Sağol canım ..inşallah veririz bu kiloları..yaz yaklaşıyor
Benim 4. Günüm canım normalde 3. Gün bırakacaktım baya faydasını gördüm 1 haftaya tamamlayacağım kürü bakalımSlm kızlar bende bugün içtim akşam iki su bardağı maydanozlu limonlu su inş. faydasını görürüz
Kuzum yeme işi bitince komple menüyü paylaşıyormuşuz bilgin olsun öpüyorumSelam kızlar bizim grup çok sessiz kimse Yok sanırım
Akşam menü paylaşamamıştım
19:30 kabak yemeği susuz 5 yemek kaşığı
50 gr yoğurt
22:00 maydonoz limon suyu
:) 3 lt su
45 dk 3 mil Leslie yürüyüş yaptım bilg kızlar
Kuzum yeme işi bitince komple menüyü paylaşıyormuşuz bilgin olsun öpüyorum
Mesela bugün yediklerimi yarın mı paylaşıyorumay özür bilmiyordum o zaman yarın menü paylaşmayayım diğer gün paylaşayım bende günlük planlamamı yapıp yazıyordum tşk ederim tatlım
Bende öyle yapıyordum kuzum kaptanımız söylemişti yeme içme işi bitince menü paylaşıyoruz diye :)Mesela bugün yediklerimi yarın mı paylaşıyorumay özür bilmiyordum o zaman yarın menü paylaşmayayım diğer gün paylaşayım bende günlük planlamamı yapıp yazıyordum tşk ederim tatlım
kullagim cinladi kulagim bak damladim buralaraBende öyle yapıyordum kuzum kaptanımız söylemişti yeme içme işi bitince menü paylaşıyoruz diye :)
Özledik seni canım yaburanin ilk sayfasini okusaniz arkadaslar....aksam yemegini yedin ortaligi toparladin oturdun degilmi...buraya gir 2 dk yaziver hadi diyelim unuttun yada bir isin ciktin vesaire en gec ertesi öglene kadar toplu sekilde sporuyla suyu ile yemekleri saatleriyle birlikte paylasmani rica ediyoruz
Okumuştum amaburanin ilk sayfasini okusaniz arkadaslar....aksam yemegini yedin ortaligi toparladin oturdun degilmi...buraya gir 2 dk yaziver hadi diyelim unuttun yada bir isin ciktin vesaire en gec ertesi öglene kadar toplu sekilde sporuyla suyu ile yemekleri saatleriyle birlikte paylasmani rica ediyoruz
kızlar ben bu hafta kendimden ümitliyimbir yöntem buldum başarılı olursam paylaşıcam sizlerle
illa kaptan yada yardimci olmasina gerekmiyor listeyi herkes tasiyebilir yüzdeler ve Takim yüzdesi dogru olduktan sonra... zaten gereken sözleri yardimcilara söyledim...bir öneriyle karsima ciktilar sen ne dersin bilemiyorum....cuma listesi sorumlusu olarak seni görmek istiyorlar...en azindan kaptan izinden dönene kadar... ne dersin ?Cuma saat birde bizde paylaşabiliriz aslinda ama alıntılayıp mı oraya paylaşılıyor bilmiyorum kihazirana kadar kaptan yardımcıları ilgilenicekti bildiğim kadarıyla canım ama onlarda yoğun sanırım
simdiden anlat ne olur simdi merak ettiriyorsunkızlar ben bu hafta kendimden ümitliyimbir yöntem buldum başarılı olursam paylaşıcam sizlerle
Tabiki olur kaptanımilla kaptan yada yardimci olmasina gerekmiyor listeyi herkes tasiyebilir yüzdeler ve Takim yüzdesi dogru olduktan sonra... zaten gereken sözleri yardimcilara söyledim...bir öneriyle karsima ciktilar sen ne dersin bilemiyorum....cuma listesi sorumlusu olarak seni görmek istiyorlar...en azindan kaptan izinden dönene kadar... ne dersin ?
Ayy bende merak ettimkızlar ben bu hafta kendimden ümitliyimbir yöntem buldum başarılı olursam paylaşıcam sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?