- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Tatl, ve böreğe rağmen canım bende şaşırdım işe yarıyorşu sır işe yarıyor galiba ..ay çok merak ettim
Tatl, ve böreğe rağmen canım bende şaşırdım işe yarıyorbakalım cumaya kadar etkisi ne olacak bnde merak ediyorum.ILK SIR: sabahları menümde paylaştığım gibi kahvaltıdan yarım saat önce
bir su bardağı ılık limonlu su
Bir su bardağı yeşil çay
Bir su bardağı kayısılı su
Iki su bardağı ılık su toplam 1 litre içmiş oluyorum.Diğerleri cuma günü bildirimden sonra paylaşmayı düşünüyorum.Kendimi gòzlemledikten sonra
Sadece bununla değil kuzum şu kadarını söyleyeyim acayip ter atıyorum.sporla da ilgili küçük önemli bi detay var ve sıvı alımım çok ve cumartesi başladîm cumaya kadar sonucu gözlemleyeceğim sizlerle de detaylı paylaşacagım. Uzun zamandır aynı şekilde spor yapan arkadaşlara önerim spor şeklinizi değiştirmeniz çok önemli bununla ilgili bir bilgi paylaşacağım.vaktim olduğunda uzun bir konu çünkü.örnek : spora ilk başladığınızda çok terliyordunuz sonra bu azaldı kondisyon düştü vucut aynı hareketlere alıştı değişik kas grupları çalışmıyor.Bir saati doldurup bitiriyoruz değil mi.Bununlarla ilgili uzun bir konuBununla mi verdin kiz o kiloyu muhteşemsiiiiin
Canım 5 te 5 diyetine baktım sonucunu merak ediyorum güzel bir sonuç alırsan burada ayrıntılarını paylaşalım belki uygulamak isteyen olur haftaya bende sana arkadaş olabilirim birlikte yaparızGünaydın güzeller... O kadar çok vaktim yok ki geçmişe bile bakamadımartık iki kat yoğun olacağım günler başladı kusura bakmayın lütfen
Bugün ben metabolizmamı şaşirtmak amaçlı 5'te5 diyetine başlıyorum. Cumartesi sonucumu sizlerle paylaşırım. Bana katılmak isteyen, hala kahvaltı yapmayanlar :) ilk gün sadece yağsız pişmiş tuzsuz patates (baharat serbest)
Çok güzel inceliyorsun canım..Ölçüm geçen hafta bu hafta
Bel=90/90
Göbek bağı= 113/113
Kalça=111/108
Bacak=65/62
Kol=34/33
Göğüs=108/106
Tm kaptanım bu hafta iyi olacak sonuçlar inş.gecen haftaki listeyi tasimadigimizdan dolayi 1 nota daha aldik... bu hafta kesinlikle silinmesi gerekiyor.... 2 sari karti alirsak 4 hafta sonuc listerini hazirlamak zorunda kalirsiniz... ben degil siz... bu Hafta ilk 3 e girmeyi yani kisisel yüzdelerini 1% yapmaya calisin.
Sabah ölçtüm ama ancak yetiştim kurstayım :)Sizlerde yazın kızlar mezuramı geç buldum kaybolmuştu evde o yüzden anca ölçtüm
Sıkılaşmışsın canımSabah ölçtüm ama ancak yetiştim kurstayım :)
Göğüs: 91
Bel: 67
Kalça: 92
Kol: 27
Bacak: 55
Kilomda çok bi degisme yok ama incelmişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?