- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Acı olur tatlım içemezsinCanım toz karabiber olsa mümkün müdür
Hadi ya o zaman ben yarın alayım onu :) deneyeceğim hemenAcı olur tatlım içemezsin
hosbulduk kaptanim cok ozledimoyyyy kuzumHosgeldinnnn....kesinlikle bekliyorum kemik kadro eskilerimdensin sen benim
hos bulduk rakibem.Annemler cumartesi gunu gittiFirslayd rakibem hoşgeldin canım en kısa sürede aramiza bekliyoruz annene selam olsun lezzetli yemekler yapmasın valla gidene kadar 5 kilo bile alırsın
Ah kuzum ya üzülme gelirler yine yanına sen gidersinhosbulduk kaptanim cok ozledim
hos bulduk rakibem.Annemler cumartesi gunu gittiyine yalniz kaldim
Günaydın kızlarGünaydın güzeller.
Tarifi:Hadi ya o zaman ben yarın alayım onu :) deneyeceğim hemen
Bu ne ise yariyordu cnm ? Detoks suyun ?Tarifi:
2 orta boy elma
1 limon
1rulo tarçın
1tatlı kaşığı tane karabiber
1tatlı kaşığı karanfil
*Elmaları kabuklarıyla 4 e böl çekirdekleriyle birlikte tencereye koy
*Limonuda aynı şekilde
3litre suyu ilave edip kaynat
* elmalar pörsüyünce altını kapat.5 dk demlensin.
*Sonra süz karışımı.
Günde 2kere 1 bardak
(15 bardaklık var içinde ben iki günde hepsini içiyorum.Gün içinde 7-8 bardak içiyorum sanırım) afiyet olsun.
Metabolizma hızlandırıp ödem söktürüyor canım içindeki tarçın ise tatlı isteğini önlüyor.karışım tokluk hissi de veriyorBu ne ise yariyordu cnm ? Detoks suyun ?
Bu hafta kayiplarimiz olacak galiba...kalan saglar bizimle umarimkızlar nerdesiniz
el isi ? igne oyasi filan biliyorsa olabilir... yabanci dil biliyorsan ögrencilere ders verebilirsin...simdilik bunlar aklima geldi.Ya hatunlar bana bi akıl verin evde iş yapmak istiyorum ben ama ne yapacağımı bilmiyorumen azından eşime destek olmak istiyorum çok ihtiyacımız yok ama bekarken çalışan bir kadın olarak evde çok sıkılmaya başladım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?