- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Tm kuzumgayet güzelde...tarihini yazmayida unutmayin ilk görüste bugünkünü pesin pesinmi yazdi denilebilir.
o nasil oluyor bizide aydinlat13 hazirana başka bir diyetisyene gidicem kızlarve tamamen ücretsiz ay ben şokk
tikiycaz kulaklar cnm... mümkün mertebe esinede ailenede arkadaslarina kisa bim disimizda kimse bilmesin... sen diyet yapmiyorsun.. sen kendini seviyorsun... sen birtanesin..sen herseyin en güzeline layiksin..haliyle vücüdününde sagliginda en iyisine layiksin bunun artik bilincine vardin..onda dolayi artik vücüdüna eziyet etmiyorsun daha iyi davraniyorsun daha saglikli besleniyorsun...hedefe degil yola odaklanalim kizlar her gün dogru adim atarsak mutlaka hedefe ulasacagiz... siz yeterki yolda kurallara göre ilerleyin... vuslat yakindirDün biraz motivasyonum düştü kızlar.Eşim kpre diyet yapıyor yağlı yemiyor dedi yemek yerken o da bana kızım geberirsin bak dedi tbi bu sekilde yaklasinca üzüldum.Açıklama yaptim tabiki sadece daha az yiyorum yağlı şeyler tatlı yiyecekler yemiyorum o kadar dedim.yüzünü azarlicak şekle getirip o cumleyi söyleyince baya morelim bozuldu.Ama belli etmedim üzüldüğümü.
Geçmiş olsun canım benim de 20 lik dişlerimin 2 tanesi çıktı şimdi 3. cü yolunu yapıyor of ya ne zormuş 20 lik çıkmasıkızlar disciye gittim . çok feci ağrım var . aksam da bişey yiyemem sanirim. buraya da çok ugrayamam
Canlarım bulunduğunuz şehirde kadîn danışma ve dayanışma merkezleri varsa orada ücretsiz analiz yaptırabiliyormuşsunuz.ben int. Araştırdim en iyi diyetisyen diye bulunduğum şehirde.Buldum bilgi almak için aramıştım ücret vs. Bana bu tarihe randavu verdiler.Gelmeden 3 saat aç olmam gerejiyormuş ve tam kan tahlili yaptıracakmışım.oraya gòtürecekmişim sonuçları.Sağlık ocağında bile aile hekiminize yaptırabilirmişiz tahlili.o nasil oluyor bizide aydinlat(gercekte sigara icmiyorum taabiki )
Geçmiş olsun kuzumkızlar disciye gittim . çok feci ağrım var . aksam da bişey yiyemem sanirim. buraya da çok ugrayamam
vay arastiran bulan problem cözen ekonomik üyeCanlarım bulunduğunuz şehirde kadîn danışma ve dayanışma merkezleri varsa orada ücretsiz analiz yaptırabiliyormuşsunuz.ben int. Araştırdim en iyi diyetisyen diye bulunduğum şehirde.Buldum bilgi almak için aramıştım ücret vs. Bana bu tarihe randavu verdiler.Gelmeden 3 saat aç olmam gerejiyormuş ve tam kan tahlili yaptıracakmışım.oraya gòtürecekmişim sonuçları.Sağlık ocağında bile aile hekiminize yaptırabilirmişiz tahlili.
Kuzum benim tam 4 tane çıkmıştı iki üstte iki altta.Alttakiler de gömüktü.özele gittim.dr film çektirdi.sonra ayrı ayrı günlerde çekti.Gömük olanı amaliyat gbi orayı yardı çekti ve dikti.Allah yardımcın olsun.Boşuna dememişler diş ağrısı kabir azabı diye.iyi bir dr. Bulursan hiç duymazsın bileGeçmiş olsun canım benim de 20 lik dişlerimin 2 tanesi çıktı şimdi 3. cü yolunu yapıyor of ya ne zormuş 20 lik çıkması
vay arastiran bulan problem cözen ekonomik üye
tikiycaz kulaklar cnm... mümkün mertebe esinede ailenede arkadaslarina kisa bim disimizda kimse bilmesin... sen diyet yapmiyorsun.. sen kendini seviyorsun... sen birtanesin..sen herseyin en güzeline layiksin..haliyle vücüdününde sagliginda en iyisine layiksin bunun artik bilincine vardin..onda dolayi artik vücüdüna eziyet etmiyorsun daha iyi davraniyorsun daha saglikli besleniyorsun...hedefe degil yola odaklanalim kizlar her gün dogru adim atarsak mutlaka hedefe ulasacagiz... siz yeterki yolda kurallara göre ilerleyin... vuslat yakindir
iyiki varsınız ya çok seviyorum sizi
sağol canımGeçmiş olsun canım benim de 20 lik dişlerimin 2 tanesi çıktı şimdi 3. cü yolunu yapıyor of ya ne zormuş 20 lik çıkması
sağol canımGeçmiş olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?