- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Yok canım oyle degıl.. Bahar kaptan donemsel olarak bıreysel sıralama lıstesı yayınlar.. Hatta lınkı burda takıp edebılırsınız..O zaman bu muğlak durum giderilmiş oldu sanırım..
Ama bireysel derece bu durumdan dolayı alamıyorum galiba..
Ben böyle anladım doğru mu?
Rica ederim kaptanımhidden paradise tskler cnm
Canım ne kadar güzel yorumlamışsınOlabiliyor canım ..insanız sonuçta sosyal olacağız mecbur..bu senin için tecrübe olsun..
Eşine habersiz kimseyi çağırmamasını söyle .sana danışsın..diyette olduğunu yapamadığını söyle sana destek olsun..
Kendini aç bırakma..önceden birşeyler yemeye çalış..
Bu kilo daha yeni olduğu için elbet kalıcı olmayacak..protein ağırlıklı beslen ..haşlanmış tavuk salata ayran gibi menüler yap..hatta bir diyetisyenin vicdan çorbası diye çorbası bile vardı..
3 günde ayarsın bence..yürüyüş yap..
Bak bu kilo hedefini hep ileri çekiyor ..öyle düşün..
Bizde yapıyoruz böyle şeyler benim tecrübem bu..
Valla süpersin canım bunuda deneyeceğim aynı şeylerden sıkılıyorum, birde bu hafta 4 günlük diyet yada 5te 5 yapmayı düşünüyorum.bir atak yapmam lazım :)İşte vicdan çorbası buymuş
Diyet yapanlara özel menüleri olan siteler var.sipariş veriyorsun geliyor ne güzel olurdu dimiBazen insanın motivasyonu düşüyor bugün mesela benim hiç diyet yapasım gelmedi..yarına toparlamak lazım..bu aralar yemek yapmaktanda sıkıldım keşke hazır gelse..zengin olsam kesin ahçılar tutardım..önceden çocuklara poğaçacı kek yapardım sonrada çoğunu kendim yerdim şimdi yapmaya korkuyorum valla ..kendimi tutamam diye
Bu arada canım chia tohumu yoğurtla karıştırılınca da güzel oluyor :)Aynen..süper olurdu ..zaten yarın pazara çıkmam lazım..salata malzemesi sebze kalmadı evde..
Bende değişik şeyler deneyeyim diyorum şu diyet tariflerinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?