Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dahiliye-Göğüs hastaliklari ikisi de ilgilenir kuzu ben göğus hastaliklarina gidiyorum bende de var hatta bi ara yolun ortasinda kesildi nefesim araba carpiyordu az daha sakaya gelmez vakit kaybetme
Canım zaten korkuma dışarı tek çıkamıyorum senin nasıl şimdi geçtimi benim kedi köpek kuş gibi hayvanlara evde ve disarda olan çiçeklere bitkilere toza deterjana herşeye alerjim var hatta okuldayken tahtaya kalkamazdim tebeşir tozu bile benim nefesimi kesiyordu 2 3 yıldır iyiydim ama bu yıl niyeyse ağır bi şekilde geri geldi beni gören grip nezle sanıyor o hale geldim

Bende de böyle kuzu ama benimki hep baharda basliyor kisin hic sorun yok seninki alerjik astım da olabilir bi gorun istersen...
O ne zaman sınava mı gireceksiniz tekrar tatlım
Hazirandan kuzum o evet bu zaten ikinci sinava girecekleri belirlemek icin daha cok

Bende de böyle kuzu ama benimki hep baharda basliyor kisin hic sorun yok seninki alerjik astım da olabilir bi gorun istersen...

Hazirandan kuzum o evet bu zaten ikinci sinava girecekleri belirlemek icin daha cok
Tamm canım ben ihmal etmeyeyim gideyim doktora yaşlandım be ya doktor doktor geziyorum ay dikkat ettim ne kadar benziyoruz birbirimize neredeyse aynı sıkıntıları yaşıyoruz

Hmmm yani ilk sınavı başarısız olan öğrenci ikinci sınava giremiyor öyle mi
Allah kolaylık versin canım

Şimdiden ayarlayın kendinizi mi diyorsun kaptanim valla ben galiba bu hafta da giremeyecegim

Yardimci meleklerim Favorilerinize ekleyin lütfen listeyi. Cuma günü okulda kahvalti düzenlenecek 13 den sonra belki anca girebilirim. Takim sizlere emanet... aciliyet veya karar gerektirecek birsey olursa bana whatsuptan ulasabilirsiniz. Cuma listeyi ya Nesli Han yada Cansu-S gereken düzenlemeri yapsin... Listeyi ben tasiyabilirim...ama cumaki bildirimleri takip edin kizlar

Firslayd rakibendi degilmi ? 10 nisan yani 14 nisan haftasi takima gircek sanirim bence rakibenden geride kalma o zamana kadar sende gir
Ah sorma rakibem olmayınca hırsta yapamıyorum ama bugün dikkat ettim yediklerime yeter artık ya bıktım yemek yemekten

Evet o benimde dikkatimi çekti ciddi anlamda herseyimiz benziyor çünkü bünyemiz zayıf bir de üstüne nazlıyız ahhahah

Evet canim birincide basarisiz olan ikinciye giremiyor

Devlet hastanesinde alerji bölümü var mı peki yada hangi bölüme gitmek lazım canım ben çünkü hep acile gidiyorum nefesim kesiliyor çünkü artik
Dahiliye bakıyor canım alarjiye ilerlemeden görün.Birde acillerde iyi bakmıyorlar.Biz eşim için kulak iltihabı için gitmiştik acile.verdiği ilaçlar hiçbir işe yaramadı ve dış kulak iltihapı var demişti.özele gittik orta kulak iltihapı çıktı ve tamamen farkli ilaçlar verdi önceden kullandigimiz ilaclarin bir ise yaramayacagini soyledi.Sonunda geçti tbi.eger dr.undan Memnun kalmazsan da mutlaka değiştir canım.toza bile alarjin varsa zor bir durum geçmiş olsun inş. Geçer canım.

Günaydın kızlar
Günaydınnnn güzel hatunlarrrr
Tatlim ilk okuldan beri var bende bu durum ilerledimi bilmiyorum ama yüksek ihtimal ilerledi sizede geçmiş olsun esin nasıl şimdi canım. Bizde kızım için gittik acile birşeyi yok dedikleri çocuk hem ishal hem pişik hem grip hemde esin gibi orta kulak iltihabı çıktı o bakıp ta birşey yok diyen kadına içimden neler saydığımı tahmin bile edemezsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…