Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sağol canım ..inşallah veririz bu kiloları..yaz yaklaşıyor

İnşallah canım eşimin abisinin düğünü var Ağustos'ta istediğim elbiseyi giymeliyim çok hırslandım valla bişey sorucam canım ben haftaya mı paylaşacağım kilo mu diğer hafta mı bilemedim de

Burda cuma dışında pazartesi de kilomuzu yazıyoruz..ben 3.haftada dahil oldum galiba..sen paylaş zaten yeni gelenleri de aşağıya yazıyorlar..bu arada pilates topumu şişirdimşu an kızım üstünde oynasa da yarın sabah birkaç hareket yapayım istiyorum..bir ara tv.den denemiştim bayağı fark ediyor sıkılaştırıyor..

Kuzum yeme işi bitince komple menüyü paylaşıyormuşuz bilgin olsun öpüyorum

Kuzum yeme işi bitince komple menüyü paylaşıyormuşuz bilgin olsun öpüyorum

Mesela bugün yediklerimi yarın mı paylaşıyorum ay özür bilmiyordum o zaman yarın menü paylaşmayayım diğer gün paylaşayım bende günlük planlamamı yapıp yazıyordum tşk ederim tatlım

Menüm
Sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir bardak limonlu ılık su , bir bardak yeşil çay
Sabah 09-00
Bir yumurta
Bir yk lor peynir
Bir dilim ekmek
Salata
5 zeytin

Ara 12-00
Bir bardak ikisi bir arada

Öğlen 15-00
2 kepçe tavuk çorbası
Bir dilim ekmek
2 tane köfte
4 yk yogurt
Salata

Akşam 18-00
2 kepçe çorba
Bir dilim ekmek

Ara 20.00
2 bardak maydonozlu limonlu su :)
2 litre su

Spor-30 dk bisiklet
30 dk 2 mil leslie

Mesela bugün yediklerimi yarın mı paylaşıyorum ay özür bilmiyordum o zaman yarın menü paylaşmayayım diğer gün paylaşayım bende günlük planlamamı yapıp yazıyordum tşk ederim tatlım
buranin ilk sayfasini okusaniz arkadaslar....aksam yemegini yedin ortaligi toparladin oturdun degilmi...buraya gir 2 dk yaziver hadi diyelim unuttun yada bir isin ciktin vesaire en gec ertesi öglene kadar toplu sekilde sporuyla suyu ile yemekleri saatleriyle birlikte paylasmani rica ediyoruz

Bende öyle yapıyordum kuzum kaptanımız söylemişti yeme içme işi bitince menü paylaşıyoruz diye :)

Özledik seni canım ya

Okumuştum ama dikkat etmemişim pardon canımmmm daha dikkatli olurum

Cuma saat birde bizde paylaşabiliriz aslinda ama alıntılayıp mı oraya paylaşılıyor bilmiyorum ki hazirana kadar kaptan yardımcıları ilgilenicekti bildiğim kadarıyla canım ama onlarda yoğun sanırım
illa kaptan yada yardimci olmasina gerekmiyor listeyi herkes tasiyebilir yüzdeler ve Takim yüzdesi dogru olduktan sonra... zaten gereken sözleri yardimcilara söyledim...bir öneriyle karsima ciktilar sen ne dersin bilemiyorum....cuma listesi sorumlusu olarak seni görmek istiyorlar...en azindan kaptan izinden dönene kadar... ne dersin ?

Tabiki olur kaptanım cuma listesi paylaşıldıktan sonra taşırım evde olduğum için sorun değil onlarda yogunlar özledik pazartesi ölçüm var mezuramı kaybettim onu bulucam gece bulabilirsem

kızlar ben bu hafta kendimden ümitliyim bir yöntem buldum başarılı olursam paylaşıcam sizlerle
Ayy bende merak ettim inşallah işe yarar da bize de faydalı olur ..Bu arada kuruyemiş meyve hazırladım ..ben tek elma yedim ..akşam yersem hemen kilo yapıyor kendimi tanıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…