- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Regl döneminde ödem atıyorsun sanırım.Bende öyleyim ama bu ay tatlıya yenik düştüm.Günaydınlar kızlar
Dün detoks günümdü çok acımasız bir gündü benim için ama regl döneminde olduğum için yapmak zorundaydım
Sabah 07:30
1 büyük kase lahana çorbası
1 adet yeşil elma
Ara 10:00
1 adet yeşil elma
Öğle 12:30
Ara 16:00
2 adet hurma
5 adet çiğ badem
Akşam 19:30
Ara 22:00
1 adet yeşil elma
3 litre su
60 dk yürüyüş
böyle motivationlu olun isteİnşallah canım..elimizden geleni yapacağız inşallah
Senin nasıl geçti canımdun baslamadan biten 5 te 5 diyetime bugun yeniden basladim patatesle cumaya cok guzel olur insallah
hic zorlanmadim ben zaten hic aclik yoktu bede bugün yarn da guzel gececek oyke düşünüyorum bakalimSenin nasıl geçti canım
Ben sabah haşlanmış öğlen fırına attım akşam haşlama şeklinde sporumda 1 saat 40 dk yaptım akşam 5 te yeme işim bitti açım ama canım pattis istemiyorYalnızca haşlanmış patates yediniz değil mi?
evet ben oyle yedim bol sumakliYalnızca haşlanmış patates yediniz değil mi?
Meyve ile sebze arasında kaldım aslında hangisini yapsam bilmiyorumHadi bakalım inşallah sonucu iyi olur..valla bende porsiyonları azalttım biraz ama doymadım
İnşallah sonuçlar iyi gelir bende sizi takip edeyim bari..yarın sebze günüymüş galiba ..inşallah daha iyi olurbu aralar ev işleriyle uğraştım ne yaptım bilmiyorum dön dolaş aynı gibi..yarın hava güzel olursa yürüyüşe devam edeyim bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?