Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

slm kizlar ben yokken neler yaptiniz...ben 2 kilocuk aldim inşallah nisan 10 gibi geei dönüyorum araniza o zamana kadar aldigimi verrmeye calisicam inşallah...dua edin.Hepinizi coook öpüyorum.Aramiza yeni katilan arkadaslar hos geldiniz sefalar getirdiniz.

müdahale tabiki edebilirsin canım birbirimizden yeni şeyler öğreniyoruz ne güzel
aslında şimdi tüm diyetisyenler farklı şeyler söylüyor
kardeşim dr ve kesinlikle 6 öğün önermiyor mesela
bununla beraber bol protein alınmalıymış
acıkmadıkça da yenmemeliymiş
hatta 2 öğün en güzeliymiş ki sünnet şekli de 2 öğün beslenmek
bu zamana kadar her türlü diyeti denedim
yolum uzun kendimi sıkmak istemiyorum
hiçbir zaman düzenli beslenen biri olmadım zayıfken de dahil
bundan sonra da düzenli besleneceğimi sanmıyorum
bugüne gelirsek geç kalktım eşimi bekledim haftada en fazla 1 gün birlikte kahvaltı yapabiliyoruz çünkü
evet karbonlar fazla oldu ama akşamla dengelemeye çalıştım
2 saat önce de sütlü kahve içtim acıkınca
zamanla beslenmem biraz daha oturacaktır yani umarım

Kız ne var içinde ki o kadar kesin karabiber vardır
Biraz araştırdım tadı bitki çayı gibi yorum yazmış içenler.Bende çok severim bitki çaylarini:tadı berbat ötesi böyle odun-talaş gibi acayip bir tadı var.kokusundan belliydi kötü olduğu.bir koklasan iştahın kapanır.Kaçamak yapmak isteyenlere tavsiye ederim koklamanız bile yeterli

oyyyy kuzum Hosgeldinnnn....kesinlikle bekliyorum kemik kadro eskilerimdensin sen benim

ne işe yarıyormuş peki

kiz bende 2 ögün besleniyorum evet karb hakkinizi ölcülü kullanin kizlar dengede tutmaya calisin...ama kendinizi kasmayin... caniniz 1 veya 2 dilim ekmek istiyormu o yemegin yaninda tmm yiyin.. ama sporunuzuda ihmal etmeyin...Tavsiye:kacamak yaptiginizda sporu 2* katlama sarti koyun inanin kacamaktan daha kolay uzak durursunuz durmazsanizda... ek olarak yaptiginiz spor en azindan + cikmanizi engeller

aynı fikirdeyiz kuzum

Firslayd rakibem hoşgeldin canım en kısa sürede aramiza bekliyoruz annene selam olsun lezzetli yemekler yapmasın valla gidene kadar 5 kilo bile alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…