- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Canım zaten korkuma dışarı tek çıkamıyorum senin nasıl şimdi geçtimiDahiliye-Göğüs hastaliklari ikisi de ilgilenir kuzu ben göğus hastaliklarina gidiyorum bende de var hatta bi ara yolun ortasinda kesildi nefesim araba carpiyordu az daha sakaya gelmez vakit kaybetme
O ne zaman sınava mı gireceksiniz tekrar tatlımOrta sonuc kuzum ikinci sonuca bagli şu an her sey
Bende de böyle kuzu ama benimki hep baharda basliyor kisin hic sorun yok seninki alerjik astım da olabilir bi gorun istersen...Canım zaten korkuma dışarı tek çıkamıyorum senin nasıl şimdi geçtimibenim kedi köpek kuş gibi hayvanlara evde ve disarda olan çiçeklere bitkilere toza deterjana herşeye alerjim var hatta okuldayken tahtaya kalkamazdim tebeşir tozu bile benim nefesimi kesiyordu 2 3 yıldır iyiydim ama bu yıl niyeyse ağır bi şekilde geri geldi beni gören grip nezle sanıyor o hale geldim
Hazirandan kuzum o evet bu zaten ikinci sinava girecekleri belirlemek icin daha cokO ne zaman sınava mı gireceksiniz tekrar tatlım
Tamm canım ben ihmal etmeyeyim gideyim doktora yaşlandım be ya doktor doktor geziyorumBende de böyle kuzu ama benimki hep baharda basliyor kisin hic sorun yok seninki alerjik astım da olabilir bi gorun istersen...
Hazirandan kuzum o evet bu zaten ikinci sinava girecekleri belirlemek icin daha cok
Şimdiden ayarlayın kendinizi mi diyorsun kaptanim***10. TAKIM 511.ETAP***88prenses22 (89.3///%)
Enise07(74.8///%)
Nesli Han (81///%)
diyetlife (88.9///%)
Sakine_zeyneb sena (85.1///%)
Cansu-S (58.8///%)
hidden paradise (76.7///%)
10. Takım yüzdesi : %
Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)
Izinli Üyeler***
Degistir Kendini
cansutr
Firslayd
Lovedreams
canin saolsun cnm bizimlesin yaŞimdiden ayarlayın kendinizi mi diyorsun kaptanimvalla ben galiba bu hafta da giremeyecegim
Aynen kaptanim takımım candır can yeter ki sevelim sayalım birbirimizicanin saolsun cnm bizimlesin yagönüller bir ya sen orasina bak
Firslayd rakibendi degilmi ? 10 nisan yani 14 nisan haftasi takima gircek sanirim bence rakibenden geride kalma o zamana kadar sende girAynen kaptanim takımım candır can yeter ki sevelim sayalım birbirimizi
Ah sorma rakibem olmayınca hırsta yapamıyorum ama bugün dikkat ettim yediklerime yeter artık ya bıktım yemek yemektenFirslayd rakibendi degilmi ? 10 nisan yani 14 nisan haftasi takima gircek sanirim bence rakibenden geride kalma o zamana kadar sende gir
sağol canımAllah kabul etsin cnm
ihmal etme canım evet alerjik astım da olabilirDevlet hastanesinde alerji bölümü var mı peki yada hangi bölüme gitmek lazım canım ben çünkü hep acile gidiyorum nefesim kesiliyor çünkü artik
Ah be tıkandım iyice 20 defa daha hapsırdımsağol canım
ihmal etme canım evet alerjik astım da olabilir
sen bir dahiliyeye git o yönlendirir gerekirse
Evet o benimde dikkatimi çektiTamm canım ben ihmal etmeyeyim gideyim doktora yaşlandım be ya doktor doktor geziyorumay dikkat ettim ne kadar benziyoruz birbirimize neredeyse aynı sıkıntıları yaşıyoruz
Hmmm yani ilk sınavı başarısız olan öğrenci ikinci sınava giremiyor öyle mi
Allah kolaylık versin canım
Dahiliye bakıyor canım alarjiye ilerlemeden görün.Birde acillerde iyi bakmıyorlar.Biz eşim için kulak iltihabı için gitmiştik acile.verdiği ilaçlar hiçbir işe yaramadı ve dış kulak iltihapı var demişti.özele gittik orta kulak iltihapı çıktı ve tamamen farkli ilaçlar verdi önceden kullandigimiz ilaclarin bir ise yaramayacagini soyledi.Sonunda geçti tbi.eger dr.undan Memnun kalmazsan da mutlaka değiştir canım.toza bile alarjin varsa zor bir durum geçmiş olsun inş. Geçer canım.Devlet hastanesinde alerji bölümü var mı peki yada hangi bölüme gitmek lazım canım ben çünkü hep acile gidiyorum nefesim kesiliyor çünkü artik
Günaydıııin
Günaydınnnn güzel hatunlarrrrGünaydın kızlar
Tatlim ilk okuldan beri var bende bu durum ilerledimi bilmiyorum ama yüksek ihtimal ilerlediDahiliye bakıyor canım alarjiye ilerlemeden görün.Birde acillerde iyi bakmıyorlar.Biz eşim için kulak iltihabı için gitmiştik acile.verdiği ilaçlar hiçbir işe yaramadı ve dış kulak iltihapı var demişti.özele gittik orta kulak iltihapı çıktı ve tamamen farkli ilaçlar verdi önceden kullandigimiz ilaclarin bir ise yaramayacagini soyledi.Sonunda geçti tbi.eger dr.undan Memnun kalmazsan da mutlaka değiştir canım.toza bile alarjin varsa zor bir durum geçmiş olsun inş. Geçer canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?