Canım bir tane iş var aklımda o da şu süslü tesbih işi ama işte bu işi yaptıran yerleri bulmak sıkıntı araştırmak lazımel isi ? igne oyasi filan biliyorsa olabilir... yabanci dil biliyorsan ögrencilere ders verebilirsin...simdilik bunlar aklima geldi.
Basen= (eski 94/90/88) güncel 87 cm
Bel= (eski 74/67/61) güncel 61 cm
Göğüs= (eski 92/89/86) güncel 85 cm
Sağ bacak= (eski 46/46/46) güncel 46 cm
Sağ kol= (eski 27/26/25) güncel 25 cm
Göbek= (eski 85/79/72) güncel 72 cm
Vücudum şu an kaldırdığı için haftada 6 gün 2.5 saat civarı oluyor canım. Ama diyete ilk başladığımda vücudum kaldırmıyordu 30 dakika yürüyordum sadece.Teşekkür ederim kuzum aslında sabahları yumurtadan bıktımöğlen çıktım kahvaltılık gevrek aldım sonra eve gelince onunla ara öğün yaptım sütte tam yağlıydı yazmayı unutmuşum.Oturdugum yerdeki yakin marketlerde hep tam ve yarim yağli var.Yarın dışarda olucam için ligh alıcam.Bu arada haftada kaç gün spor yapıyorsun canım.Her gün mü yoksa ara veriyor musun
kiz örümcek agi bagliycak bu Takim ben bari spora gideyim grsrz kuzumBen denemiştim. Tadi berbat ötesi.
Aah ah bi girebilsem kuzu bugün günleri bile karistirdim. Sadece 2 saat evdeyim malum ondada duşla yemekle geciyor vaktim. Fırsat bulmusken giriveriyim dedim ama bugün canlanmış sanki :) çok mutlu oldumkiz örümcek agi bagliycak bu Takim ben bari spora gideyim grsrz kuzum
Kendini tanit cnm suanki kilon hedef kilon biraz kendinden bahset ona göre karar verilir cnmIyi aksamlar bende katilabilrmyim acaba ?
yasim 25Kendini tanit cnm suanki kilon hedef kilon biraz kendinden bahset ona göre karar verilir cnm
Hosgeldin canim ben idari (geçici :) kaptan yardımcısıyım şuan izindeyim ismim Tuğba 25 yasindayim 3 yıllık evliyim 20 aylık 1 prenses annesiyim diyete başladığımda 62.5 kiloydum şimdi 52.5 kiloyum boyum 156 cm hedefim 47 çalışmıyorum ev hanimiyim detaylı anlatırsan seni daha yakından tanıyabiliriz tatlım tekrar hoşgeldin takımımızayasim 25
Kilom 72.6
Boyum 1.64
Hedef 54
Sagol canim :) bende birbucuk yillık evliyim ev hanmyim. aylar once 10 kilo civarinda vermistim ama epeydir kilom sabit pek dikkat etmedim galiba ama artik devam etme zamni geldiHosgeldin canim ben idari (geçici :) kaptan yardımcısıyım şuan izindeyim ismim Tuğba 25 yasindayim 3 yıllık evliyim 20 aylık 1 prenses annesiyim diyete başladığımda 62.5 kiloydum şimdi 52.5 kiloyum boyum 156 cm hedefim 47 çalışmıyorum ev hanimiyim detaylı anlatırsan seni daha yakından tanıyabiliriz tatlım tekrar hoşgeldin takımımıza
Hoşgeldin aramıza öyleyse ben kaptam yardımcısı ismim cansu 19 yasimdayim nigdede yasiyorum seni de taniyalim biraz :) nerelisin neler yaparsin calisiyor musun evli misin bekar misinyasim 25
Kilom 72.6
Boyum 1.64
Hedef 54
Canim rica etsem buranın 1. sayfasını ve karar defterini okur musun :) katilmak icin oralari okuyup kabul etmen gerekiyor.yasim 25
Kilom 72.6
Boyum 1.64
Hedef 54
Sagol canım ev hanmyim .sen bekar misnHoşgeldin aramıza öyleyse ben kaptam yardımcısı ismim cansu 19 yasimdayim nigdede yasiyorum seni de taniyalim biraz :) nerelisin neler yaparsin calisiyor musun evli misin bekar misin
TabiikiCanim rica etsem buranın 1. sayfasını ve karar defterini okur musun :) katilmak icin oralari okuyup kabul etmen gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?