- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşirsin inş.kizlar nasilsiniz bakayim...nasil geciyor günleriniz ? beni hic sormayin pazartesi rapor aldim ama pazartesiden daha kötü durumdayimama istahim 0 bu iyi iste
Yeme canım tut kendini süt iç elma ye..ben de mücadele ettim ama Cuma'ya birşey kalmadıben de şimdi çok acıktım canım acayip aburcubur istiyor
aynen canım kahve yapıcam şimdiYeme canım tut kendini süt iç elma ye..ben de mücadele ettim ama Cuma'ya birşey kalmadı
dene bakalım nasıl olacakBu arada Murat Topaloğlu'nun sitesinde gördüm..
Tatlı krizi için hurmaları suda bekletip ayıklayıp ceviz ve kakao katacağım..blenderden çekilecek sonra hepsini şeker kağıdına koyacağım..hem kalorisi azmış..az bir şey deneyeceğim ara öğün için yarın..
hosgeldin canim yoklugun cok belliydiİyi geceler hatunlar ben geldim :)
gunaydinnnGünaydın herkese :) sağlıklı güzel bir gün olsun inşallah :)
sagol canim sanadaGünaydın ..herkese mutlu günler
insallah hersey istedigin gibi olur canimGünaydın canlarım
Hatunlar bugün mr sonucumu ve kızımın tahlil sonucunu almaya gidiyorum dua edin bize herşey temiz çıksın inşaAllah
İnternet bitince elim kolum bağlandı yahosgeldin canim yoklugun cok belliydi
gunaydinnn
sagol canim sanada
insallah hersey istedigin gibi olur canim
İnşallah herşey temiz çıkar.Günaydın canlarım
Hatunlar bugün mr sonucumu ve kızımın tahlil sonucunu almaya gidiyorum dua edin bize herşey temiz çıksın inşaAllah
benimde olmayan etekleeim oluyor cok sukurEvet canım inşallah iyi olur..bugün hafif beslenmeli..bende şimdi evi toplayacağım müzik açıp..yağmur var burda yürüyüş yapamam..bari hareket olsun ..hafifleme hissediyorum hatta bir yeleğim vardı önü kapanmıyordu..sabah giydim fermuarını çekebildim..ay nasıl sevindim
Kızlar benim pantolonlarım belimden düşüyorbenimde olmayan etekleeim oluyor cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?