- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Canım aradaki fark ve yüzdeyi de yazıcakmıyızOldu canım :) ah bide bende cikabilsem
Arada ki farkı yazacaksın canım yüzde sadece cuma günü hesaplanıyorCanım aradaki fark ve yüzdeyi de yazıcakmıyız
Canım senin spor yapmadigin günler korumak icin 1900 vermek icinse 1400-1500 araliginda beslenmen gerek eğer buna ek olarak spor yapıyorsan yaptığın spora göre, yaşam tarzına göre bi hesaplama yapmam gerek. Ama benim sana önerim şu mevcu kilonda 1400 altına inme yoksa metabolizmam yavaşlar.Canlarım sizlere bir sorum var.Şimdi benim BMR-bazal metabolizma hızım 1439 kcal
Kilo vermek için menümün 1439 kalorilik veya altında olursa kilo verebilirim değil mi.Bunun üzerinde alırsam kilo alırım onu biliyorum ama kilo vermek için bu şekilde beslenmem ve sporla desteklemem yeterli değilmi.ne kadar kalori harcamam gerekiyor bu kg verme mantığını anlamaya çalışıyorum da
teşekkürler canım bu şekilde gidersem tbi ilk ay biraz acamilik oldu haziranda hedef kg ulaşmış olacağımCanım senin spor yapmadigin günler korumak icin 1900 vermek icinse 1400-1500 araliginda beslenmen gerek eğer buna ek olarak spor yapıyorsan yaptığın spora göre, yaşam tarzına göre bi hesaplama yapmam gerek. Ama benim sana önerim şu mevcu kilonda 1400 altına inme yoksa metabolizmam yavaşlar.
***10. TAKIM PAZARTESİ TARTISI ***88prenses22 (88.9/)
Enise07 (75.3/)
diyetlife (85/)
Cansu-S (58.2/58.6/-0.4)
hidden paradise (76.5/75.9/0.6)
Defnella (75/73,8/1,2)
21 deniz asmen (72/70.6/1.4)
Lovedreams (51.5/51.5)
Lütfen Son Mesajı Alıntılayalım.
Cuma kilosu/ Pazartesi Kilosu/ Aradaki Fark şeklinde girelim.
Evet benimde öyle oluyor biraz veriyorum sabitleniyor gibi oluyor ..inatçı olmak lazım canım..birde ara öğün yapmazsam çok acıkıyorum ve saldırıyorum..Birde bir ayda gözlemlediğim ayda 2kez metobolizmam atak yapıyor.bir hafta iyi kg verirken diger hafta grm olarak veriyorum sonraki hafta yine kg bu şekilde gidiyor
Canim simdi son listeyi alintila basindaki ve sonundaki quote yazan kısimlari sil oyle gir kilonuCanım ben kilomu güncelledim listede ama görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?