Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Şu 5 te 5 diyetini öğreneyim sizden ..bu hafta aynı devam edeceğim ben..arada detoks suyu yiyeceği falan yapacağım..sizler inşallah bayağı verirsiniz bende bu hafta takipteyim..cesaret edemiyorum kızlar benim açlığa hiç tahammülüm olmuyor bazen ..yapabilir miyim bilemiyorum

canim bu listedeki seyler sinirsiz netten arastirabilirsin zaten aclik hissetmiyorsun bile beni sadece son gun zorlar herhalde onun disindakiler gayet yapilabilir ve guzel bence

Canım firslayd sòylediği gibi sınırsız örneğin patates gününde istedigin kadar patates yiyebiliyorsun.sebze günü istedigin kadar sebze bir sınır yok yani kuzum

***10. TAKIM PAZARTESİ TARTISI***
88prenses22 (87.0//)
Cansu-S (55.4//)
hidden paradise (72.9/72.7/0.2)
Lovedreams (52.0/)
Firslayd (73.0//sabit)
Defnella(68.8/sabit/)

Ceren(75.9/sabit/)

Çok önceden yarışmıştım bu bir sıkıntı mı anlayamadım canım eğer takımda olmam sıkıntıysa çıkarım kilo aldığım için tekrar katıldım anlayamadım olayı
hayir cnm...ama listeye aldigimizda ´belirtmemiz gerekiyordu...yani bildirseydin cok iyi olurdu cünkü....not düsülüyor karne hazirlanmiycak diye..her üyenin tek 1 karne hakki var bunuda korumak gerekiyor bu yüzden bilmemiz ve iletmemiz gerekirdi....benim asil dellendigim izine ciktim... Takim öksüz yetim gibi birsey oldu... ben olmadanda Tikir tikir yürümesini isterdim... neyseki en kisa zamanda dönecegim insallah.. Ramazani +Bayrami birlikte gecirecegiz :)

Gerçekten bilmiyordum canım çok üzüldüm baya bir taktım hatta dedim suç mu işledim ne yaptım ben çok duygusalımdır çevremdeki insanlar benim için laf duysun istemem o yüzden senden cevap bekliyordum ne yapayım diye özür dilerim benim yüzümden sıkıntı yaşadıysan

Üst üste gelince nota -etap dışı kalmamız vs tabi o da gerildi ister istemez canım uygun bi şekilde söylicez artık ama keşke belirtseymişsin not düşülürdü.Sorun olmazdı o zaman.tabi cansutr kaptanımız daha iyi bilir.

estf ne demek cnm... yoklugumda sari kartlar notalar, listede hatalar olunca daha cok üzülüyorum ondan....neyseki kisa zamanda sona erecek bu hasret.,...artik sabah aksam sizleri rahatsiz edecegim :) 5 te 5 diyeti muhabbeti gecmis...kizlar o biraz agir eminseniz yapin...ama gercekten 5 gün ne disari cikcaksiniz nede misafir gelecek cünkü tek cesizt besleneceksiniz her gün.
http://www.kozmikbakim.net/2015/12/yeniay-ve-dolunay-detoksu-mini-detox.html
yarin itibari 3 günlük detoks yapabilirsiniz

misafir geliyor bugun cok gerildim yaa

tskler cnm anlayisin icin...ben paylasim alaninda gereken bilgiyi paylastim sorun kalmadi sanirim...

detoks yapiyorum haftaya gel desem cok ayip olur mu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…