- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
sorma cnm ben sok ben iptalcansutr kaptanım inş bu hafta daha verimli oluruz.ben çok güldüm bu paylaşıma sizlerde gülün istedim
Çok güzel olmuş menünMenüm :)
Sabah10-00
2 kaynamış yumurta
1dilim ekmek tam tahıl
Bir bardak yeşil çay
Ara 12-30
Bir bardak ikisi bir arada
2 adet kuru kayısı
Öğlen 15-30
2 adet köfte
Bir fincan yoğurt
Bir dilim ekmek
Salata
Akşam 18-30
2 adet köfte
5 kaşık türlü yemeği
bir dilim ekmek
salata
(Sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir bardak limonlu ılık su- bir bardak yeşil çay)
*Gün içinde 1 litre maynonozlu detoks suyu
1.5 litre su
spor- 30 dk yürüş
30 dk eliptik bisiklet
20 dk airobik
sorma cnm ben sok ben iptalama emek verilmis simdi saygi duymak lazim karatay alisdi kadincagiz artik bu carpitmalara ... ramazan öncesi kesinlikle dönecegim...ramazanida kasasiz belasiz gecirirsek....simdiden söyliyeyim..Bayramda aradan ciktimi Rocky 2 yapicagiz (ayni rocky olmiycak) onun modife edilmis hali olacak rockyninde kusurlari/ hatalari vardi ondan dolayi bu sefer daha güzel olacak insallah... 30 Haziran bir ip ucu daha vereyim 1 hafta degil daha uzun bir sürec düsünüyorum...ramazan aradan ciksin merakla bekleyin
hiccccc yardimcilardan laf almaya calismayin...onlarda bilmiyorlar aklimdaki kac tilkinin döndügünüsunu söyliyebilirim...ilk Rockyden kat be kat daha iyi sonuclar ve hepimiz icin daha verimli olacak
Günaydın kızlarSelam kızlar günaydın..
Günaydın canımGünaydın herkese...limonlu sodalı ayran nasıl oluyor?
aramiza Hosgeldin cnm... ben cansu Takimin KaptaniHerkese merhabalar aranıza yeni katıldım inşallah herkes istediği kiloya ulaşır :) menü paylaşıyoruz sanırım ben de şimdiye kadar yediklerimi ileteyim
Uyanınca 2 bardak su
Kahvaltı
Tam buğday ekmek tost beyaz peynirli
5 adet zeytin
Yeşilçay
Ara
1 adet limon+yarım demet biraz az maydonoz 400 ml su ile blender geçirilerek içeçek hazırladım onu içtim
Öğlen
Kuru domatesli haşlanmış kinoa pilavı +50 gr yoğurt
1,5 lt su içtim şimdiye kadar akşam ve ara öğünleride bildiririm arkadaşlar
İletmem gereken şeyler olursa yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar :)
Hoşbuldum canım bende ceren :) tavsiyelerin için teşekkür ederim dediklerine şimdi göz atacağım :) şu an 78 kiloyum canım hedefim 68 kilo boyum 170 cm inşallah isteğime kavuşabilirim :) maydonoz limon bir kür 3 gün uygulayıp 5 gün ara vereceğim canım metabolizma hızlandırma için bundan 2 yıl önce 30 kg yakın kilo verdim bu kürde bana yardımcı oldu:) kinoa gelince tok tutan bir ürün olduğu için öğle yemeği yada akşam yemeğinde kısırı yada haşlama şeklinde yoğurtlu çeşitlerini tercih ediyorum inanılmaz tok tutuyor :) maydonoz limon kürü bitirince chia tohumlu su tüketeceğim :) yani bir kür bitirip diğerine başlıyorum :) yarın diyetisyene de gideceğim bakalım ne diyecek paylaşırım sizlerle de :)aramiza Hosgeldin cnm... ben cansu Takimin Kaptanisuan icin izindeyim..ama ara ara Takima ugruyorum... simdi menüne bir göz atalim.... 1. Saatler yok (buranin ilk sayfasinda örnek menü+ yazilis sekli mevcuttur) 2. Kahvalti biraz az olmus umarim aclik cekmemissindir 3. maydanoz + limon sanirim bir kür ??? bizide bilgilendirisen cok seviniriz 4. öglen menünü cok begendim kinoa cok kisi kullanmiyor bizede renk katacaksin sanirim
buranin 1 sayfasini ilk yorumda yazilanlari dikkatli okursan özellikle 10 maddelik bi yer var..+ karar defterine göz atmani rica edecegim...gercekten istiyorsan denemeni baslatiriz bugünden...baslangic ve hedef kilolarini tekrar edersen listeye aliriz bilgilerini....
burda 20-30 veren arkadaslarimiz var...before afterlari ilededirten üyelerimiz vardir
Hoşgeldin canım..bende yeni sayılırım burda..inşallah hepimiz kilo vereceğiz..menün güzel olmuşTekrar selamlar sabah ve öğle yazmıştım ara öğün ve akşam menümüde paylaşayım arkadaşlar
16:00 ara öğün 1 bardak yarım yağlı süt ve 1 adet elma
19:00 akşam yemeği ızgara köfte 4 adet - yağsız salata
22:00 maydonoz+limon kürü 1 bardak
Su şuan 2,50 litre oldu inşallah 3 litreye tamamlayacağım
Grip olduğum için egzersiz başlayamadım bugün ama en kısa sürede onun içinde bilgilendirme yapacağım :)
Tabikide canımKürler çok güzel..bizi de bilgilendir canımben de ara sıra maydanoz suyu içiyorum ama düzenli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?