de keyfi olarak bildirim yapmayan sonra binbir bahane üretenler varken bu olması zorunlu bir uygulama. Girilmeyen her bildirim takım arkadaşların hakkına girmektir. Seninki gibi ölüm olur kalım olur eyvallah o zaman zaten hemen kartı siliyoruz bunu da belirtiyoruz.
Onun için lütfen kesinlikle bu uygulamayı kişisel algılamayın ve 'kırmizı kartta gösterseydiniz' gibi tavırlarla gelmek yerine bakın böyle böyle bi durumum vardı ondan dolayı yazamadım diyin ki bizde bundan haberdar olup silebilelim.
arada ufak bir kaçamak iyi geliyor insanaBende iki tane kuş lokumu attım ağzımadayanamadım kaç gündür meyve dahi yemiyordum şeker almamak için kalorisi azmış ama
Evet canım herkesin bir hayatı olduğunu tabi ki kabul edeceksiniz. Ayrıca ben trip atacak yaşları çoktan geçtim. Yaşı bir kenara bırak hayatımda kimseye trip atmadım ben. İletişim yolum trip değil açıkça rahatsızlığımı ifade etmektir ki, yazdığım mesajda da fazlaca kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum. Burası insanların gönüllü katıldığı bir platform. Gelen gelir gelmeyen gereken kurallar çerçevesinde cezasını alır. Sarıysa sarı kırmızısıysa kırmızı. Burada kimse aptal değil. Yok kaç kere söyledik yok gerildim. Kendi adıma söyleyebilirim ki, elimde telefon sürekli hazır kıta beklemiyorum. Çalışmıyor olsamda isim gücüm , dostlarım,ailem,çocuğum var. Benim kurallara bir lafım olamaz zaten, ben kurallara uymayanlarla ilgili takınılan tavra sinirlendim. Cezası neyse verirsin kapıyı gösterirsin. Kimse kahin değil, sizden kahin olmanızı da bekliyorum ben. Acaba ne oldu, mutlaka cuma tartisina yetişirdi bu arkadaş inşallah sağlık sorunu yoktur. Ama gelmezse de kuralları uygulanmakla yükümlüyüm dersiniz. Olay biter. Buraya motive olmak için kendimizi disipline etmek için katıldık. Azar işitmek için değil.Üstelik karşınızdaki insanlar sizden yaşca yaşca büyük olabilirler. Kahin olmanızı değil biraz daha anlayışlı ve empati kurarak düşünmemizi istoyorum hepsi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?