Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dün biraz motivasyonum düştü kızlar.Eşim kpre diyet yapıyor yağlı yemiyor dedi yemek yerken o da bana kızım geberirsin bak dedi tbi bu sekilde yaklasinca üzüldum.Açıklama yaptim tabiki sadece daha az yiyorum yağlı şeyler tatlı yiyecekler yemiyorum o kadar dedim.yüzünü azarlicak şekle getirip o cumleyi söyleyince baya morelim bozuldu.Ama belli etmedim üzüldüğümü.

tikiycaz kulaklar cnm... mümkün mertebe esinede ailenede arkadaslarina kisa bim disimizda kimse bilmesin... sen diyet yapmiyorsun.. sen kendini seviyorsun... sen birtanesin..sen herseyin en güzeline layiksin..haliyle vücüdününde sagliginda en iyisine layiksin bunun artik bilincine vardin..onda dolayi artik vücüdüna eziyet etmiyorsun daha iyi davraniyorsun daha saglikli besleniyorsun...hedefe degil yola odaklanalim kizlar her gün dogru adim atarsak mutlaka hedefe ulasacagiz... siz yeterki yolda kurallara göre ilerleyin... vuslat yakindir

Kizlar bir düsünün istediginiz forma kavustunuz istediginiz giyiyor ve yakistirabiliyorsunuz...kimse ne gözüyle ne sözüyle kendinizde kusur bulabilir... sinavlar gecilmis..okul tikirinda ilerliyor... cocuklar güzel gelisiyor...üstüne üstelik siz hic olmadiginiz kadar forma girmissiniz.. yaz gelmis... istediginiz tunigi, jeani, sirt dekolteli elbiseler...herseyi giyebiliyorsaniz ve kusursuz gözüküyorsunuz.... sirf bunun icin degmezmi ???
Ayrica o yillarimizi kötü negativ yormlariyla dedikodulariyla bizi inciten hor gören insanlar hatalarini anliycaklar ama bugün ama yarin...gördügünüzde... sirrimizi aciklamiyoruz taabiiki biraz spor ve beslenme canim yaaa...öyle stressden filan..havalar isininca iste verdim diyip gecistiriyoruz...vaktinde bizimle alay eden insanlara baki aciniz budur biliyorum:

Hatunlar uzun bir aradan sonra menüm gelsin

Sabah 08.00
2 büyük bardak su

Araöğün 08.30
1 orta boy fincan şekersiz türk kahvesi

Kahvaltı 11.00
2 tam yumurtalı yarım dilim suzme peynirli omlet
Bir parça tam buğday ekmeğine azıcık bal kaymak ( 1 lokma kadardı ekmek)
1 fincan çay

Araöğün 15.00
1 yeşil elma

Akşam yemeği 16.20
1 büyük tabak (7-8 kaşık kadar) ıspanak
3 kaşık yoğurt

Araöğün 18.30
1 fincan sütlü tarçınlı türk kahvesi
Yarım nar

120 dk spor (leslie-mekik-squat)
2.5 litre su
Gece yatana kadar bitki çayları (yeşil-siyah- sinameki - biberiye- çubuk tarcinli 2 adet kuru kayısılı karışık bitki çayları )

kızlar disciye gittim . çok feci ağrım var . aksam da bişey yiyemem sanirim. buraya da çok ugrayamam
Geçmiş olsun canım benim de 20 lik dişlerimin 2 tanesi çıktı şimdi 3. cü yolunu yapıyor of ya ne zormuş 20 lik çıkması

o nasil oluyor bizide aydinlat (gercekte sigara icmiyorum taabiki )
Canlarım bulunduğunuz şehirde kadîn danışma ve dayanışma merkezleri varsa orada ücretsiz analiz yaptırabiliyormuşsunuz.ben int. Araştırdim en iyi diyetisyen diye bulunduğum şehirde.Buldum bilgi almak için aramıştım ücret vs. Bana bu tarihe randavu verdiler.Gelmeden 3 saat aç olmam gerejiyormuş ve tam kan tahlili yaptıracakmışım.oraya gòtürecekmişim sonuçları.Sağlık ocağında bile aile hekiminize yaptırabilirmişiz tahlili.

vay arastiran bulan problem cözen ekonomik üye

Geçmiş olsun canım benim de 20 lik dişlerimin 2 tanesi çıktı şimdi 3. cü yolunu yapıyor of ya ne zormuş 20 lik çıkması
Kuzum benim tam 4 tane çıkmıştı iki üstte iki altta.Alttakiler de gömüktü.özele gittim.dr film çektirdi.sonra ayrı ayrı günlerde çekti.Gömük olanı amaliyat gbi orayı yardı çekti ve dikti.Allah yardımcın olsun.Boşuna dememişler diş ağrısı kabir azabı diye.iyi bir dr. Bulursan hiç duymazsın bile öpüyorum.

vay arastiran bulan problem cözen ekonomik üye
Ben memnun kalmadım diyetisyenimden ve özeldeydi.Buraya iki ay sonrası icin randavu verdiler ama enazından doğrularımı yanlışlarımı öğrenirim ve bundan sonra yola nasıl devam edeceğimi.Yurt dışında var mı böyle yerler bilmiyorum ama her şehirde mutlaka vardır.Belki sizlerede faydası olur inş

sağol canım
9 sene öce 1 dişimi çekmiştim 1 sene önce kök çıktı ordan
bugun resmen kazıyarak çıkardı ve bir parça daha varmış ameliyat gerekliymiş
benim 20likler için ameliyat olmam gerekiyordu
korktum olmadım
25 imden sonra çıkmaya başladılar
ama ne ağrılarla
sanirim çekilecekler onlar da

Geçmiş olsun kuzum
sağol canım

menü de yazayım
sabah09:30
2 yumurta
2 dlm peynir
5 zeytin
1 domates
2 ceviz

dişimden dolayı 23 e kadar bişey yiyemedim
oğlum çütte(kısır gibi bişey) istedi ona yaptım
3 tane çiğ köfte gibi yedim
büyük bir ayranla

su ancak 1.5 lt olmuştur

inşallah yarın oruç tutacağim birazdan da sahur için yerim

Dünün menüsü
Sabah 10:00
5 kaşık yulaf ezmesi 1 bardak sütle
Ara:bir bardak ligh süt
Öğlen 15:00
Bir porsiyon ızgara tavuk
Bir kase yoğurt
Salata
ara: bir külah dondurma
Akşam 19:00
2 adet biber dolması
2.5 litre su
Gün içinde yeşil çay
Spor:3mil leslie 45 dk
1 saat yürüyüş
*Dip not:akşam yemeği biraz ağır oldu malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…