- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Canım öyle bir kür bende görmüştüm bulduğumda yazayım buraya yalnız zerdeçalı toz değil , kuru değil, tazesini al canım hani kabuğunu soyup bir su bardağı suya minik minik doğrasan biraz bekletip içsen o bile faydalı.Aslında bende sağlık için yoğurda zerdeçal falan karıştırıp yiyeyim diyorum hep unutuyorum..hatta limonlu yoğurt kürü mü ne birşey vardı..bazen aklıma gelmiyor valla..
Canım ertesi gün uygulayacağın menünle kurtarabilirsin telafisi var tabi nasil olsa bi tane tatli yedim gitti bi hafta dersen bidaha kacamak mutlaka yaparsın :)Yarın tartılma bence..böyle spor yaparsan bence fazla etkilenmezsin ..ne bileyim arada kaçamak olunca hep bir hafta kaybediyorum bende..en iyisi aslında yapmamak galiba
Olursun canım yanılmıyorsam 5 kilo bir ayda vermek istiyorsun değilmiBizim yemeklerimizde çok kalorili valla..hafif yapayım diyorum bir süre sonra mantı makarna istiyorlar ..kendime az yapıyorum bazen..hele çocuk varsa patates kızartması istiyorlar..yok misafir gelecek pasta börek yap..yok gün var aynı şekilde..bu yemenin de sonu yok valla..bizim düğün 25 mayısta..ona kadar inşallah 65 olabilirim
Evet ..ilk kilolar çabuk gidiyorda bundan sonra zorlanırım galiba..ben daha önce diyet yaparken 64 ye takılırdım bir ay aynı kiloda kalırdım..sonra tekrar alırdım..kilo vermek kadar korumakta çok zor valla..Olursun canım yanılmıyorsam 5 kilo bir ayda vermek istiyorsun değilmi
Evet ..bende önceden oturup bir kutu pişmaniye yerdim..kendini tutmanda güzel..nasıl olsa diyet bozuldu diye moralim bozulurdu ..kontrollü olmuşsun ne güzel ..yarın hafif beslenir inşallah telafi edersin..yaza az kaldı verelim şu kiloları..Ramazan'a kadar kaçamak yapmamaya çalışalım ..
Kilolar bizden korksun canım hiç gözün korkmasın. ilk kg vermeler iyi oluyor dediğin gibi vucut ödem atıyor vs sonra yağdan yakmak lazım kastan değil.Ben bu kadar uğraştıktan sonra bidaha boyle bu kadar kg almam heraldeEvet ..ilk kilolar çabuk gidiyorda bundan sonra zorlanırım galiba..ben daha önce diyet yaparken 64 ye takılırdım bir ay aynı kiloda kalırdım..sonra tekrar alırdım..kilo vermek kadar korumakta çok zor valla..
Ben cuma cmrtsi açlıktan zor uyudumBen de valla..bazen akşamları içim kıyılıyor ne biçim..bizimkilerde kuruyemiş gofret yiyorlar bazen..bu sefer ulaşırsak korumaya en az 6 ay devam etmeli..
Iyi geceler tatlımTamam canım sağol..ben kaçayım artık ..yarın pzt.erken kalkılacak..haydi iyi geceler
Ben sana hoşgeldin bile diyemedimSelam kızlar
Bugün çok yoğundum yazamadım menüyü
Uyandığımda 1 bardak limon maydonoz kürü
Kahvaltı 09:30
30 gr beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmek
1 adet domates salatalık
1 fincan Yeşilçay
4 adet biber
Öğle 13:00
10 kaşık susuz kabak yemeği
Ara öğün 16:00
2 adet galeta
1 adet elma
Akşam 19:30
1 kase müsli 1 su bardağı süt ile
3 litre su
45 dk Leslie 3 mil yürüyüş
Canim listeyi sen mi yaptin? Tam tugba unutmus diye ben yaptim ayni anda paylastik***10. TAKIM PAZARTESİ TARTISI***88prenses22 (88.0//)
Enise07(75.5//)
Cansu-S (57.9//)
hidden paradise (75.1//)
Lovedreams (52//)
Firslayd (73.0//)
Defnella (71.0//)
21 deniz asmen (71//)
ceren06_35 (78//)
LÜTFEN SON MESAJI ALINTILAYALIM..
(Cuma Kilosu/Pazartesi Kilosu/Aradaki Fark)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?