Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aslında dolapta gördüm..aklıma geldi oldukça tok tutuyor ..tadını da beğendim..zaten salataları çok severim haşladım yeşilliklerle karıştırdım..diyete uygun gibi geldi..değişiklik olsun dedim ..bende 78.9 la başlamıştım kendi kendime ..buraya katıldığımda 75 dim galiba .. pzt 71,4 tartıldım ..bakalım cumaya hayırlısı..çok hızlı vermek istemiyorum aslında ..hayırlısı bakalım..

Daha önce diyetisyene bir süre gitmiştim ..ama koruyamadım şimdi gitmiyorum ama listelerine uydurmaya çalışıyorum..çok ağır değildi listesi zaten..
Aslında tatlı ,kızartma ve hamurişini kessen yavaş yavaş gidiyor kilolar..spor da yapabilsek süper olur bende bu haftadan sonra spora olayının üstüne düşmeyi düşünüyorum inşallah..

Maşallah canım çok iyi vermişsin darısı başıma :) bende yarın bir diyetisyene gideceğim yağ su oranım ne onu merak ediyorum en son 2 sene önce gittim 30 kilo vermiştim nerdeyse 8 kilosunu aldım işte şu an o 8 kiloyu vermek bir zor geliyor anlatamam ama fazlasıyla vereceğim inşallah :) gaza getiriyorum kendimi :) o motivasyona girmem lazım :)

Spor önemli canım büyük ölçüde kiloyu verdirende spor bence :) yapacağız ben biliyorummmmmm :)

Evet senin boyunda uzunmuş çok güzel olursun ben biraz daha kendim çabalayayım bakalım..kilo veriyoruz da koruma olmuyor bende..bu sefer eğer istediğim kiloya düşersem 3 ay kadar koruma yapmayi düşünüyorum nasipse

Korumada önemliymiş valla ben onu beceremedim nede olsa kilo verdim diye millette iltifatları yağdırınca yemeğe yumuldum yine ama tövbe artık koruma şartmış onu anladım

Hoşgeldin canımm

Hatunlar menum gelsin

Kahvaltı 10.00
1 kk kadar tuzsuz sepet peyniri
4 elma dilim patates
3 bardak çay

Öğlen 14.00
Dondurma

Akşam 17.00
5 kaşık nohut yemeği

1.5 lt su

Kızlar spor yapmıyorum 1 aydır yarından itibaren başlayacağım dün gece mr a girdim dua edinde temiz çıksın sonuçlarım

Canım iki öğün pirinç pilavı yemişsin fazla olmuş biraz afiyet olsun :)

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle :)
Bütün karbonhidratları bir gün içinde toplamışsın sanki :) keşke nohut ve patates aynı gün olmasaymış birde dondurma da var ama onu görmemezlikten geldim :) menü nohut ve patates miktarı az ama vücuda verdiği kalori bakımından ağır olmuş bana göre canım :) yanlışım varsa affet kuzum biraz fazla yorum yaptım sanırım

Selam canım
Sabah menü harıka olmuş fakat öğlen ve akşam pilav üstü döner olmamış :) öğlen pilav akşam sadece döner olsa sana verdiği kalori biraz daha indirgenmiş olabilirdi belki :) sabah menün çok sağlıklı bayıldım :)

Allah razı olsun canim benim inşaAllah tertemiz çıkarım :)
Olsun canım yap ki bende anlarım yanlışlarımı evet karbonhidratlar aynı gün toplandı seçeneğim kalmadı dün bu gün güzel menumle geri döneceğim malum yarın tartı günü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…