- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Bu temizlik işi zor valla...sen atlattın ben daha yapacağım .kinoa kısırı nedir nasıl yapılıyor ?duydum ama hiç almadım..
Bir topikte okumuştum akşamları olabildiğince hafif beslenmek kilo vermesinde küçük sırlarından biriydi.
haklisin canim artik sizde gelin hayirlisiyla canlansin buralargüzel bir pazar aksami dilerim kizlar.... mevlüde gittimhatun dogum edeli 6 ay oldu olmadi... hatta 4 aylik sanirim.... hatun senden benden incebizde asilalim bu zayiflama olayina...aklida yetirmesek bari
Afiyet olsun canim cok guzel menuSelam kızlar
Menümü yazayım ütü yapmam lazım..işler hiiççç bitmiyor valla
Sabah 09:30
6 kaşık menemen
1 dilim peynir
2 zeytin
Çay
1 dilim esmer ekmek
Ara 12:00
Şade kahve
2 hurma
Öğlen 13:30
Peynirli salata yeşilliklerle
Ara 16:30
Dışarı çıkmıştık 1 top dondurma
Akşam
19:00
2 köfte
Salata
2 tane patates kızartması
Durumlar böyle ..yarın daha sıkı tutmak lazım ..Cuma'ya kadar kaçamak yapmak istemiyorum
Su 2 litre
Spor 10500 adım
Birazdan yeşil çay içeceğim..
Canım bir gün boyunca patatis :) bir gün sebze bir gün pro diye gidiyor hangisiyle başlıcaksîn canim :) bende düşünmüyor değilim hani :)iyi geceler kizlar yarin 5 te 5 diyetine basliycam belki bi ihtimal cumaya 70 olurum.... neden olmasinki
Kaptanım liseden arkadaşımla aynı ayda hamiştik.güzel bir pazar aksami dilerim kizlar.... mevlüde gittimhatun dogum edeli 6 ay oldu olmadi... hatta 4 aylik sanirim.... hatun senden benden incebizde asilalim bu zayiflama olayina...aklida yetirmesek bari
evet tatlim ilgilendim ve kendimce ufak bir sinir krizi gecirdimcansutr kaptanım ceren ile ilgili soru sormuşlar daha önce yarıştı mı yoksa isim benzerliği mi diye bilgin olsun öpüyorum
evet tatlim ilgilendim ve kendimce ufak bir sinir krizi gecirdimsimdi iyim... ya ben su yeni üyeler yüzünden iyice stalkci olmustum yani tüm listere bakiyorum hatta güncel olarak baska takimlara yazmismi biz 2 ci 3 secenekmiyiz diye bile bakiyorum aslinda benim kizlarada bu huyumu sicratmistim ama gözden kacmis saglik... olsun ama... kizlar nota yedik... hata var listede negativ göze batiyoruz.... nerde rocklerle tüm kk yi sallayan takim nerdeeee
patatesle basliyorum canimCanım bir gün boyunca patatis :) bir gün sebze bir gün pro diye gidiyor hangisiyle başlıcaksîn canim :) bende düşünmüyor değilim hani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?