- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
İshal olduğu için pişik oluyor kuzum.bunun icin bir krem var ben onu kullaniyorum baya gidiyor.önceden el yapımı hazirlatiyordum eczaneye ama bu daha güzel geldi hiç pişik yok.grip olduğu için burundan enfeksiyon ilerleyip kulağa geçiyormuş.Büyükler dayanamıyor küçükler için çok zor bi durum.bizim gittiğimiz dr. Özeldeki ilk önce kulağa bir sargı bezi fitil şeklinde kulağına soktu eşimin.biraz acıdı tbi snra şırıngayla kulağındaki o tampona ilacı sıktı.rahatladı eşim.sonra ilaclari aldik 1 gun sonra mı 1 kac gun sonra mi tam hatirlamiyorum çikardi tamponuda.biz tatil sonrası yaşadik bu durumu bir grip oldu sonrası kulak iltihabı.bundan sonra devamli koruman gerekiyor kulagini dedi ve havuza girmeden tıkaç takıcak artik su kacmamasi için bu da çok önemli.kuzunun banyoda kulağını koru canım su kaçmasın.Tahmin ediyorum çok sinir bozucu bi durum.Antibiyotiksiz-ağrı kesicisiz geçmeyen dayanılmaz bir hastalık.Seninki de çocukluğunda da varsa kronik olmuş olabilir ama sen yinede ihmal etme dr. Kuzum.Evdeki halılar-battaniyeler-perdeler toz toplayan toz yapan şeyler.bunun için buharlı temizlik işe yarayacaktır.Benim alarjim yok çok şükür ama tozdan hiç haz etmem. Battaniyeleri hurçlayıp kaldırdım.Halıları kaldırdım.yerine makinede yıkanabilenlerden alip serdim.perdeleride değiştirecektim ama o biraz askida kaldi.temizliğide buharlı yapiyorum.mobilyaları toz tutmayan spreyler var onlarla yapıyorum baya işe yariyor.hafifletir bunlar diye düşünüyorum.Günaydınnnn güzel hatunlarrrr
Tatlim ilk okuldan beri var bende bu durum ilerledimi bilmiyorum ama yüksek ihtimal ilerledisizede geçmiş olsun esin nasıl şimdi canım. Bizde kızım için gittik acile birşeyi yok dedikleri çocuk hem ishal hem pişik hem grip hemde esin gibi orta kulak iltihabı çıktı o bakıp ta birşey yok diyen kadına içimden neler saydığımı tahmin bile edemezsin canım
Aramiza Hosgeldin cnm cocuklar kac yasindaydi ? Birde hedefin kac kilo olmak ? Karar defterini ve 1 sayfamizdaki kurallari kabul eder gercekten kendine inaniyorsan seninle birlikts bu yola bas koyabilirizŞu an çalışmıyorum..yoğun bir iş hayatından sonra mola verdim diyelim..yaklaşık 1 ay oldu..bu arayı verimli geçirmek istiyorum..
At firina tavuk baget yanina patatesde dogra bulgur pilavi salata yap....pilavdan maksimum 3 kasik patatesten hic yeme cocuklar patatesleri filan severŞimdi öğlene ne yapsam diye düşünüyorum..hem sağlıklı diyete uygun hem çocuklar yesin..işte o çok zor..birazdan bir markete uğrayayım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?