- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Canım cezamız neyse verip kapıyı gösterme gibi birşey yok canım.( uyarı veriyorlar ).Birdaha olursa o zaman açıklama yapılıp takımdan ayrılıyor diskalifiye oluyor.inan sende yönetimde olsan sende gerilirdin.Hepimiz gönüllüyüz burda ,sorumluğumuz var.Bütün kaptanlar o gün herkesin bildirimde bulunmasını istiyor.Onlarında sorumluluğu var.Onlarda gönüllü.Bak senin ićin ne kadar çok açıklama yapıldı.Ben olsam senin yerinde bir özür diler neden bildirimde bulunamadığımı yazardım kısa ve öz.Bu kadar büyütülecek birşey yok inan.Evet canım herkesin bir hayatı olduğunu tabi ki kabul edeceksiniz. Ayrıca ben trip atacak yaşları çoktan geçtim. Yaşı bir kenara bırak hayatımda kimseye trip atmadım ben. İletişim yolum trip değil açıkça rahatsızlığımı ifade etmektir ki, yazdığım mesajda da fazlaca kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum. Burası insanların gönüllü katıldığı bir platform. Gelen gelir gelmeyen gereken kurallar çerçevesinde cezasını alır. Sarıysa sarı kırmızısıysa kırmızı. Burada kimse aptal değil. Yok kaç kere söyledik yok gerildim. Kendi adıma söyleyebilirim ki, elimde telefon sürekli hazır kıta beklemiyorum. Çalışmıyor olsamda isim gücüm , dostlarım,ailem,çocuğum var. Benim kurallara bir lafım olamaz zaten, ben kurallara uymayanlarla ilgili takınılan tavra sinirlendim. Cezası neyse verirsin kapıyı gösterirsin. Kimse kahin değil, sizden kahin olmanızı da bekliyorum ben. Acaba ne oldu, mutlaka cuma tartisina yetişirdi bu arkadaş inşallah sağlık sorunu yoktur. Ama gelmezse de kuralları uygulanmakla yükümlüyüm dersiniz. Olay biter. Buraya motive olmak için kendimizi disipline etmek için katıldık. Azar işitmek için değil.Üstelik karşınızdaki insanlar sizden yaşca yaşca büyük olabilirler. Kahin olmanızı değil biraz daha anlayışlı ve empati kurarak düşünmemizi istoyorum hepsi bu.
Canım cezamız neyse verip kapıyı gösterme gibi birşey yok canım.( uyarı veriyorlar ).Birdaha olursa o zaman açıklama yapılıp takımdan ayrılıyor diskalifiye oluyor.inan sende yönetimde olsan sende gerilirdin.Hepimiz gönüllüyüz burda ,sorumluğumuz var.Bütün kaptanlar o gün herkesin bildirimde bulunmasını istiyor.Onlarında sorumluluğu var.Onlarda gönüllü.Bak senin ićin ne kadar çok açıklama yapıldı.Ben olsam senin yerinde bir özür diler neden bildirimde bulunamadığımı yazardım kısa ve öz.Bu kadar büyütülecek birşey yok inan.
Kizlar bi ara aktardan yeşil kahve almiştim lahana corbasi icebilen ben bunu icemedim o kadar kötüyani
Bende bir ara denemek istiyordum iyiki almamisimKizlar bi ara aktardan yeşil kahve almiştim lahana corbasi icebilen ben bunu icemedim o kadar kötüyani
Iyi pazarlar canlarımGünaydinlar güzel keyifli bir Pazar günü dilerim
süpersin canım
Ediceğim müdahrlenin fazla gelmesinden korkarak yazıyorum ki fazla yanlışlar var. Öncelikle krep diyet krep değilse kesinlikle tercih edilmemeli bir de üstüne kaşar gibi yağlı bir peynirle aynı öğünde tüketmek hiç doğru değil. Keşke bunun yerine daha doyurucu tamamlasaydın patates de ekleyerek zaten karbonhidrata boğmuşun... Karb hakkınızı ölçülü kullanmalısınız. Ve sabaha bu kadar yüklenip akşamı böyle hafif atlamak (arada böylesine uçurumlar olduğunda geçerli bir durum), 2 anaöğünle geçiştirmek de bilinenin aksine son derece zararlıymış. Spor hocam bu konuda özellikle uyarıyor bizi ve bunun için ölçülü bir sekilde 6 öğün öneriyor.sabah 13:00
1 krep
2 dlm peynir
1 dlm kaşar
4 zeytin
4 çatal patatesli yumurta
salatalık
1 dlm portakal
akşam 18:30
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt
ara 19:30
7 tane yer fıstığı
belki birazdan sütlü kahve içerim
1.5 lt su
50 dk yürüyüş
1 porsiyon mısır gevreği araögün için çok fazla canım onun dışında aksamı biraz daha bollaştırabilirsin. Afiyet olsun.Menüm sabah 10.00
Bir yumurta
Salata
3-4 zeytin
Peynir
Ara;mısır gevreği bir porsiyon (sütlü)
Öğlen14:00
Bir porsiyon haşlanmış tavuk göğsü
yoğurt -salata
Akşam 18:30
bir kase yoğurtlu çorba
Salata
2litre su
Gün içinde yeşil çay-türk kahvesi
Teşekkür ederim kuzum aslında sabahları yumurtadan bıktım1 porsiyon mısır gevreği araögün için çok fazla canım onun dışında aksamı biraz daha bollaştırabilirsin. Afiyet olsun.
bende diyorum bu Hatun nerelerde yokse heptenmi kacamaklara saldi kendiniHatunlar ben geldim 2 gündür feci rahatsızdım yeni yeni kendime geldim
diyetlife başın sağolsun Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?