- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Bu temizlik işi zor valla...sen atlattın ben daha yapacağım .kinoa kısırı nedir nasıl yapılıyor ?duydum ama hiç almadım..Günaydınlar :)
Dünkü menüm şöyleydi ödül günümdü dondurma yedim dün çok mutluyum :)
Sabah 09:00
2 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin
30 gr beyaz peynir
Domates biber salatalık
1 fincan Yeşilçay
Ara 11:00
1 fincan kahve
Öğle 13:30
1 küçük tabak yağsız kinoa kısırı
1 bardak ayran
Ara 16:30
50 gr çilekli dondurma
Akşam 19:00
2 kepçe çorba
5 yemek kaşığı susuz taze fasulye
Ara 22:30
1 kase kırmızı biberli limonlu yoğurt
3 litre su
Spor yapamadım çünkü dün deli gibi temizlik yaptım zamanım kalmadı
Ara öğün yap istersen ..ikindide meyve süt ayran falan..böylece akşam daha az yiyorsun ..birde kendine bir sonraki öğün için hep ayır istersen bazen yapılmıyor ..mesela ben akşam tavuk yediysek önce yarın için kendime ayırıyorum az birşey ..ya da sebze yapıyorsan fazla yap sen 2 gün ye..vakit bulamayabilirsin 2 çocukla diye söylüyorum ..slm kizlar bugunku menum
sabah 09.00
1 fincan limonlu yesilcay
2 yumurta
1 kucuk puaca
1 dilim peynir
oglen
tavuk izgara salata ve bir miktar ekmek
aksam
1 tabak makarna
1 kase yogurt
2 litre su
bugun cok dengesiz bol karbonhidrati bir gündü insallah yarin telefi edebilirim
haklisin canim ya firsat bulunmuyor tabi bu bahane olmamali ama kokusu gelince dayanamadim bakalim tartya etskisi nasil olacakAra öğün yap istersen ..ikindide meyve süt ayran falan..böylece akşam daha az yiyorsun ..birde kendine bir sonraki öğün için hep ayır istersen bazen yapılmıyor ..mesela ben akşam tavuk yediysek önce yarın için kendime ayırıyorum az birşey ..ya da sebze yapıyorsan fazla yap sen 2 gün ye..vakit bulamayabilirsin 2 çocukla diye söylüyorum ..
Çünkü makarnayı diyetisyenler 2 kaşık veriyorlar .
Birde akşam olunca zor olur..
Aslında pratik fikirlere hepimizin ihtiyacı var
Günaydin canım haziranda baska bir diyetisyene daha gidecegim senin için sormamı istediğin birşey var mı.birde daha once gitmişmiydin kuzum diyetisyene şuan aynı kilolardayız seninleyok canim listem benim disari cikinca boyle oldu valla(
Bir topikte okumuştum akşamları olabildiğince hafif beslenmek kilo vermesinde küçük sırlarından biriydi.:) evet tatlım kinoa pilavı baya tok tutuyor birde akşamları çok yemek istemiyorum :) akşam çok yersem kesin sabah 100 gr farkediyor bende o yüzden pek yüklenmiyorum
cok teşekkür ederim canim bazen arayip soruyorum diyetisyenime ama pek spor yapamadigim icin bi yol alamadik fazlaGünaydin canım haziranda baska bir diyetisyene daha gidecegim senin için sormamı istediğin birşey var mı.birde daha once gitmişmiydin kuzum diyetisyene şuan aynı kilolardayız seninle
bundan sonra bende aksamlari az tutucam porsiyonlari insallah daha iyi olurBir topikte okumuştum akşamları olabildiğince hafif beslenmek kilo vermesinde küçük sırlarından biriydi.
