Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu yazıyı 2 litre su benim için az olduğunun yeni farkına vardığım için paylaştım.Benim gibi 70 ve üzeri Kilosu olanlar sporda yapıyorsanız belli bir su kaybınız oluyor bu yüzden en az 2.5/3 litre su tüketmeliyiz kızlar

Selam kızlar ben ilk önce şu mezuramı bulayım
Bu arada menümü yazayım
Sabah
1 bardak limonlu su 1 kuru kayısı
Bir yarım saat sonra

08:30
1 yumurta
2 küp peynir
Yarım dilim esmer ekmek
Çay
Biber domates

Ara11:00
2 badem
3 fındık

Öğlen 13:00
8 kaşık kabak yemeği
Yarım kase yoğurt
Yarım dilim ekmek

Ara 15:30
1 sütlü kahve
3 fındık

Akşam 18:00
6 kaşık kuru fasulye
Bol salata
1 dilim ekmek

Şimdi çay içiyorum acıkırsam yarım elma yiyeceğim ya da süt içeceğim
Su 2,5 litre
Spor 6000 adım
Evde yarım saat leslie

Bakalım mayıs sonunda kaç çıkacak?göbeğim bayağı indi onun farkındayım ama kalça basen bacak kol zor erir galiba ..bugün kol hareketi çalıştım bayağı.yarın bacak hareketi çalışacağım..hepsini birden yapsam çok yorgun düşüyorum

selam kızlar menüm şu şekilde

Uyanınca
Maydonoz limon suyu 1 bardak

Sabah 09:00
30 gr beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
2 adet biber
1 bardak Yeşilçay

Öğlen13:00
Müsli ve 1 bardak süt

Akşam 19:00
1 dilim et ızgara
50 gr yoğurt

Ara öğün yapamadım dışarıdaydım işlerim vardı kızlar sporda yapamadım çok Yorgunum 1 haftadır izinliydim yarın işe başlıyorum o yüzden bugün tüm işlerimi bitirdim pek yeme işini düzenleyemedim 2 litre kadarda su içtim bilg

Slm kızlar menüm
Sabah kahvaltıdan önce
1 bardak limonlu su
1 bardak kayısılı su
1 bardak yeşil çay
2 bardak ılık su

Sabah 10=00
2 yumurta
Bir parça peynir
Salata
5 zeytin
Bir dilim ekmek

Öģle 14-00
3 adet köfte
Bir fincan yoğurt
Bir dilim ekmek

Akşam 18-00
Bir köfte
3 yk yoğurt

Ara 19-00
2 bardak sodalı limonlu ayran
3litre su
Spor 30 dk bisiklet
200 ip atlama
30 dk yürüyüş
15 dk bel inceltme hareketleri

Bu arada hala regl olmadım kızlar acayip şiştim ilaçta kullanıyorum sanırım yine dr gideceğim gibi biraz daha beklicem

Günaydın herkese...hidden paradise regl olmamak pek kötü oluyor ..hem şişkinlik hem sinirlilik yapıyor bende..inşallah hemen düzene girer canım..
Sabah tartıldım gram gram gidiyor kilolar
Bu ara şu smoothie diyorlar ya onları inceliyorum her zaman kahvaltida aynı şeyleri yemekten sıkıldım..bir iki deneme yapacağım eğer işe yararsa sizede yazarım..

Inş canım.Bende bi ara sıkılmıştım canım yulaf ezmesi ve bir sürü form gevreklerden aldım sonra 4 koli halis muhlis köy yumurtası gelince gevreklere ilişmedimsıkılırsam arada omlet fln yaparım sanırım ondanda sıkılırsam yulaf ezmesiyle devam ederim diye düşünüyorumdene bakalım belki işe yarar canım

Sabah yürüyüşümü yaptım kızlar..uzaktaki markete gidip geliyorum ..gitmişken yeşil çay da aldım
Biraz önce kahve yaptım onu içiyorum..bu gece fazla uyuyamadım ..bir uykum kaçtı yatakta dönüp durdum hava bugün güzel burda ..böyle güneşli havaları seviyorum..
Bu ara herkes rejimde galiba ..her yerde konuları var..bazen bende okuyorum geziniyorum şöyle..
5 te 5 diyetine baktım aman ne zor valla..benim gözümün de doyması gerekiyor bana uygun değilmiş..bende detoks sularına baktım ..malzeme alacağım 3 gün deneyeceğim iç iç dur

Bugün börek yaptım ..kendimle savaşıyorum yememek için
Çocuklar istiyor yoksa kendim olsam hiç yapmam..
Kendime tavuk haşlıyorum bol salatayla yemek için ..

hu huuu kizlarr takim da maaşallah in cin top oynuyo motivasyonda sıfır... daha aktif olmaya calisalim insallah

ben bu aralar cok halsizim ve hastayim bi turlu toparlanamiyorum nedense

Geçmiş olsun canım..evet ya hep diyorum buralar cıvıl cıvıl olsun diye ama olmuyor işte
Hep bizim grup sonda oluyor herkes yoğun..ama motivasyon için katılmak lazım biraz değil mi?
Havalardan olabilir mi bana da oluyor halsizlik bazen..aslında vitamin Demir eksikliği de olabilir...gerçi ben yakın zamanda baktırdım bir sıkıntı yoktu ..d vitamini önemli diyorlar ..
Aman ne bileyim işte..yiyoruz da ama bazen enerjim çok iyi oluyor bazen dipte..bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…