Allah razı olsun canim benim inşaAllah tertemiz çıkarım :)
Olsun canım yap ki bende anlarım yanlışlarımıevet karbonhidratlar aynı gün toplandı seçeneğim kalmadı dün bu gün güzel menumle geri döneceğim malum yarın tartı günü :)
Ben sabit çıkacağım galibaHadi bakalım ben inanıyorum tartı günü Harika kilolarla bildirim yapacağız :)
Iñş temiz çıkar canım sonuçların öpüyorumHatunlar menum gelsin
Kahvaltı 10.00
1 kk kadar tuzsuz sepet peyniri
4 elma dilim patates
3 bardak çay
Öğlen 14.00
Dondurma
Akşam 17.00
5 kaşık nohut yemeği
1.5 lt su
Kızlar spor yapmıyorum 1 aydır yarından itibaren başlayacağım dün gece mr a girdim dua edinde temiz çıksın sonuçlarım
Renk kattın canımMenümü yazayım hemen :)
Uyanınca maydonoz limon suyu 1 bardak
Sabah09:00
3 adet közlenmiş biber
2 dilim tam buğday ekmek
30 gr beyaz peynir
1 adet domates salatalık
1 adet küçük haşlanmış yumurta
1 fincan kayısı çayı
Öğle 13:00
Bir kase müsli kuru meyveli + 1 bardak yarım yağlı süt ile hazırlanmış
Ara öğün 16:00
Chia pudingi 1 kase
Akşam 19:30
Brokoli salatası
Izgara tavuk göğsü
Ara öğün 22:00
Maydonoz limon suyu 1 bardak :)
Hedef 3 litre su 1 litresi bitti :)
Akşam yemeğimden sonra 45 dk Leslie 3 mil programı uygulayacağım :)
Sagol canim benim :)Iñş temiz çıkar canım sonuçların öpüyorum
Bende dondurucudan alıp yiyeceğim kadar hazırlıyorum canım iyi oluyorMenülerimi daha iyi planlamak istiyorum ama temizlik düzen çocuklar derken bu kadar oldu..haftasonu köfte hazırlamayı düşünüyorum ..dondurucuya koysam yanında salata falan pratik olur
Ben aldım bir müddet kullandım ..sonra ses yaptı biraz..bir kenara kaldırdım başka bir arkadaşa verdim..benim de aklımda ekiptik var ama hava güzelleşiyor buvyaz dışarda yürüyeyim diyorum..Kızlar profesyonel koşu bandı almayı düşünüyorum.Kararsız kaldım iki secenek arasındabenimki manyetik zor oluyor bant kayıyor vs oğluşumun oyuncağı oldu kendisi. Neye dikkat etmem lazım hangi özelliğine evde kullanan var mı aranızda
Tatlim ya net paketim bitti bitecekgunaydin kizlar bol eksili bi gun olur insallahLovedreams nerelerdesin kuzum yoklugun cok belli
yok yayinlanmadi bekliyiruz bizde canimTatlim ya net paketim bitti bitecekyazamayacağım bir kaç gün liste yayınlandı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?