Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

O zaman bu muğlak durum giderilmiş oldu sanırım..
Ama bireysel derece bu durumdan dolayı alamıyorum galiba..
Ben böyle anladım doğru mu?

O zaman bu muğlak durum giderilmiş oldu sanırım..
Ama bireysel derece bu durumdan dolayı alamıyorum galiba..
Ben böyle anladım doğru mu?
Yok canım oyle degıl.. Bahar kaptan donemsel olarak bıreysel sıralama lıstesı yayınlar.. Hatta lınkı burda takıp edebılırsınız..

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ugune-kadar-kim-kac-kilo-verdi.246132/page-12

Senı kayıt altına alamadıgı ıcın bu seferlık bu lısteye de eklememıs onu soylemıs.. Sonrakı sıralama donemınde sen de lıstede onursun.. Haftalık yapılan sıralama/bıreysel derecelendırme ıle ılgısı yok yanı

Canım ne kadar güzel yorumlamışsın nelerde biliyormuşsun vicdan çorbasını ilk defa duyuyorum canım merak ettim

Sağol canım..okuya okuya geliştiriyorum kendimi
Zaten bu aralar her yerde diyet meselesi var ..herkes diyette..Ramazan gelmeden kilo vermeye çalışıyor herkes..galiba önemli olan diyet bozulunca moral bozmamak..önceden aman nasıl olsa bozuldu derdim..vazgeçiyordum ..şimdi kaçamak oluyor mecbur devam et diyorum..

Bazen insanın motivasyonu düşüyor bugün mesela benim hiç diyet yapasım gelmedi..yarına toparlamak lazım..bu aralar yemek yapmaktanda sıkıldım keşke hazır gelse..zengin olsam kesin ahçılar tutardım..önceden çocuklara poğaçacı kek yapardım sonrada çoğunu kendim yerdim şimdi yapmaya korkuyorum valla ..kendimi tutamam diye

Dilara Koçak tanmış..ben eskiden tv.de izlemiştim
METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇORBA
  • 2 Kabak
  • 2 Domates
  • 1 Demet Maydanoz
  • 1 Demet Taze Nane
  • 1 Demet Dereotu (Ben kullanmadım, siz isterseniz ekleyebilirsiniz)
  • 2 Kuru Soğan
  • 2 Yemek Kaşığı Pilavlık Bulgur
  • 1 Tatlı Kaşığı Zeytinyağı
  • 1 Çay Kaşığı Tuz
  • 1 Çay Kaşığı Pul biber
  • 1 Çay Kaşığı Kimyon
  • 4 Bardak Kaynar Su
  • Üzerine Sıkmak için Limon Suyu

Diyet yapanlara özel menüleri olan siteler var.sipariş veriyorsun geliyor ne güzel olurdu dimi

Aynen..süper olurdu ..zaten yarın pazara çıkmam lazım..salata malzemesi sebze kalmadı evde..
Bende değişik şeyler deneyeyim diyorum şu diyet tariflerinden..

Bende yedim bugün önceden koymuştum şişmiş galiba ..hiç anlamadım yerken..hem de pratik bir öğün oldu..

slm kizlar nasilsiniz.
Günün menüsü şöyleydi benim için
08.30 3 fincan bol limonlu yesil cay

SABAH 09.00
1 bucuk haslanmis yyumurta
domates salatalik
marul maydanoz dereotu
4 zeytin
2 dilim kadar peynir
3 kasik yogurt

ÖĞLEN 14.00
1 kase yoğurt icine yarim tatli kasigi keten tohumu ve bi kasik yulaf ezmesi kattim yarim limon sıktım

AKŞAM 17.00
bi tabak nohut yemegi
4 kasik pilav (olmamaliydi) ((
2 kepce ispanak çorbasi
3 kasikk yogurt

21.00 2 fincan yesilcay limonlu
3 litre su
leslie 4 mill 40 bacak 40 kol hareketi 20 mekik

ITİRAF
oglen bi avuc ici kadar misir cipsi tirtikladim kizimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…