Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet kızlar kışlık yazlık ayarlama ..küçülen kıyafetleri ayırma derken anladım ki işim akşama kadar sürecek..her yer toz hurç karışık oldu
Bitmiyor evin işleri hiç bitmiyor

***10. TAKIM PAZARTESİ TARTISI***
88prenses22 (87.0//)sabit
Cansu-S (55.4//)
hidden paradise (72.9/72.7/0.2)
Lovedreams (52.0/)
Firslayd (73.0//sabit)
Defnella(68.8/sabit/)

Ceren(75.9/sabit/)

Öyle valla bir sen başarmışsın haftasonu kilo vermeyi
Ah ah eski elbiselerime atmaya kıyamadığım baktım da ..nasıl bir boşvermişliğin içine düşmüşüm kendime kızdım valla..bir ara 64 e düşmüştüm geçen bahar galiba az dişimi sıkamamışım

Kaptanımızın paylaştığı linkte gözüme ilişti(özellikle saat 15.00-19.00 saatleri arası bedenimizin toksin atma zamanıdır.)
Detoks sularını bu saatlerin öncesinde veya bu saatler arasında içsek daha çok faydalı olur demekki

Sorma canım bnimde bir sürü kıyafetlerim bavul bekliyor bi kaç ay sonra giyeriz inş

Selam kızlar
Bayağı yorulmuşum bugün menümü paylaşayım
Sabah 08:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Yeşillik
Çay
2 zeytin

Ara 10:30
Sütlü kahve
4 badem

Öğlen 12:30
Kabak yemeği
5 kaşık yoğurt
Salata
1 dilim ekmek

Ara 15:30
Chialı yoğurt

Akşam 18:00
Kabak yemeği
Salata
Yoğurt
Arada bir bardak yeşil çay içtim
Tarçınlı su içtim
Su 2,5 litre
Spor yapamadım bol bol temizlik yaptım

diyet basari öykülerine bir göz atin ausencia basari hikayesini paylasmis ve gercekten cok güzel
Cansucum ya o kadar güzel anlatmış ki hayran kaldım resmen.teşekkürler canım yarın ordan notlar alıcam pantolon farkına bayıldım . başarmış motive oldum resmenyarın diğerlerinede bakıcam

Menüm
kahvaltıda önce 1 bardak limonlu su, bir bardak yeşil çay
Sabah 10-00
2 adet yumurta
Salata
Bir parça süzme peynir
3 adet yeşil zeytin

Ara 12-00
Bir adet yeşil elma dilimleyip tarçın serptim
bir bardak süt

Öğlen 15-30
4 yk pirinçli ıspanak yemeği üzeri yoğurtlu
2 kepçe mercimek çorbası limon suyu ilaveli
salata ve acı biber
bir dilim ekmek

akşam 18-30
Iki kepçe çorba

3 litre su
2 su bardağı maydanozlu kür
Gece 22-00 bir su bardağı altın süt

Spor- bugün sadece 20 dk step yaptım ve tüm gün aktif ev işi yaptım

Günaydınlar kızlar
Dün detoks günümdü çok acımasız bir gündü benim için ama regl döneminde olduğum için yapmak zorundaydım

Sabah 07:30
1 büyük kase lahana çorbası
1 adet yeşil elma

Ara 10:00
1 adet yeşil elma

Öğle 12:30

Ara 16:00
2 adet hurma
5 adet çiğ badem

Akşam 19:30

Ara 22:00
1 adet yeşil elma

3 litre su
60 dk yürüyüş

Günaydın kızlarEvet bende okudum hikayeyiçok güzeldi..bugün bir kere daha okuyacağım bende Notlar alacağım..darısı bizim başımıza inşallah
hayran kaldim okurken bende basari hikayemi yazmak istiyorummm ama ben 1 ileri 2 geri gidiyorum hep acaba hedefime ulasabilecekmiyim

gunaydin kizlar bugun benim icin yogun bi gun olacak sanirim hastaneye giddicem kızım hasta sonra sohbete sonra alisverise sonra parka sonra eve vs vs

hayran kaldim okurken bende basari hikayemi yazmak istiyorummm ama ben 1 ileri 2 geri gidiyorum hep acaba hedefime ulasabilecekmiyim
İstedikten sonra birazda çabalayınca başarıcaksın canım.Fit olacağını düşün hep.Sonuçta saatlerce aç bırakmıyoruz kendimizi.cıs lardan uzak durcaz.birde daha az porsiyonlarla devam edicez öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…