Evet canım öğrenci sayilirim :) üni sinavina girdim yarina gelcek sonuclar belli olurSagol canım ev hanmyim .sen bekar misn
Ayy hadi hayirlisi insallah güzel bir sonuç alirsn:)Evet canım öğrenci sayilirim :) üni sinavina girdim yarina gelcek sonuclar belli olur
Ayy umarım didem ya inanın sonuç güzel olursa ilk burda haykırcamAyy hadi hayirlisi insallah güzel bir sonuç alirsn:)
Iyi aksamlar bende katilabilrmyim acaba ?
Açıkça istifra gbi bide ben baya almıştım çöpe gitti hepsiBen denemiştim. Tadi berbat ötesi.
1.sayfada yazmıyordu göğüs bnde ondan yazmamıştım ama sizler eklemişsiniz bende ekliyim dedimBel:90 cm
Göbek bağı:113 cm
Kalça:111cm
Bacak:65cm
Kol:34cm
Cidden iştah kapatıyor amaAçıkça istifra gbi bide ben baya almıştım çöpe gitti hepsi
Simdi Karar Defteri zaten tüm Takimlara gecerli olan yasalar gibi düsünelim... 1 Sayfamizdaki yazilan kurallar özellikle en son 10 madde benim kaptanligimda deneyimleyip yardimcilarimla kararlastirdigim kurallardi...kesinlikle uyulmasi gereken maddelerdir...kurallar uyduktan sonra bende pamuk.. kaptan yoktur sanirim...yeri gelir git kacamak yap dahi derim...yeri gelir her lokmayi hesaplarim... bu size bagli birsey... kendinize güveniyor inaniyorsunuz bize karsida ayni hissleri besliyor (gecmis ortada) iseniz bir denemeye girebiliriz seninle.. ama lütfen birdaha sifre filan unutup 2. 3. hesap acmayin banlanip bildirim yapamazsaniz sorunlarimiz büyük olabilir....bunun disindaTabiiki
ayyyy tüm gün yemek sitelerinde gezindim aklim ciktiCidden iştah kapatıyor ama
tskerler umarim üye artik daha dikkatli olur.bu 2 üyeliği kapadım bilginiz olsun. Çakma e-postalar ile üyelik açtığınız için şifreyi unutup üyelik alıyorsunuz sürekli.
sabah erken kalkamadim..bir agirlik vardi üzerimde sorma... yarim saat gec yatinca kalkilmiyor 6 daGünnaydınnnnnn 10. Takımın melekleri yeni güne hazırmı sınız
Bende ne zaman erken yaticam desem 2 yi 3 u buluyor of ya birde 7 8 gibi kalkıyorum uyku düzeni kurmam lazım kendime hemensabah erken kalkamadim..bir agirlik vardi üzerimde sorma... yarim saat gec yatinca kalkilmiyor 6 daneyseee
Günaydinlarrrrrrrrrrrmusmutlu bol sporlu bir gün diliyorum
biraz gec yattim + dün yoruldum bu aksamda is var ondan biraz daha uy dedim aklimcada fazla olmusBende ne zaman erken yaticam desem 2 yi 3 u buluyor of ya birde 7 8 gibi kalkıyorum uyku düzeni kurmam lazım kendime hemen
Ah sorma canım ya tabiri caizse sinek avlayan bakkal amcaya döndük resmenbiraz gec yattim + dün yoruldum bu aksamda is var ondan biraz daha uy dedim aklimcada fazla olmusneyse ben en azindan buranin yolunu bulabiliyorum (sitemim sana degil cnm )
ben izindeyim fazla birsey yapamamAh sorma canım ya tabiri caizse sinek avlayan bakkal amcaya döndük resmenkaptanim bir atraksiyon lazım bize
Hmm o zaman gelince düşünürüz bir şeylerben izindeyim fazla birsey yapamam
Vücudum şu an kaldırdığı için haftada 6 gün 2.5 saat civarı oluyor canım. Ama diyete ilk başladığımda vücudum kaldırmıyordu 30 dakika yürüyordum sadece.
Canım sıkıldıysan her gün yumurtadan yarın kendine bir iyilik yap ve menemen yap :) dukan pankek de güzel diyorlar
Biraz hazımsızlığım var sabahları kahvaltı olarak yulaf ezmesi düşünüyorum diyetisyen haftada 4 gün
airobik 15x3port:45dk veya
45 dk yürüyüş+15 dk egzersiz:60 dk verdi ben haftada 6 gün spor yapıyorum genelde yalnız verdiği diyette salatalar zeytinyağlısabah kahvaltısında 1tatli kaşığı pekmez bal veya recel var. Tatlıyı direk vucudum depo yapiyor.bana en kolay kg aldıran şey tatlı.2 yemek kaşığı yoğurt öğle ve akşam yemeğinde bence yeterli değil ve ara öğün olarakta sadece meyve verdi.bir başka diyetisyene gitmeyi düşünüyorum aklıma yatmıyor bunlar.Hafta da bir de muhallebi veya sütlaç ta veriyor sence nasıl canım ben mi yanliş dusunuyorum acaba
gayet güzelde...tarihini yazmayida unutmayin ilk görüste bugünkünü pesin pesinmi yazdi denilebilir.Menüm sabah 10.00
Bir yumurta
3-5 zeytin
Salata
Bir dilim ekmek
Bir bardak şekersiz çay
Ara:
Kızarmış ligh ekmek iki dilim
Ögle: 16.00 bir porsiyon ızgara balık
Salata
spor:
40 dk yürüyüş
2litre su
*Dip not: dışarda olduğum için çok acıktım ara öğün yanıma almadigim icin baya aclik cektim.kizarmis ekmek yedimve kp de yediğim balık beni baya rahatsız etti bu yuzden akşam öğünüm yok sadece maden suyu içtim limon sıkıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?