Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Simdi Karar Defteri zaten tüm Takimlara gecerli olan yasalar gibi düsünelim... 1 Sayfamizdaki yazilan kurallar özellikle en son 10 madde benim kaptanligimda deneyimleyip yardimcilarimla kararlastirdigim kurallardi...kesinlikle uyulmasi gereken maddelerdir...kurallar uyduktan sonra bende pamuk.. kaptan yoktur sanirim...yeri gelir git kacamak yap dahi derim...yeri gelir her lokmayi hesaplarim... bu size bagli birsey... kendinize güveniyor inaniyorsunuz bize karsida ayni hissleri besliyor (gecmis ortada) iseniz bir denemeye girebiliriz seninle.. ama lütfen birdaha sifre filan unutup 2. 3. hesap acmayin banlanip bildirim yapamazsaniz sorunlarimiz büyük olabilir....bunun disinda

- eskiden hic yaristiniz mi ?
biraz anlatin hep incemiydiniz bu kilo buraya nasil geldi...evlendiginizde kac kiloydunuz..vesaire......

baska sorulariniz olursa sorabilirsiniz. kisa kendimi özetleyim. cansu, 25 yasinda, almanyada dogma büyüme, üniverste ögrencisi, part time calisan, bekar, yengec burcu, hafif feminist, bu Takim= göz bebegi

sabah erken kalkamadim..bir agirlik vardi üzerimde sorma... yarim saat gec yatinca kalkilmiyor 6 da neyseee
Günaydinlarrrrrrrrrrr musmutlu bol sporlu bir gün diliyorum
Bende ne zaman erken yaticam desem 2 yi 3 u buluyor of ya birde 7 8 gibi kalkıyorum uyku düzeni kurmam lazım kendime hemen

Bende ne zaman erken yaticam desem 2 yi 3 u buluyor of ya birde 7 8 gibi kalkıyorum uyku düzeni kurmam lazım kendime hemen
biraz gec yattim + dün yoruldum bu aksamda is var ondan biraz daha uy dedim aklimcada fazla olmus neyse ben en azindan buranin yolunu bulabiliyorum (sitemim sana degil cnm )

biraz gec yattim + dün yoruldum bu aksamda is var ondan biraz daha uy dedim aklimcada fazla olmus neyse ben en azindan buranin yolunu bulabiliyorum (sitemim sana degil cnm )
Ah sorma canım ya tabiri caizse sinek avlayan bakkal amcaya döndük resmen kaptanim bir atraksiyon lazım bize

Menüm sabah 10.00
Bir yumurta
3-5 zeytin
Salata
Bir dilim ekmek
Bir bardak şekersiz çay
Ara:
Kızarmış ligh ekmek iki dilim
Ögle: 16.00 bir porsiyon ızgara balık
Salata
spor:
40 dk yürüyüş
2litre su
*Dip not: dışarda olduğum için çok acıktım ara öğün yanıma almadigim icin baya aclik cektim.kizarmis ekmek yedim ve kp de yediğim balık beni baya rahatsız etti bu yuzden akşam öğünüm yok sadece maden suyu içtim limon sıkıp

gayet güzelde...tarihini yazmayida unutmayin ilk görüste bugünkünü pesin pesinmi yazdi denilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…