Nasılsın canım özledik seniGünaydın güzeller... O kadar çok vaktim yok ki geçmişe bile bakamadımartık iki kat yoğun olacağım günler başladı kusura bakmayın lütfen
Bugün ben metabolizmamı şaşirtmak amaçlı 5'te5 diyetine başlıyorum. Cumartesi sonucumu sizlerle paylaşırım. Bana katılmak isteyen, hala kahvaltı yapmayanlar :) ilk gün sadece yağsız pişmiş tuzsuz patates (baharat serbest)
Hayır canım herşey muhteşem. :* Bende sizi çok özlediiiim şuraya girip saatlerce dedikodu yapacağım günler geri gelse bi an önceNasılsın canım özledik seniliste de bi hatam olursa uyar beni canım göz atarsın.
Benden daha iyi yapmışınAynen canım bende tuğbanın int yoktu bildiğim kadarıyla bende listeyle uğraşıyodumolmuş mu bari
Ben sana hoşgeldin bile diyemedimhoşgeldin güzellik ben cansu kaptan yardımcısıyım 19 yaşindayım, niğde de yasiyorum, balık burcuyum. Seni de taniyabilir miyiiim
Ne güzel ilerliyorsun sen öyleSaol tatlım hoşbuldum ceren bende :) 30 yaşındayım Ankara'da yaşıyorum başak burcuyumseni tanıdığıma çok sevindim tatlım
Estafurullah canım kopya çektimiştimBenden daha iyi yapmışın
***10. TAKIM PAZARTESİ TARTISI***88prenses22 (88.0//)
Enise07(75.5//)
Cansu-S (57.9/58.2/-0.3)
hidden paradise (75.1//)
Lovedreams (52//)
Firslayd (73.0//)
Defnella (71.0/70.8/0,2)
ceren06_35 (78//)
LÜTFEN SON MESAJI ALINTILAYALIM..
(Cuma Kilosu/Pazartesi Kilosu/Aradaki Fark)
Ne güzel ilerliyorsun sen öyle
Düzelttim bile :)Estafurullah canım kopya çektimiştim21 deniz asmen ile bilgim yoktu listeyi düzeltelim kuzum sen yapar mısın
Yok canım yüzde cuma günleriBunda yüzde yoktu değil mi kızlar?
Tatlim istenin basinda ve sonunda [/QUOTE] yazan kısımları sili0 tekrar gir kilonu lütfenEvet gram gram gidiyor inşallah kilolarçocukları bıraktım..ev toplanacak markete gidip salata malzemesi alacağım ..koşturmaca var yine ..artık uzak olan markete yürüyorum elimde eşya olduğundan dönüşte biniyorum otobüse..böyle bir çözüm buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?