Bende sürekli gitmiyorum canım listen var o zaman :) herşey beslenmede bitiyor.spor yapmazsan daha geç kg verirsin yaparsan daha hızlı yakarsın.o zaman motive ihtiyacın var sanırımevet canim gidiyordum 3 ay oldu birakali yani pek diyetisyenlik bisey yok sanki bende bitiyor hersey bazen tutamiyorum kendimi sınırı asiyorum maleseff
aynen canim listem var artik spor icinde azda olsa vakit buluyorum ama arada bir sapitiyorum bu hafta 5 te 5 yapmayi dusunuyorum insallah ise yararBende sürekli gitmiyorum canım listen var o zaman :) herşey beslenmede bitiyor.spor yapmazsan daha geç kg verirsin yaparsan daha hızlı yakarsın.o zaman motive ihtiyacın var sanırımbiz motive edicez seni
Ben bugünden sonra daha güzel besleneceğine inanıyorum.O kilolar seni terkedecekler.Istediğin kıyafeti giyebileceksin.Daha genç gözükeceksin.Kendine güvenin artacak.hedef kg bilmiyorum ama benim 60 ayda 5 kilo verebilsem şuan 72.9 um en geç temmuz ortası bulur en erken haziran sonu diye ümitliyim kuzum.sende hedefler koy.inan daha çok motive olacaksın.hepimiz başarılı olacağız.Bir arkadaşımla konuşmuştum bir kaç gün önce.kendisi baya kiloluydu şuan fit durumda.Bende başladım sen neler yaptın dedim.O; kilo vermek aslında kolay,ekmek- hamur işi- kızartmalar- pilav vs hiç yemedim dedi ve hergün 2 saat yürüyüş yapmış.şuan beslenme listesini yine uyguluyor ama hedefine ulaştığı için spor yapmıyor.koruma gibi düşün inş bizlerde ulaşıcazbundan sonra bende aksamlari az tutucam porsiyonlari insallah daha iyi olur
ayyyyyy insallah cok ustiyorum zayif olmayi artik benim hedefimde 60 3 ay duzenli devam edersem kurtulucam bu yükümden insallah 4 yildir dolabi bekleyen elbiselerim yeniden gun yuzune cikacakBen bugünden sonra daha güzel besleneceğine inanıyorum.O kilolar seni terkedecekler.Istediğin kıyafeti giyebileceksin.Daha genç gözükeceksin.Kendine güvenin artacak.hedef kg bilmiyorum ama benim 60 ayda 5 kilo verebilsem şuan 72.9 um en geç temmuz ortası bulur en erken haziran sonu diye ümitliyim kuzum.sende hedefler koy.inan daha çok motive olacaksın.hepimiz başarılı olacağız.Bir arkadaşımla konuşmuştum bir kaç gün önce.kendisi baya kiloluydu şuan fit durumda.Bende başladım sen neler yaptın dedim.O; kilo vermek aslında kolay,ekmek- hamur işi- kızartmalar- pilav vs hiç yemedim dedi ve hergün 2 saat yürüyüş yapmış.şuan beslenme listesini yine uyguluyor ama hedefine ulaştığı için spor yapmıyor.koruma gibi düşün inş bizlerde ulaşıcaz
Bende de çocuk var canım küçük cocukları olanların spora vakti biraz kısıtlı olabiliyor.mesela ben oğlum uyanıkken yürüş bandına o da çıkmak yürümek istiyor tam vucudu ısıtmışım ter atıyorum hooop çocukayyyyyy insallah cok ustiyorum zayif olmayi artik benim hedefimde 60 3 ay duzenli devam edersem kurtulucam bu yükümden insallah 4 yildir dolabi bekleyen elbiselerim yeniden gun yuzune cikacak
Birde yeşil çay ve bitki çaylarıda çok yardımcı oluyor canım. Ben poşet çay değilde yaprak şeklinde alıyorum baya gidiyor.ayyyyyy insallah cok ustiyorum zayif olmayi artik benim hedefimde 60 3 ay duzenli devam edersem kurtulucam bu yükümden insallah 4 yildir dolabi bekleyen elbiselerim yeniden gun yuzune cikacak
bizde de durum ayni bide uyku problemi var bizde bakalim nasi gececek.cocuklarla kosuyoruz evin icinde biz maksat kalori yakmakBende de çocuk var canım küçük cocukları olanların spora vakti biraz kısıtlı olabiliyor.mesela ben oğlum uyanıkken yürüş bandına o da çıkmak yürümek istiyor tam vucudu ısıtmışım ter atıyorum hooop çocukplates topuyla sıkılaşmaya çalışıyorum hoop yine topu alıp gidiyor bende o uyurken 1 saat sporumu yapıyorum artık ve düşündüm oğlum uyanıkkende yapabileceğim sporlar var 1.twister ile bel inceltme yapıcam 2.step yapıcam kuzum daha hızlı kg vermek ve fit olabilmek için
bende yaprak olanindan kullaniyorum tadi bile daha guzelBirde yeşil çay ve bitki çaylarıda çok yardımcı oluyor canım. Ben poşet çay değilde yaprak şeklinde alıyorum baya gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?