Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

cansutr kaptanım inş bu hafta daha verimli oluruz.ben çok güldüm bu paylaşıma sizlerde gülün istedim
sorma cnm ben sok ben iptal ama emek verilmis simdi saygi duymak lazim karatay alisdi kadincagiz artik bu carpitmalara... ramazan öncesi kesinlikle dönecegim...ramazanida kasasiz belasiz gecirirsek....simdiden söyliyeyim..Bayramda aradan ciktimi Rocky 2 yapicagiz (ayni rocky olmiycak) onun modife edilmis hali olacak rockyninde kusurlari/ hatalari vardi ondan dolayi bu sefer daha güzel olacak insallah... 30 Haziran bir ip ucu daha vereyim 1 hafta degil daha uzun bir sürec düsünüyorum...ramazan aradan ciksin merakla bekleyin
hiccccc yardimcilardan laf almaya calismayin...onlarda bilmiyorlar aklimdaki kac tilkinin döndügünü sunu söyliyebilirim...ilk Rockyden kat be kat daha iyi sonuclar ve hepimiz icin daha verimli olacak

Çok güzel olmuş menünben de akşama yazarım ...

annem whatsapp tan atmış bana ne güldüm anlatamam. Canan Karatay a bayılıyorum.merakla bekliyoruz canım

bugünkü menum

sabah 09 .00
2 yumurta
salatalik
domates
1 dilim peynir
3 fincan yesil cay

oglen 12.00
1 tabak nohut yemegi
2 kasik pilav

aksam 16.00
1 kase yogurt
1 kase nohut yemegi

18.00
2 bardak cay kuru kayisi

Selam kızlar ..evimdeyim şükür..dişimde bir sızlama var yarın onun için dişçiye gideceğim..
Menüm
Sabah 08:00
1 haşlanmış yumurta
1 ince dilim kaşar
1 dilim ekmek
Çay
Yeşillik

Ara10:30
2 hurma

Öğlen13:00
1 tabak pırasa yemeği
5 çatal ciğer kavurma
1 dilim ekmek
Salata ve ayran

Ara 16:00
1 sütlü kahve

Akşam 19:00
1 lahmacun maydanozlu
Ayran
Su 2 litre
Spor yapamadım ..
şimdilik bu kadar bakalım

Menüm
Sabah 10 -00
*kahvaltıdan yarım saat önce bir bardak limonlu su, bir bardak yeşil çay
Iki dilim tam tahıllı ekmekten yapılmış tost
2 yumurta
Salata
Yeşil çay

Ara 12-30
Bir bardak nescafe

Akşam 19-00
Tavuk ızgara bir porsiyon
Salata
Iki dilim beyaz ekmek

ara 20-00
Bir bardak limonlu sodalı ayran

2 litre su 1 saat yürüyüş
* dışardaydım kızlar bugün kp gittik.malesef bir dilim beyaz ekmek yedim
Birde hasta olduğum zamanda düzenli spor yapamamıştım ya dün başladım spora bacaklarım bugün et kesti resmen ağrıyoriyi uyurum bugün

Herkese merhabalar aranıza yeni katıldım inşallah herkes istediği kiloya ulaşır :) menü paylaşıyoruz sanırım ben de şimdiye kadar yediklerimi ileteyim
Uyanınca 2 bardak su
Kahvaltı
Tam buğday ekmek tost beyaz peynirli
5 adet zeytin
Yeşilçay

Ara
1 adet limon+yarım demet biraz az maydonoz 400 ml su ile blender geçirilerek içeçek hazırladım onu içtim

Öğlen
Kuru domatesli haşlanmış kinoa pilavı +50 gr yoğurt

1,5 lt su içtim şimdiye kadar akşam ve ara öğünleride bildiririm arkadaşlar

İletmem gereken şeyler olursa yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar :)

aramiza Hosgeldin cnm... ben cansu Takimin Kaptani suan icin izindeyim..ama ara ara Takima ugruyorum... simdi menüne bir göz atalim.... 1. Saatler yok (buranin ilk sayfasinda örnek menü+ yazilis sekli mevcuttur) 2. Kahvalti biraz az olmus umarim aclik cekmemissindir 3. maydanoz + limon sanirim bir kür ??? bizide bilgilendirisen cok seviniriz 4. öglen menünü cok begendim kinoa cok kisi kullanmiyor bizede renk katacaksin sanirim
buranin 1 sayfasini ilk yorumda yazilanlari dikkatli okursan özellikle 10 maddelik bi yer var..+ karar defterine göz atmani rica edecegim...gercekten istiyorsan denemeni baslatiriz bugünden...baslangic ve hedef kilolarini tekrar edersen listeye aliriz bilgilerini....
burda 20-30 veren arkadaslarimiz var...before afterlari ile dedirten üyelerimiz vardir

Hoşbuldum canım bende ceren :) tavsiyelerin için teşekkür ederim dediklerine şimdi göz atacağım :) şu an 78 kiloyum canım hedefim 68 kilo boyum 170 cm inşallah isteğime kavuşabilirim :) maydonoz limon bir kür 3 gün uygulayıp 5 gün ara vereceğim canım metabolizma hızlandırma için bundan 2 yıl önce 30 kg yakın kilo verdim bu kürde bana yardımcı oldu:) kinoa gelince tok tutan bir ürün olduğu için öğle yemeği yada akşam yemeğinde kısırı yada haşlama şeklinde yoğurtlu çeşitlerini tercih ediyorum inanılmaz tok tutuyor :) maydonoz limon kürü bitirince chia tohumlu su tüketeceğim :) yani bir kür bitirip diğerine başlıyorum :) yarın diyetisyene de gideceğim bakalım ne diyecek paylaşırım sizlerle de :)

Tekrar selamlar sabah ve öğle yazmıştım ara öğün ve akşam menümüde paylaşayım arkadaşlar

16:00 ara öğün 1 bardak yarım yağlı süt ve 1 adet elma

19:00 akşam yemeği ızgara köfte 4 adet - yağsız salata

22:00 maydonoz+limon kürü 1 bardak

Su şuan 2,50 litre oldu inşallah 3 litreye tamamlayacağım

Grip olduğum için egzersiz başlayamadım bugün ama en kısa sürede onun içinde bilgilendirme yapacağım :)

Selam kızlar
Menümü yazayım
Sabah07:30
1 haşlanmış yumurta
1 küp peynir
1 dilim ekmek
Çay yeşillik

Ara30
1 sütlü kahve

Öğlen 12:30
Maş fasulyesi salatası bol yeşillikle
2 kaşık yoğurt

Ara yapamadım dişçideydim
Akşam 17:00
8 kaşık maş fasulyesi salatası
4 kaşık kuşkonmaz
Yarım dilim ekmek

Su 1,5 litre onu tamamlarım
Yürüyüş 3 km
Yeşil çay

Bugün böyle oldu ..

Hoşgeldin canım..bende yeni sayılırım burda..inşallah hepimiz kilo vereceğiz..menün güzel olmuş

Hoşbuldum canım inşallah tatlım isteklerimiz olur:)
Senin menüyüde çok beğendim maş fasulyesi salatası çok merak ettim Eminim doyurucudur denemek isterim bende :) hatta en kısa sürede deneyeceğim sanırım :) afiyet olsun tatlımmm

Kürler çok güzel..bizi de bilgilendir canım ben de ara sıra maydanoz suyu içiyorum ama düzenli değil..
Tabikide canım maydonoz çok faydalı birde gribim biraz onun için ilk 3 gün limon maydonoz kürü yapmak istedim c vitamini sonuçta :) bir taşla iki kuş olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…