Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aslında bende sağlık için yoğurda zerdeçal falan karıştırıp yiyeyim diyorum hep unutuyorum..hatta limonlu yoğurt kürü mü ne birşey vardı..bazen aklıma gelmiyor valla..
Canım öyle bir kür bende görmüştüm bulduğumda yazayım buraya yalnız zerdeçalı toz değil , kuru değil, tazesini al canım hani kabuğunu soyup bir su bardağı suya minik minik doğrasan biraz bekletip içsen o bile faydalı.

Bizim yemeklerimizde çok kalorili valla..hafif yapayım diyorum bir süre sonra mantı makarna istiyorlar ..kendime az yapıyorum bazen..hele çocuk varsa patates kızartması istiyorlar..yok misafir gelecek pasta börek yap..yok gün var aynı şekilde..bu yemenin de sonu yok valla..bizim düğün 25 mayısta..ona kadar inşallah 65 olabilirim

Bana hamurişi ve ekmek acayip kilo aldırıyor onu anladım..genelde et salata şeklinde yersem kilo veriyorum..ekmek ye 1 dilim esmer ekmek yiyorum artık..bu arada yemekten yarım saat önce 1 bardak su içiyorum.

Yarın tartılma bence..böyle spor yaparsan bence fazla etkilenmezsin ..ne bileyim arada kaçamak olunca hep bir hafta kaybediyorum bende..en iyisi aslında yapmamak galiba
Canım ertesi gün uygulayacağın menünle kurtarabilirsin telafisi var tabi nasil olsa bi tane tatli yedim gitti bi hafta dersen bidaha kacamak mutlaka yaparsın :)

Olursun canım yanılmıyorsam 5 kilo bir ayda vermek istiyorsun değilmi

Evet ..bende önceden oturup bir kutu pişmaniye yerdim..kendini tutmanda güzel..nasıl olsa diyet bozuldu diye moralim bozulurdu ..kontrollü olmuşsun ne güzel ..yarın hafif beslenir inşallah telafi edersin..yaza az kaldı verelim şu kiloları..Ramazan'a kadar kaçamak yapmamaya çalışalım ..

Olursun canım yanılmıyorsam 5 kilo bir ayda vermek istiyorsun değilmi
Evet ..ilk kilolar çabuk gidiyorda bundan sonra zorlanırım galiba..ben daha önce diyet yaparken 64 ye takılırdım bir ay aynı kiloda kalırdım..sonra tekrar alırdım..kilo vermek kadar korumakta çok zor valla..

Baktım canım 71 sin menünü sporuna dikkat ettikten sonra verirsin canım

İnşallah ..Ramazan'a kadar inşallah kaçamak yok..çünkü illa yemek iftar akrabalar olaylarına giriliyor..sen de öyle düşün..
Bu arada yarın pazartesi tartısı var di mi?bu hafta Cuma'ya kadar bir atak yapalım ..ben bu hafta sıkılaştırıcı hareketlere başlamaya karar verdim bakalım..yürüyüş ye yapmaya çalışacağım..
İnşallah bizim grup için verimli bir hafta olur

Evet ..ilk kilolar çabuk gidiyorda bundan sonra zorlanırım galiba..ben daha önce diyet yaparken 64 ye takılırdım bir ay aynı kiloda kalırdım..sonra tekrar alırdım..kilo vermek kadar korumakta çok zor valla..
Kilolar bizden korksun canım hiç gözün korkmasın. ilk kg vermeler iyi oluyor dediğin gibi vucut ödem atıyor vs sonra yağdan yakmak lazım kastan değil.Ben bu kadar uğraştıktan sonra bidaha boyle bu kadar kg almam heraldediye düşünüyorum hedefime ulaşınca bi 6 ay koruma programı uygularım

Ben de valla..bazen akşamları içim kıyılıyor ne biçim..bizimkilerde kuruyemiş gofret yiyorlar bazen..bu sefer ulaşırsak korumaya en az 6 ay devam etmeli..

Ben de valla..bazen akşamları içim kıyılıyor ne biçim..bizimkilerde kuruyemiş gofret yiyorlar bazen..bu sefer ulaşırsak korumaya en az 6 ay devam etmeli..
Ben cuma cmrtsi açlıktan zor uyudum bugün detoks tok tuttu beni acıkırsan süt iç o da tok tutar canım

Selam kızlar
Bugün çok yoğundum yazamadım menüyü

Uyandığımda 1 bardak limon maydonoz kürü

Kahvaltı 09:30
30 gr beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmek
1 adet domates salatalık
1 fincan Yeşilçay
4 adet biber

Öğle 13:00
10 kaşık susuz kabak yemeği

Ara öğün 16:00
2 adet galeta
1 adet elma

Akşam 19:30
1 kase müsli 1 su bardağı süt ile

3 litre su

45 dk Leslie 3 mil yürüyüş

Günaydın güzeller... O kadar çok vaktim yok ki geçmişe bile bakamadım artık iki kat yoğun olacağım günler başladı kusura bakmayın lütfen

Bugün ben metabolizmamı şaşirtmak amaçlı 5'te5 diyetine başlıyorum. Cumartesi sonucumu sizlerle paylaşırım. Bana katılmak isteyen, hala kahvaltı yapmayanlar :) ilk gün sadece yağsız pişmiş tuzsuz patates (baharat serbest)

Ben sana hoşgeldin bile diyemedim hoşgeldin güzellik ben cansu kaptan yardımcısıyım 19 yaşindayım, niğde de yasiyorum, balık burcuyum. Seni de taniyabilir miyiiim

***10. TAKIM PAZARTESİ TARTISI***
88prenses22 (88.0//)
Enise07(75.5//)
Cansu-S (57.9//)
hidden paradise
(75.1//)

Lovedreams (52//)
Firslayd (73.0//)
Defnella (71.0//)
21 deniz asmen (71//)
ceren06_35 (78//)

LÜTFEN SON MESAJI ALINTILAYALIM..

(Cuma Kilosu/Pazartesi Kilosu/Aradaki Fark)

Canim listeyi sen mi yaptin? Tam tugba unutmus diye ben yaptim ayni anda paylastik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…