kiz gelsin...herseyden koy.. sen yine diyet takil..bugün 1 ci günse sorun olmaz firinda patates yaparsin baharatlarsin...ketchup mayonez kullanmadan tüketirsin.ayy ne yapim bendiyete sarilinca milletin bize gelecegi tutuyor
haklisin iydurmam lazim diyetekiz gelsin...herseyden koy.. sen yine diyet takil..bugün 1 ci günse sorun olmaz firinda patates yaparsin baharatlarsin...ketchup mayonez kullanmadan tüketirsin.
Sorma canım bnimde bir sürü kıyafetlerim bavul bekliyor bi kaç ay sonra giyeriz inşÖyle valla bir sen başarmışsın haftasonu kilo vermeyi
Ah ah eski elbiselerime atmaya kıyamadığım baktım da ..nasıl bir boşvermişliğin içine düşmüşüm kendime kızdım valla..bir ara 64 e düşmüştüm geçen bahar galiba az dişimi sıkamamışım
Cansucum ya o kadar güzel anlatmış ki hayran kaldım resmen.diyet basari öykülerine bir göz atin ausencia basari hikayesini paylasmis ve gercekten cok güzel
hayran kaldim okurken bende basari hikayemi yazmak istiyorummm ama ben 1 ileri 2 geri gidiyorum hep acaba hedefime ulasabilecekmiyimGünaydın kızlarEvet bende okudum hikayeyi çok güzeldi..bugün bir kere daha okuyacağım bende Notlar alacağım..darısı bizim başımıza inşallah
Yanında atıştırmalık ara öğün al canım.geçmiş olsungunaydin kizlar bugun benim icin yogun bi gun olacak sanirim hastaneye giddicem kızım hasta sonra sohbete sonra alisverise sonra parka sonra eve vs vs
İstedikten sonra birazda çabalayınca başarıcaksın canım.Fit olacağını düşün hep.Sonuçta saatlerce aç bırakmıyoruz kendimizi.cıs lardan uzak durcaz.birde daha az porsiyonlarla devam edicez öpüyorum.hayran kaldim okurken bende basari hikayemi yazmak istiyorummm ama ben 1 ileri 2 geri gidiyorum hep acaba hedefime ulasabilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?