Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tabi istersen ne güzel olur..o kadar cırmalıyoruz bari gözükelim dimi?

Tabiki olur kaptanım cuma listesi paylaşıldıktan sonra taşırım evde olduğum için sorun değil onlarda yogunlar özledik pazartesi ölçüm var mezuramı kaybettim onu bulucam gece bulabilirsem
haftaya takim yüzdesi 2 ye bölünecek haberin olsun daha dogrusu gecen haftaki 14.4 kilolariniz ile 28.4 kilonuzla yüzdeniz hesaplancak ve 2 ye bölünmesi gerek malum Takim 1 hafta etap disi kaldi..... ondan sonraki hafta gene normal olacak yüzdemiz 1 ci olsak iyi olur 1 sari kartimiz var bende sizleri özledim kizlar...en kisa zamanda dönecem insallah..toparlanmaniz gerek hic yakismiyor bize...unutmayin.. Rocky basarmis bir Takimiz mübarek ay aradan ciksin Rocky 2 yapcam yaza fistik gibi girecegiz

Kaptanım cuma günü sabahtan liste paylaşımını damı yapıcam yoksa sadece yardımcıların bildirim süresi bittiğinde yüzde hesaplamalarını sonuç sayfasına mı taşıyacağım ?

Tuz lambası aldım kızlar ..küçük ama ışığı pek hoşuma gitti..faydalı da diyorlar..kendime hediye aldım..65 i görürsem yine alacağım inşallah
Evet çok faydalı canım nefes darlığına da iyi geliyor astıma vs. Birçok faydası var ben karanlıkta uyuyabiliyorum ışık olunca uyuyamıyorum anca gòz bandıyla uyuyabiliyorum

Kaptanım cuma günü sabahtan liste paylaşımını damı yapıcam yoksa sadece yardımcıların bildirim süresi bittiğinde yüzde hesaplamalarını sonuç sayfasına mı taşıyacağım ?
ben listeyi zaten hazirlamaya calisiyorum her hafta sadece favorilerine ekleyip...persembe gece paylasirsin burda yada cuma cok erkendenki herkezde listeye kendini yazabilsin...sayet ben unutursam yeni listeyi hazir etmeyi ya sen yaparsin yada beni etiketlersin cnm yüzdeleri kontrol etmelisin takim yüzdesini hesaplamasini ve tasimalisin Listeyi yinede bir kontrol eden olur...bu cuma tüm gün ben cok mesguldum tam anlamiyla hic girip bakamadim...whatsappdeki yönetim gurubuna dahi bakamadim...yoksa ben fark ederdim böyle olmazdi...neyse can sagligi olsun...baska sorun varsa beni etiketlersin cnm

Tm kaptanım bu hafta yoğunluktan böyle oldu haftaya düzelir bir sorun olursa etiketlerim söylediğin gibi kızlarda yardım ederler.Hepinize iyi geceler canlarım

Selan kizlar ..kimsecikler uğramamış herkes yoğun galiba..
Bende menümü yazayım
Sabah 09:00
1 dilim peynir
3 çatal omlet
Yeşillik
Çay
1 dilim ekmek
Domates

Ara 11:00
1 sütlü kahve şekersiz

Öğlen13:00
Kabak yemeği 8 kaşık
5 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Ara 16:00
1 kibrit kutusu peynir az domates salatalık

Akşam 19:00
3 köfte ve bol salata
2 çatal humus

Yeşil çay
Yaklaşık 2 lt.su
Yürüyüş 4 km

Evdekilere akşam kek yaptım ..oğlum istedi ben yemeyeceğim ..artık acıkırsam az süt içerim diye düşünüyorum bakalım..

Slm kızlar menüm
Kahvaltıdan önce
1 bardak limonlu su
1 bardak kayısılı su
1 bardak yeşil çay
2 bardak ılık su toplam=1litre
Sabah 10-00
Iki yumurta
Salata
Bir parça peynir
5 zeytin
Bir bardak açık çay

Ara 15-00
Sade kahve bir tane çikolatalı pişmaniye

akşam 19-00
Bir porsiyon köfte
salata
Bir tane milföy börek

2 litre su
1 litre akşam detoksu
Spor/ 150 ip atlama
30 dk tempolu yürüyüş ardından koşu
30 dk bisiklet
10 dk vucut esnetme hareketleri
*Gece yatmadan 1 bardak tarçınlı süt

Kızlar diyetin olmazsa olması yoğurt yok menümde yarın alıcam artık :)

O pişmaniyeyi tamamen kendi isteğim dışında yedim kızlarEşim ben bulaşık yıkarken ağzıma attı bekledi bide çıkarmiyim diyeyemiş bulundum artıkböyle şekerli gıdalar küçük bir parça da olsa tartıyı çok etkiliyor bende bugün sıvı alımım çoktu inş etkilemez beni

Aslında bende sağlık için yoğurda zerdeçal falan karıştırıp yiyeyim diyorum hep unutuyorum..hatta limonlu yoğurt kürü mü ne birşey vardı..bazen aklıma gelmiyor valla..

Oluyor arada canım..akşamki milföy pek olmamış ama iyi spor yapmışsın inşallah eritmişsindir
Inş canım sporu akşam yemeğinden sonra yaptım öğlen oğluşumu uyuturken bende uyuya kalmışım normalde öğle yemeğinden sonra yapıyordum.

Yarın tartılma bence..böyle spor yaparsan bence fazla etkilenmezsin ..ne bileyim arada kaçamak olunca hep bir hafta kaybediyorum bende..en iyisi aslında yapmamak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…