- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Tabi istersen ne güzel olur..o kadar cırmalıyoruz bari gözükelim dimi?illa kaptan yada yardimci olmasina gerekmiyor listeyi herkes tasiyebilir yüzdeler ve Takim yüzdesi dogru olduktan sonra... zaten gereken sözleri yardimcilara söyledim...bir öneriyle karsima ciktilar sen ne dersin bilemiyorum....cuma listesi sorumlusu olarak seni görmek istiyorlar...en azindan kaptan izinden dönene kadar... ne dersin ?
haftaya takim yüzdesi 2 ye bölünecek haberin olsun daha dogrusu gecen haftaki 14.4 kilolariniz ile 28.4 kilonuzla yüzdeniz hesaplancak ve 2 ye bölünmesi gerek malum Takim 1 hafta etap disi kaldi..... ondan sonraki hafta gene normal olacak yüzdemiz 1 ci olsak iyi olur 1 sari kartimiz varTabiki olur kaptanımcuma listesi paylaşıldıktan sonra taşırım evde olduğum için sorun değil onlarda yogunlar özledik pazartesi ölçüm var mezuramı kaybettim onu bulucam gece bulabilirsem
Yeme içmeyle de alakalı sporla da kaptanım eğer işe yararsa hemen paylaşıcam cumaya kadar sürprizsimdiden anlat ne olur simdi merak ettiriyorsun
pekiyi cnm istedigin gibi olsunYeme içmeyle de alakalı sporla da kaptanım eğer işe yararsa hemen paylaşıcam cumaya kadar sürpriz
Kaptanım cuma günü sabahtan liste paylaşımını damı yapıcam yoksa sadece yardımcıların bildirim süresi bittiğinde yüzde hesaplamalarını sonuç sayfasına mı taşıyacağım ?haftaya takim yüzdesi 2 ye bölünecek haberin olsun daha dogrusu gecen haftaki 14.4 kilolariniz ile 28.4 kilonuzla yüzdeniz hesaplancak ve 2 ye bölünmesi gerek malum Takim 1 hafta etap disi kaldi..... ondan sonraki hafta gene normal olacak yüzdemiz 1 ci olsak iyi olur 1 sari kartimiz varbende sizleri özledim kizlar...en kisa zamanda dönecem insallah..toparlanmaniz gerek hic yakismiyor bize...unutmayin.. Rocky basarmis bir Takimiz mübarek ay aradan ciksin Rocky 2 yapcam yaza fistik gibi girecegiz
Evet çok faydalı canım nefes darlığına da iyi geliyor astıma vs. Birçok faydası varTuz lambası aldım kızlar ..küçük ama ışığı pek hoşuma gitti..faydalı da diyorlar..kendime hediye aldım..65 i görürsem yine alacağım inşallah
ben listeyi zaten hazirlamaya calisiyorum her hafta sadece favorilerine ekleyip...persembe gece paylasirsin burda yada cuma cok erkendenki herkezde listeye kendini yazabilsin...sayet ben unutursam yeni listeyi hazir etmeyi ya sen yaparsin yada beni etiketlersin cnmKaptanım cuma günü sabahtan liste paylaşımını damı yapıcam yoksa sadece yardımcıların bildirim süresi bittiğinde yüzde hesaplamalarını sonuç sayfasına mı taşıyacağım ?
Tm kaptanımben listeyi zaten hazirlamaya calisiyorum her hafta sadece favorilerine ekleyip...persembe gece paylasirsin burda yada cuma cok erkendenki herkezde listeye kendini yazabilsin...sayet ben unutursam yeni listeyi hazir etmeyi ya sen yaparsin yada beni etiketlersin cnmyüzdeleri kontrol etmelisin takim yüzdesini hesaplamasini ve tasimalisin Listeyi yinede bir kontrol eden olur...bu cuma tüm gün ben cok mesguldum tam anlamiyla hic girip bakamadim...whatsappdeki yönetim gurubuna dahi bakamadim...yoksa ben fark ederdim böyle olmazdi...neyse can sagligi olsun...baska sorun varsa beni etiketlersin cnm
Inş canım sporu akşam yemeğinden sonra yaptım öğlen oğluşumu uyuturken bende uyuya kalmışım normalde öğle yemeğinden sonra yapıyordum.Oluyor arada canım..akşamki milföy pek olmamış ama iyi spor yapmışsın inşallah eritmişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?