Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kendimden anlatayim... 1 saat sonra hazirlanmaya baslarim... arkadasimi alip oyumuzu vercez sonra sehri biraz gezicez umarim bol bol yürürüz cünkü disarda kacamak ögün yeme ihtimalimda yüksek sporu dün unutmusum artik bugün 2 kat yaparim kacamakta olursa...yani aksam üstüde spor salonunda olurum siz neler yapicaksiniz bakayim...

Evet arasira buraya yaziyorum..izindeyim ama elim üzerinizde... ama su süre zarfinda degisik seyler deneyip vücüdüma hangi seyler daha cok fayda sagliyor anliyabildim....

Herkese simdiden 100% tavsiye ettigim bir Yeme/Spor günlügü tutun.
Biz sizlerden saatleri istedigimizde cogu kisi unutuyor yada ihmal ediyordu...ama ajandama her yedigim lokmayi yazdigimdan beri saatin ne derece önemli oldugunu anladim...yenilenin disinda, miktari ve saatide o kadar etki ediyor tartiyi.

ben kendim yazayim kimsede yazmasin yazmayin dinlemeyin ögütlerimi

Şarkılar 10 numara canım Hatunda hiç yaşını göstermiyor.ideal kg=gençlik
tskler. evet hatun bildigin yaslanmiyor resmen tas hala karin, bacak

ya hareket edeceksin yada hafif tatli birsey (yas/kuru meyve,tarcinli süt cay, hurma) bunlar yardimci olmali.

Ya hatunlar benim alerjik bronşitim nuksetti yine bahar alerjisi başladı dışarı çıkamıyorum ama mecbur balkona çamaşır asmaya vs çıkmak zorundayım heralde 65 70 defa hapsırdım bugün 3 gündür böyleyim bugün resmen hapsırmaktan beynim düşecek burnumdan galiba bunun bi çaresi var mı maskeler bi ise yaramiyor en son doktora gittiğimde oksijene bağlamışlardı şimdi gitsem yine aynı ama ben daha garanti çözüm arıyorum hiç çevrenizde var mı bu durumu yaşayan atlatabildi mi acaba

bunun ilaci var diye biliyorum ? hap gibi birsey sonra sorun olmuyor yada ?

bende alarji için hap veriyorlar iyi geliyor diye biliyorum hapşirma burun akıntısı vs. Gibi şeylerde canım

Kuzular sizi ihmal ediyorum biliyorum ama inanın evde durdugum 2-3 saat o da dusla yemekle temizlikle gecip gidiyor...

Haftada 4 gün böyle ne yazik ki. Adim sayilarilarimdan da anlasildigi uzere sadece kursta oturabiliyoeum onda da kk ya giremiyorum paketim az oldugu icin kusura bakmayin lütfen

bende alarji için hap veriyorlar iyi geliyor diye biliyorum hapşirma burun akıntısı vs. Gibi şeylerde canım
Devlet hastanesinde alerji bölümü var mı peki yada hangi bölüme gitmek lazım canım ben çünkü hep acile gidiyorum nefesim kesiliyor çünkü artik

Canım lys nasıl sonucun iyimi

Devlet hastanesinde alerji bölümü var mı peki yada hangi bölüme gitmek lazım canım ben çünkü hep acile gidiyorum nefesim kesiliyor çünkü artik
Dahiliye-Göğüs hastaliklari ikisi de ilgilenir kuzu ben göğus hastaliklarina gidiyorum bende de var hatta bi ara yolun ortasinda kesildi nefesim araba carpiyordu az daha sakaya gelmez vakit kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…