Yok ya canım kaçamak yapmati bırak yemek yiyecek halim kalmadı :) işime yaradı birazda en azından aldıklarımı hemen hemen geri verdimbende diyorum bu Hatun nerelerde yokse heptenmi kacamaklara saldi kendini
müdahale tabiki edebilirsin canım birbirimizden yeni şeyler öğreniyoruz ne güzelEdiceğim müdahrlenin fazla gelmesinden korkarak yazıyorum ki fazla yanlışlar var. Öncelikle krep diyet krep değilse kesinlikle tercih edilmemeli bir de üstüne kaşar gibi yağlı bir peynirle aynı öğünde tüketmek hiç doğru değil. Keşke bunun yerine daha doyurucu tamamlasaydın patates de ekleyerek zaten karbonhidrata boğmuşun... Karb hakkınızı ölçülü kullanmalısınız. Ve sabaha bu kadar yüklenip akşamı böyle hafif atlamak (arada böylesine uçurumlar olduğunda geçerli bir durum), 2 anaöğünle geçiştirmek de bilinenin aksine son derece zararlıymış. Spor hocam bu konuda özellikle uyarıyor bizi ve bunun için ölçülü bir sekilde 6 öğün öneriyor.
Ve genel olarak; bu kadar yağ ve karb oranına rağmen düşük kalorili. Spora rağmen üstelik... Üzülerek söylüyorum ki metabolizma hızında düşüş yaşayabilirsin.
geçmiş olsun canımHatunlar ben geldim 2 gündür feci rahatsızdım yeni yeni kendime geldim
@diyetlife başın sağolsun Allah rahmet eylesin
hadi bakalım aldığını ver de gelslm kizlar ben yokken neler yaptiniz...ben 2 kilocuk aldim inşallah nisan 10 gibi geei dönüyorum araniza o zamana kadar aldigimi verrmeye calisicam inşallah...dua edin.Hepinizi coook öpüyorum.Aramiza yeni katilan arkadaslar hos geldiniz sefalar getirdiniz.
Sagol canim benim teşekkür ederimgeçmiş olsun canım
yerin çok görünüyor
Biraz araştırdım tadı bitki çayı gibi yorum yazmış içenler.Bende çok severim bitki çaylarini:tadı berbat ötesiKız ne var içinde ki o kadarkesin karabiber vardır
oyyyy kuzumslm kizlar ben yokken neler yaptiniz...ben 2 kilocuk aldim inşallah nisan 10 gibi geei dönüyorum araniza o zamana kadar aldigimi verrmeye calisicam inşallah...dua edin.Hepinizi coook öpüyorum.Aramiza yeni katilan arkadaslar hos geldiniz sefalar getirdiniz.
Hosbuldum canım bende sizi özledim valla
ne işe yarıyormuş pekiBiraz araştırdım tadı bitki çayı gibi yorum yazmış içenler.Bende çok severim bitki çaylarini:tadı berbat ötesiböyle odun-talaş gibi acayip bir tadı var.kokusundan belliydi kötü olduğu.bir koklasan iştahın kapanır.Kaçamak yapmak isteyenlere tavsiye ederim koklamanız bile yeterli
kiz bende 2 ögün besleniyorumEdiceğim müdahrlenin fazla gelmesinden korkarak yazıyorum ki fazla yanlışlar var. Öncelikle krep diyet krep değilse kesinlikle tercih edilmemeli bir de üstüne kaşar gibi yağlı bir peynirle aynı öğünde tüketmek hiç doğru değil. Keşke bunun yerine daha doyurucu tamamlasaydın patates de ekleyerek zaten karbonhidrata boğmuşun... Karb hakkınızı ölçülü kullanmalısınız. Ve sabaha bu kadar yüklenip akşamı böyle hafif atlamak (arada böylesine uçurumlar olduğunda geçerli bir durum), 2 anaöğünle geçiştirmek de bilinenin aksine son derece zararlıymış. Spor hocam bu konuda özellikle uyarıyor bizi ve bunun için ölçülü bir sekilde 6 öğün öneriyor.
Ve genel olarak; bu kadar yağ ve karb oranına rağmen düşük kalorili. Spora rağmen üstelik... Üzülerek söylüyorum ki metabolizma hızında düşüş yaşayabilirsin.
aynı fikirdeyiz kuzumkiz bende 2 ögün besleniyorumevet karb hakkinizi ölcülü kullanin kizlar dengede tutmaya calisin...ama kendinizi kasmayin... caniniz 1 veya 2 dilim istiyormu o yemegin yaninda tmm yiyin.. ama sporunuzuda ihmal etmeyin...Tavsiye:kacamak yaptiginizda sporu 2* katlama sarti koyun inanin kacamaktan daha kolay uzak durursunuz durmazsanizda... ek olarak yaptiginiz spor en azindan + cikmanizi engeller
Yağ yakıyormuş sözde canım.ne işe yarıyormuş peki
Elma-limon-tane karabiber-tarçın-karanfilli çayı tavsiye ederim canım.ne işe yarıyormuş peki
Canım toz karabiber olsa mümkün müdürElma-limon-tane karabiber-tarçın-karanfilli çayı tavsiye ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?