Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım cezamız neyse verip kapıyı gösterme gibi birşey yok canım.( uyarı veriyorlar ).Birdaha olursa o zaman açıklama yapılıp takımdan ayrılıyor diskalifiye oluyor.inan sende yönetimde olsan sende gerilirdin.Hepimiz gönüllüyüz burda ,sorumluğumuz var.Bütün kaptanlar o gün herkesin bildirimde bulunmasını istiyor.Onlarında sorumluluğu var.Onlarda gönüllü.Bak senin ićin ne kadar çok açıklama yapıldı.Ben olsam senin yerinde bir özür diler neden bildirimde bulunamadığımı yazardım kısa ve öz.Bu kadar büyütülecek birşey yok inan.

sabah 13:00
1 krep
2 dlm peynir
1 dlm kaşar
4 zeytin
4 çatal patatesli yumurta
salatalık
1 dlm portakal

akşam 18:30
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt

ara 19:30
7 tane yer fıstığı

belki birazdan sütlü kahve içerim

1.5 lt su
50 dk yürüyüş

26 Mart 2017-Pazar

Kaçamakla geçen 2 günün ardından bugün sonunda toparladım.

Kahvalti 09.50

(Yetersiz bir kahvaltı oldu...)

Araöğün 11.45

(Yarım büyük boy elma = 1 porsiyon meyve
1 orta boy portakal =1 porsiyon meyve
Bende yarım portakal 4 dilim küçük yeşil elmayla yaptım araöğünümü ve bir porsiyon meyve hakkımi kullandım. İçindeki şeker nedeniyle 1 porsiyondan fazla tüketmemeliyiz.)

Öğlen Yemeği: 14.00

Sebze Yemeği yağsızdı etin kendi yağiyla pişti sebze ihtiyacımı ondan aldım... 2 parça et var ama aslında eti çok azdı çünkü kemikliydi. Karbonhidrat ihtiyacımı makarnayla giderdim. (Her öğünde 1 dilim ekmek kadar karbonhidrat hakkım var.) Tabağımda 2 kaşık makarna var. 3 kaşık makarna = 1 dilim ekmek. Protein ihtiyacımıysa naneli yoğurt ve etten giderdim.

Araöğün 15.50

Canım aşırı aburcubur istedi bende yanında yeşilçayla 1 su bardağı patlamış mısır (1 dilim ekmeğe eşit) yedim.

Akşam Yemeği 18.00

Karbonhidrat ihtiyacımı salatadaki mısır ve makarnayla giderdim. Haşlanmış tavuk ve lor peyniriyle protein ihtiyacımi da giderip gördügünüz salatayı, köz biberi bitirdim.

Araöğün 20.20

Bu aralar metabolizmam çok hızlı. Haftada 1 tuvalete giden ben 1-2 haftadır günde 2-3 defa tuvalete giriyorum ve her zamankinden fazla yememe rağmen kilo veriyorum. Sanırım buna bağlı olarak da doymak bilmiyorum. Bugün aksam yemeginden sonra çok acıjtığımı hissettim kahve icip bastırmaya calissam da olmadı bende araöğünümde haşlanmış lahana ve iki kaşık naneli yoğurt tükettim.

Ediceğim müdahrlenin fazla gelmesinden korkarak yazıyorum ki fazla yanlışlar var. Öncelikle krep diyet krep değilse kesinlikle tercih edilmemeli bir de üstüne kaşar gibi yağlı bir peynirle aynı öğünde tüketmek hiç doğru değil. Keşke bunun yerine daha doyurucu tamamlasaydın patates de ekleyerek zaten karbonhidrata boğmuşun... Karb hakkınızı ölçülü kullanmalısınız. Ve sabaha bu kadar yüklenip akşamı böyle hafif atlamak (arada böylesine uçurumlar olduğunda geçerli bir durum), 2 anaöğünle geçiştirmek de bilinenin aksine son derece zararlıymış. Spor hocam bu konuda özellikle uyarıyor bizi ve bunun için ölçülü bir sekilde 6 öğün öneriyor.

Ve genel olarak; bu kadar yağ ve karb oranına rağmen düşük kalorili. Spora rağmen üstelik... Üzülerek söylüyorum ki metabolizma hızında düşüş yaşayabilirsin.

Menüm sabah 10.00
Bir yumurta
Salata
3-4 zeytin
Peynir
Ara;mısır gevreği bir porsiyon (sütlü)
Öğlen14:00
Bir porsiyon haşlanmış tavuk göğsü
yoğurt -salata
Akşam 18:30
bir kase yoğurtlu çorba
Salata
2litre su
Gün içinde yeşil çay-türk kahvesi

1 porsiyon mısır gevreği araögün için çok fazla canım onun dışında aksamı biraz daha bollaştırabilirsin. Afiyet olsun.

1 porsiyon mısır gevreği araögün için çok fazla canım onun dışında aksamı biraz daha bollaştırabilirsin. Afiyet olsun.
Teşekkür ederim kuzum aslında sabahları yumurtadan bıktım öğlen çıktım kahvaltılık gevrek aldım sonra eve gelince onunla ara öğün yaptım sütte tam yağlıydı yazmayı unutmuşum.Oturdugum yerdeki yakin marketlerde hep tam ve yarim yağli var.Yarın dışarda olucam için ligh alıcam.Bu arada haftada kaç gün spor yapıyorsun canım.Her gün mü yoksa ara veriyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…