Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

şu sır işe yarıyor galiba ..ay çok merak ettim
Tatl, ve böreğe rağmen canım bende şaşırdım işe yarıyor bakalım cumaya kadar etkisi ne olacak bnde merak ediyorum.ILK SIR: sabahları menümde paylaştığım gibi kahvaltıdan yarım saat önce
bir su bardağı ılık limonlu su
Bir su bardağı yeşil çay
Bir su bardağı kayısılı su
Iki su bardağı ılık su toplam 1 litre içmiş oluyorum. Diğerleri cuma günü bildirimden sonra paylaşmayı düşünüyorum.Kendimi gòzlemledikten sonra

@Defnella tatlım enise kaptan yardimcisi yalnızca mesajlardan izinli kilo bildirimi yapıcak geçen hafta bir aksilik nedeniyle yapamadi bildirim onu da bize bildirdi zaten.

Bununla mi verdin kiz o kiloyu muhteşemsiiiiin

Bununla mi verdin kiz o kiloyu muhteşemsiiiiin
Sadece bununla değil kuzum şu kadarını söyleyeyim acayip ter atıyorum.sporla da ilgili küçük önemli bi detay var ve sıvı alımım çok ve cumartesi başladîm cumaya kadar sonucu gözlemleyeceğim sizlerle de detaylı paylaşacagım. Uzun zamandır aynı şekilde spor yapan arkadaşlara önerim spor şeklinizi değiştirmeniz çok önemli bununla ilgili bir bilgi paylaşacağım.vaktim olduğunda uzun bir konu çünkü.örnek : spora ilk başladığınızda çok terliyordunuz sonra bu azaldı kondisyon düştü vucut aynı hareketlere alıştı değişik kas grupları çalışmıyor.Bir saati doldurup bitiriyoruz değil mi.Bununlarla ilgili uzun bir konu

Canım 5 te 5 diyetine baktım sonucunu merak ediyorum güzel bir sonuç alırsan burada ayrıntılarını paylaşalım belki uygulamak isteyen olur haftaya bende sana arkadaş olabilirim birlikte yaparız

Ben o diyeti bilmiyorum..markete gittim salata malzemesi mantar falan aldım..eve gidince okuyayım bakayım..
Haklısın canım spor çok farkediyor şu an yürüyorum ama daha özenli spor yapmak istiyorum

10. TAKIM PAZARTESİ TARTISI***

88prenses22 (88.0/87.9/0.1)
Enise07(75.5//)

Cansu-S (57.9/58.2/-0.3)
hidden paradise (75.1/74.4/0.7)
Lovedreams (52//)
Firslayd (73.0//)
Defnella (71.0/70,8/0,2)

ceren06_35 (78.8/77.0/1.8)

LÜTFEN SON MESAJI ALINTILAYALIM..

(Cuma Kilosu/Pazartesi Kilosu/Aradaki Fark)

88prenses22 (88.0/87.9/0.1)
Enise07(75.5//)

Cansu-S (57.9/58.2/-0.3)
hidden paradise (75.1/74.4/0.7)
Lovedreams (52//)
Firslayd (73.0/73.5/-0.5)
Defnella (71.0/70,8/0,2)

ceren06_35 (78.8/77.0/1.8)

LÜTFEN SON MESAJI ALINTILAYALIM..

(Cuma Kilosu/Pazartesi Kilosu/Aradaki Fark)

Hadi bakalım kızlar ..Cuma'ya kadar işi sıkı tutalım ..Nisanın son haftası verimli geçsin inşallah hepimiz için

Ölçüm geçen hafta bu hafta
Bel=90/90
Göbek bağı= 113/113
Kalça=111/108
Bacak=65/62
Kol=34/33
Göğüs=108/106

Ölçüm =geçen ay /bu ay
Bel=90/90
Göbek bağı= 113/113
Kalça=111/108
Bacak=65/62
Kol=34/33
Göğüs=108/106

Başlığı düzelttim kızlar her ayın son haftası ölçüm olduğu için dalgınlık oldu

gecen haftaki listeyi tasimadigimizdan dolayi 1 nota daha aldik... bu hafta kesinlikle silinmesi gerekiyor.... 2 sari karti alirsak 4 hafta sonuc listerini hazirlamak zorunda kalirsiniz... ben degil siz... bu Hafta ilk 3 e girmeyi yani kisisel yüzdelerini 1% yapmaya calisin.

Tm kaptanım bu hafta iyi olacak sonuçlar inş.

Her ne kadar herkese hitap eden standart bir formül olmasa da, herkesin kendi vücudunun ihtiyacı olan sıvı miktarını bilmesi 1 günde ne kadar su tüketmesi gerektiğinin saptanmasında yardımcı olacaktır. Yetişkinlerde bu miktarın vücut ağırlığının %3'üne yakın olması gerekir. Yani 100 kg olan bir kişi günde 3 litre, 50 kg olan bir kişi ise günde ortalama 1.5 litre su tüketmelidir. 0.03 çarpanını kilonuz ile çarparak ortalama su ihtiyacınızı bulabilirsiniz. Egzersiz öncesinde, sonrasında ve egzersiz sırasında yeterli sıvı takviyesi alınmalı, susuz kalınmamalıdır.
Eğer egzersiz yapılıyorsa veya terlemeye yol açan herhangi bir aktivite ile uğraşılıyorsa, kaybedilen sıvının telafi edilmesi için ekstra su tüketmeye ihtiyaç duyulur. Kısa süreli egzersizlerde ekstradan 400 ila 600 ml (yaklaşık 1.5 ila 2.5 bardak) su tüketmek yeterlidir ancak 1 saatten fazla süren ağır egzersizlerde (örneğin marathon koşmak) daha fazla sıvı tüketmek gerekir. İlave olarak ne kadar suya ihtiyaç duyulacağı egzersiz sırasında ne kadar terlendiğine, yapılan egzersizin türüne ve süresine bağlıdır.
Sağlığınız için su tüketiminizi ihmal etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…