Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar
Menülerinize baktım mantarı eşim pek sever mantarlı omlet yapsam her gün yer ..ama iyiymiş mantar diyet içinde ..bende yiyorum..

Bu temizlik işi zor valla...sen atlattın ben daha yapacağım .kinoa kısırı nedir nasıl yapılıyor ?duydum ama hiç almadım..

Ara öğün yap istersen ..ikindide meyve süt ayran falan..böylece akşam daha az yiyorsun ..birde kendine bir sonraki öğün için hep ayır istersen bazen yapılmıyor ..mesela ben akşam tavuk yediysek önce yarın için kendime ayırıyorum az birşey ..ya da sebze yapıyorsan fazla yap sen 2 gün ye..vakit bulamayabilirsin 2 çocukla diye söylüyorum ..
Çünkü makarnayı diyetisyenler 2 kaşık veriyorlar .
Birde akşam olunca zor olur..
Aslında pratik fikirlere hepimizin ihtiyacı var

haklisin canim ya firsat bulunmuyor tabi bu bahane olmamali ama kokusu gelince dayanamadim bakalim tartya etskisi nasil olacak

yok canim listem benim disari cikinca boyle oldu valla (
Günaydin canım haziranda baska bir diyetisyene daha gidecegim senin için sormamı istediğin birşey var mı.birde daha once gitmişmiydin kuzum diyetisyene şuan aynı kilolardayız seninle

:) evet tatlım kinoa pilavı baya tok tutuyor birde akşamları çok yemek istemiyorum :) akşam çok yersem kesin sabah 100 gr farkediyor bende o yüzden pek yüklenmiyorum
Bir topikte okumuştum akşamları olabildiğince hafif beslenmek kilo vermesinde küçük sırlarından biriydi.

evet canim gidiyordum 3 ay oldu birakali yani pek diyetisyenlik bisey yok sanki bende bitiyor hersey bazen tutamiyorum kendimi sınırı asiyorum maleseff

Günaydin canım haziranda baska bir diyetisyene daha gidecegim senin için sormamı istediğin birşey var mı.birde daha once gitmişmiydin kuzum diyetisyene şuan aynı kilolardayız seninle
cok teşekkür ederim canim bazen arayip soruyorum diyetisyenime ama pek spor yapamadigim icin bi yol alamadik fazla

evet canim gidiyordum 3 ay oldu birakali yani pek diyetisyenlik bisey yok sanki bende bitiyor hersey bazen tutamiyorum kendimi sınırı asiyorum maleseff
Bende sürekli gitmiyorum canım listen var o zaman :) herşey beslenmede bitiyor.spor yapmazsan daha geç kg verirsin yaparsan daha hızlı yakarsın.o zaman motive ihtiyacın var sanırım biz motive edicez seni

Bende sürekli gitmiyorum canım listen var o zaman :) herşey beslenmede bitiyor.spor yapmazsan daha geç kg verirsin yaparsan daha hızlı yakarsın.o zaman motive ihtiyacın var sanırım biz motive edicez seni
aynen canim listem var artik spor icinde azda olsa vakit buluyorum ama arada bir sapitiyorum bu hafta 5 te 5 yapmayi dusunuyorum insallah ise yarar

bundan sonra bende aksamlari az tutucam porsiyonlari insallah daha iyi olur
Ben bugünden sonra daha güzel besleneceğine inanıyorum.O kilolar seni terkedecekler.Istediğin kıyafeti giyebileceksin.Daha genç gözükeceksin.Kendine güvenin artacak.hedef kg bilmiyorum ama benim 60 ayda 5 kilo verebilsem şuan 72.9 um en geç temmuz ortası bulur en erken haziran sonu diye ümitliyim kuzum.sende hedefler koy.inan daha çok motive olacaksın.hepimiz başarılı olacağız.Bir arkadaşımla konuşmuştum bir kaç gün önce.kendisi baya kiloluydu şuan fit durumda.Bende başladım sen neler yaptın dedim.O; kilo vermek aslında kolay,ekmek- hamur işi- kızartmalar- pilav vs hiç yemedim dedi ve hergün 2 saat yürüyüş yapmış.şuan beslenme listesini yine uyguluyor ama hedefine ulaştığı için spor yapmıyor.koruma gibi düşün inş bizlerde ulaşıcaz

ayyyyyy insallah cok ustiyorum zayif olmayi artik benim hedefimde 60 3 ay duzenli devam edersem kurtulucam bu yükümden insallah 4 yildir dolabi bekleyen elbiselerim yeniden gun yuzune cikacak

ayyyyyy insallah cok ustiyorum zayif olmayi artik benim hedefimde 60 3 ay duzenli devam edersem kurtulucam bu yükümden insallah 4 yildir dolabi bekleyen elbiselerim yeniden gun yuzune cikacak
Bende de çocuk var canım küçük cocukları olanların spora vakti biraz kısıtlı olabiliyor.mesela ben oğlum uyanıkken yürüş bandına o da çıkmak yürümek istiyor tam vucudu ısıtmışım ter atıyorum hooop çocuk plates topuyla sıkılaşmaya çalışıyorum hoop yine topu alıp gidiyor bende o uyurken 1 saat sporumu yapıyorum artık ve düşündüm oğlum uyanıkkende yapabileceğim sporlar var 1.twister ile bel inceltme yapıcam 2.step yapıcam kuzum daha hızlı kg vermek ve fit olabilmek için

Birde yeşil çay ve bitki çaylarıda çok yardımcı oluyor canım. Ben poşet çay değilde yaprak şeklinde alıyorum baya gidiyor.

bizde de durum ayni bide uyku problemi var bizde bakalim nasi gececek.cocuklarla kosuyoruz evin icinde biz maksat kalori yakmak

Birde yeşil çay ve bitki çaylarıda çok yardımcı oluyor canım. Ben poşet çay değilde yaprak şeklinde alıyorum baya gidiyor.
bende yaprak olanindan kullaniyorum tadi bile daha guzel

Evet kızlar metabolik bir sıkıntı yoksa diyet listeleri genelde aynı hep..Ben kizımın doğumundan 9 ay sonra gitmiştim ..kilo da verdim haftalık gidiyordum bir süre sonra listeler hep aynı oldu..sebze salata 3 köfte büyüklüğünde et falan ..3 Ana ögün 3 ara öğün..sonra taşındık falan ben devam edemedim ..ama elimde listelerden var .bazen bakıyorum ..iş kendinde bitiyor aslında..motive olmak hemen pes etmemek çok önemli

Sonuçta bir günde almadık bu kiloları yine yavaş yavaş vereceğiz..zor mu bazen gerçekten zor..
Bu arada diyetisyen bir deneme yaptı bana..bir hafta hiçbir yemedim hep sebze falan ..o hafta hem doymadım bende hiç kilo veremedim
Demekki bu bana iyi gelmedi..
O zaman köfte yapıp dondurucuya koymuştum ..sıkıştıkça 3 er pişiriyordum hemen yanına yeşillik falan.çok pratik olmuştu

zaten hamurişi ekmek kızartmayı kesince yavaş yavaş gidiyor kilolar..
Yaşam biçimi haline getirmek lazım..
Önceden tatlı falan çok yapardım ..şimdi sütlü tatlı yada kek yapıyorum.çocuklar için daha sağlıklı geliyor..keki de artarsa hemen dondurucuya o gün koyuyorum..gözümün önünde olunca dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…