Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim oğlanın uyku konusunda hiç sorunu olmadı çok şükür.Ama gece 10-11 gibi uyuyor öncesinde kesinlikle uyumuyor sabahta 9-10 gibi uyanıyor.birde küçük olduğundan öğle uykusu var 1 saat kadar uyuyor gündüz :) vericez canım inş. Kiloları.istemek başarmanın yarısıdır

Bu temizlik işi zor valla...sen atlattın ben daha yapacağım .kinoa kısırı nedir nasıl yapılıyor ?duydum ama hiç almadım..

Kinoa haşlanıyor canım bildiğin bulgur gibi şişen bakliyat protein ağırlıklı bir gıda:) az bir suda haşlıyoruz suyu çekene kadar pişiyor sonrasında soğuyunca aynı kısır gibi malzemeleri ekliyoruz yağ hariç tabikide mis gibi oluyor hem tok tutuyor hemde lifli sağlıklı bir gıda öneririm ben dolmasını deneyeceğim yaptığımda onun içinde bilgi veririm canım

Selam kızlar
Menümü yazayım ütü yapmam lazım..işler hiiççç bitmiyor valla
Sabah 09:30
6 kaşık menemen
1 dilim peynir
2 zeytin
Çay
1 dilim esmer ekmek

Ara 12:00
Şade kahve
2 hurma

Öğlen 13:30
Peynirli salata yeşilliklerle

Ara 16:30
Dışarı çıkmıştık 1 top dondurma

Akşam
19:00
2 köfte
Salata
2 tane patates kızartması
Durumlar böyle ..yarın daha sıkı tutmak lazım ..Cuma'ya kadar kaçamak yapmak istemiyorum

Su 2 litre
Spor 10500 adım
Birazdan yeşil çay içeceğim..

güzel bir pazar aksami dilerim kizlar.... mevlüde gittimhatun dogum edeli 6 ay oldu olmadi... hatta 4 aylik sanirim.... hatun senden benden ince bizde asilalim bu zayiflama olayina...aklida yetirmesek bari
haklisin canim artik sizde gelin hayirlisiyla canlansin buralar

Afiyet olsun canim cok guzel menu

iyi geceler kizlar yarin 5 te 5 diyetine basliycam belki bi ihtimal cumaya 70 olurum.... neden olmasinki
Canım bir gün boyunca patatis :) bir gün sebze bir gün pro diye gidiyor hangisiyle başlıcaksîn canim :) bende düşünmüyor değilim hani :)

güzel bir pazar aksami dilerim kizlar.... mevlüde gittimhatun dogum edeli 6 ay oldu olmadi... hatta 4 aylik sanirim.... hatun senden benden ince bizde asilalim bu zayiflama olayina...aklida yetirmesek bari
Kaptanım liseden arkadaşımla aynı ayda hamiştik.Onun sadece göbeği şişti.Benim heryerim :) doğum yaptık , o hiç doğurmamış gibi ben 5 aylık hala hamiş gibi birazda genetik faktörler de var sanırım.birde stres , b12 , vs gibi şeyler bile etkiliyormuş

Menüm
Sabah 10-00
2 yumurta
1 domates-salata
Bir küçük parça peynir
Bir bardak yeşil çay

Ara-12-00
Bis su bardağı tarçınlı süt
Bir elma

Öğlen
15-30
Bir porsiyon mantar sote
Bir fincan yoğurt
Salata
Bir dilim ekmek

akşam 18-30
2 kepçe mercimek çorbası
3 litre su
3 su bardağı maydanozlu kür

Spor -toplam 1 saat
Yürüyüş-bisiklet- step-twister ile bel inceltme hareketleri yaptım.
* Gün içinde 10lu bitki çayı ve yeşil çay içtim.

cansutr kaptanım ceren ile ilgili soru sormuşlar daha önce yarıştı mı yoksa isim benzerliği mi diye bilgin olsun öpüyorum
evet tatlim ilgilendim ve kendimce ufak bir sinir krizi gecirdim simdi iyim... ya ben su yeni üyeler yüzünden iyice stalkci olmustum yani tüm listere bakiyorum hatta güncel olarak baska takimlara yazmismi biz 2 ci 3 secenekmiyiz diye bile bakiyorum aslinda benim kizlarada bu huyumu sicratmistim ama gözden kacmis saglik... olsun ama... kizlar nota yedik... hata var listede negativ göze batiyoruz.... nerde rocklerle tüm kk yi sallayan takim nerdeeee

Çok önceden yarışmıştım bu bir sıkıntı mı anlayamadım canım eğer takımda olmam sıkıntıysa çıkarım kilo aldığım için tekrar katıldım anlayamadım olayı

Bugün şu kışlık yazlık kıyafet işlerini ayarlamam lazım..ne giyeceğimizi şaşırdık valla..ev almış başını gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…