- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aslında dolapta gördüm..aklıma geldi oldukça tok tutuyor ..tadını da beğendim..zaten salataları çok severim haşladım yeşilliklerle karıştırdım..diyete uygun gibi geldi..değişiklik olsun dedim ..bende 78.9 la başlamıştım kendi kendime ..buraya katıldığımda 75 dim galiba .. pzt 71,4 tartıldım ..bakalım cumaya hayırlısı..çok hızlı vermek istemiyorum aslında ..hayırlısı bakalım..
Daha önce diyetisyene bir süre gitmiştim ..ama koruyamadım şimdi gitmiyorum ama listelerine uydurmaya çalışıyorum..çok ağır değildi listesi zaten..
Aslında tatlı ,kızartma ve hamurişini kessen yavaş yavaş gidiyor kilolar..spor da yapabilsek süper olur bende bu haftadan sonra spora olayının üstüne düşmeyi düşünüyorum inşallah..
Evet senin boyunda uzunmuş çok güzel olursunben biraz daha kendim çabalayayım bakalım..kilo veriyoruz da koruma olmuyor bende..bu sefer eğer istediğim kiloya düşersem 3 ay kadar koruma yapmayi düşünüyorum nasipse
Hoşgeldin canımmHerkese merhabalar aranıza yeni katıldım inşallah herkes istediği kiloya ulaşır :) menü paylaşıyoruz sanırım ben de şimdiye kadar yediklerimi ileteyim
Uyanınca 2 bardak su
Kahvaltı
Tam buğday ekmek tost beyaz peynirli
5 adet zeytin
Yeşilçay
Ara
1 adet limon+yarım demet biraz az maydonoz 400 ml su ile blender geçirilerek içeçek hazırladım onu içtim
Öğlen
Kuru domatesli haşlanmış kinoa pilavı +50 gr yoğurt
1,5 lt su içtim şimdiye kadar akşam ve ara öğünleride bildiririm arkadaşlar
İletmem gereken şeyler olursa yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar :)
Hosgeldin canim aramızaHo
Hoşbuldum canım
Geçmiş olsun canım..dinlenmeye çalış ..zencefil çayı da iyi geliyor ..Regl olmadım yine ilaç kullanıyorum kızlarüşütük bi şekilde geziyorum evde
Canım iki öğün pirinç pilavı yemişsin fazla olmuş biraz afiyet olsun :)Menüm sabah 09-00
2yumurta
4 zeytin
2 ceviz
Bir bardak yeşil çay
Öğlen 14-00
3 kaşık pirinç pilav üstü döner
Kücük bir kase yoğurt
Akşam 19-00
3 kaşık pirinç pilav üstü döber
3 yk yogurt
2.5 litre su
Dün çarşıya çikmistik şifayı kaptim yine Eskişehir de havalar soğuk hala.yaz gelse artıkGeçmiş olsun canım..dinlenmeye çalış ..zencefil çayı da iyi geliyor ..
Aynen canım ara öğün yok ögün araları fazla bide ağır geldiCanım iki öğün pirinç pilavı yemişsin fazla olmuş biraz afiyet olsun :)
Hatunlar menum gelsin
Kahvaltı 10.00
1 kk kadar tuzsuz sepet peyniri
4 elma dilim patates
3 bardak çay
Öğlen 14.00
Dondurma
Akşam 17.00
5 kaşık nohut yemeği
1.5 lt su
Kızlar spor yapmıyorum 1 aydır yarından itibaren başlayacağım dün gece mr a girdim dua edinde temiz çıksın sonuçlarım
Menüm sabah 09-00
2yumurta
4 zeytin
2 ceviz
Bir bardak yeşil çay
Öğlen 14-00
3 kaşık pirinç pilav üstü döner
Kücük bir kase yoğurt
Akşam 19-00
3 kaşık pirinç pilav üstü döber
3 yk yogurt
2.5 litre su
Allah razı olsun canim benim inşaAllah tertemiz çıkarım :)Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle :)
Bütün karbonhidratları bir gün içinde toplamışsın sanki :) keşke nohut ve patates aynı gün olmasaymış birde dondurma da var ama onu görmemezlikten geldim :) menü nohut ve patates miktarı az ama vücuda verdiği kalori bakımından ağır olmuş bana göre canım :) yanlışım varsa affet kuzum biraz fazla yorum yaptım sanırım
Dün çarşıya çikmistik şifayı kaptim yine Eskişehir de havalar soğuk hala.yaz gelse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?