Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben de zorla iş yaparım
ikisi de kötü aslında

ben de zorla iş yaparım
ikisi de kötü aslında
Canım aslında zorla temizlik yapmıyorum içimden geliyor ilk evlendiğimiz yıl çok kavgalar ettik şimdi sesi çıkmıyor çok şükür arada sırada söyleniyor işte tamm küçük bebeğimiz var zaten hergün süpürüyorum 3 gün detaylı siliyorum ya neyine yetmiyor. Ben yatana kadar temizlik yapsam hiç otur yoruldun yeter dinlen diyecek bir karakteri yok benim eşimin offf offff

erkekler de farklılar iste
yığınla bulaşık olsa eşim boşver sonra yaparsın der
aslında ev temiz olsun düzenli olsun ister de yanında yapmamı istemez

erkekler de farklılar iste
yığınla bulaşık olsa eşim boşver sonra yaparsın der
aslında ev temiz olsun düzenli olsun ister de yanında yapmamı istemez
Benimki de tam tersi o tezgahta 1 bardak dahi olsa asla istemiyor onu ordan alana kadar susmuyor. Vardiyalı çalışıyor eşim 1 gün sabah 8.30 da gidiyor 1 gün öğlen 2 de 2 de gittiği zaman diyorum ki oturayım eşimle çay kahve içelim kızımıza oynayalım bana sürekli laf söyler eğer oturursam banyoyu yikadin mi toz aldın mı mutfak dolaplarını sildin mi çamaşır topla ütüle ay bazen içim şişiyor sırf kavga etmemek için onun yanında çok oturmuyorum keşke benim eşimde senin ki gibi gamsız olsa

ooo zormuş valla
ama benimki de yalnız kalmaktan hoşlanır bazen
ki ben hiç sevmem
her halukarda yalnız takılmak en iyisi galiba

Günaydın kızlar..telefonum bozuldu eşimin Telefonundan giriyorum..bugun tamirde olcak galiba.benim eşimde başlarda titizdi zamanla alıştı..Benin ilkem şu oldu ..ne kadar az eşya o kadar iyi..evde hiç ıvır zıvır sevmem..zamanla alıştık birbirimize..zaten çocuk olunca mecburen herşeyin düzeni bozuluyor..
Bu arada tartıldım 72.4 gösterdi ..haftasonu başarılı geçti benim için

Benim ki 3 yıl oldu halen değişmedi titizliginden odun vermiyor eşya benim evimde de az ama işte çocuk olunca eşim temizliğe daha dikkatli olmamı istiyor :)

***10. TAKIM PAZARTESİ TARTISI***
88prenses22 (88.9//)
Enise07(75.2//)
Cansu-S (59.1//)
hidden paradise
(75.8//)

Lovedreams (51.4/52.3/-0.9)
Defnella (72.8//)
21 deniz asmen (70.9//)

LÜTFEN SON MESAJI ALINTILAYALIM..

88prenses22 (88.9//)
Enise07(75.2//)
Cansu-S (59.1/59.3/-0.2)
hidden paradise
(75.8//)

Defnella (72.8//)
21 deniz asmen (70.9//)

(Cuma Kilosu/Pazartesi Kilosu/Aradaki Fark)

88prenses22 (88.9//)
Enise07(75.2//)
Cansu-S (59.1/59.3/-0.2)
hidden paradise
(75.8/75.7/0.1)

Defnella (72.8//)
21 deniz asmen (70.9//)

88prenses22 (88.9//)
Enise07(75.2//)sabit
Cansu-S (59.1/59.3/-0.2)
hidden paradise
(75.8/75.7/0.1)

Defnella (72.8/72.4/0.4)
21 deniz asmen (70.9//)

Canım müdahele etme gereği duydum. Bu kadar fazla protein alımı çoğu hastalığın önünü açıyor. Protein-Karbonhidrat-Yağ-Şeker oranlarına dikkat edin. Gerekirse bir diyetisyene başvurun...

Canım versem iyi olacak durmadan kilo alıyorum.. seni tebrik ederim güzellik azmin çok güzel bizlere de umut oluyorsunuz
Teşekkür ederim canım tahminime göre metabolizman durmuş olabilir gibi geliyor vucudun diyet yaparken aldığın besinleri depo yapıyor.kıtlık var diyor.bence yine şaşırtmalısın.Bir dilim pasta olabilir mesela yada sevdiğin şeyler.kahve içerdiği yüksek oranda kafein sayesinde metabolizmamızı hızlandırıyor ve kaslarımızın, organlarımızın daha hızlı çalışmasına neden oluyor. Bu sebep ile vücudumuz daha fazla enerjiye ihtiyaç duyuyor. Bu ihtiyaç sonucunda vucut önce vücutta bulunan şekerleri parçalayarak enerji ihtiyacını karşılıyor. Ardından bu şekerlerin erimesi sonucunda da yağ tabakalarını eritmeye başlıyor.bence pasta iyi bir fikir vucut kıtlık bitti diyip aldığı enerjiyi harcamaya çalışsın sonra çalışsın metobolizma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…