Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Regl döneminde ödem atıyorsun sanırım.Bende öyleyim ama bu ay tatlıya yenik düştüm. Neyseki bitti canım

Evet kızlar kilomuzda o kadar yüksek değil ..100 lü kilolardan zayıflayan var..bende hep bir ileri 2 geri gittim ama bu sefer daha bilinçliyim..
inşallah bizde başarıp yazarız başarı hikayemizi..ben bugün yazlıkları yıkadım biraz baktım kokuları değişmiş bazılarının..onları düzenlerim ..evde bacak hareketleri yaparım diye düşünüyorum ..
Cuma'ya kadar kaçamak yapmak istemiyorum siz de yapmayın ..ben ara ara bakarım yine buralardayım

Günaydinlar kizlar.... dün itibari ögünlerimi daha kontröllü hale getirmeye calistim... yani 2-3 ögün halinde arada atistirma olmamasina özen gösterdim...yediklerimede dikkat ediyorum ama...2-3 ögün bir kac güne oturur menülerimde kusursuz olmaya baslar...sporuda araya katar ramazana daha hafif gireriz hep birlikte insallah...
bu ara annem demezmi gözleme yapip buzlaga atsakmi sahurda isitip yeriz...bense böyle hatun her firsatta kiloma laf atar ama ramazandada sahurlari full hamurisli yapmak ister

hadi göreyim sizi bu hafta ilk 3 girmemiz sart...nota silecegiz...sonra herzamanki Hedefimizin pesinden kosmaya devam ilk 3 te kalmak ve istikrarli bir sekilde kilo vermek

Bende menümü yazayım ..evde tatlı var çıktım mutfaktan of of
Sabah 08:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Yeşil çay
1 zeytin
Yeşillik

Ara 10:30
Sütlü kahve
4 badem

Öğlen 12:30
Patlıcan yemeği yoğurt
1 dilim ekmek
Salata

Ara 15:30
Chialı aktivia

Akşam 18:00
Fırında balık
2 küçük fırında patates
Salata
Su 2,5 litre
Spor
Leslie 3 mile
Bacak hareketleri

Hadi bakalım inşallah sonucu iyi olur..valla bende porsiyonları azalttım biraz ama doymadım
İnşallah sonuçlar iyi gelir bende sizi takip edeyim bari..yarın sebze günüymüş galiba ..inşallah daha iyi olur bu aralar ev işleriyle uğraştım ne yaptım bilmiyorum dön dolaş aynı gibi..yarın hava güzel olursa yürüyüşe devam edeyim bari..

Meyve ile sebze arasında kaldım aslında hangisini yapsam bilmiyorum bakalım hangimiz daha çok kilo verecek

Bence sizben pek açlığa dayanıklı değilim..annemde şeker hastası ..çok aç kalırsam şekerim oynuyor elim ayağım titriyor..doktora gidip tahlil yaptırdım ..şeker çıkmadı ama düzenli beslen dedi..tabi kilo ver de dedi..
Bakalım bugün zor tutum kendimi normalde o tatlıları çoktan hüpletmiştim

Menüm -kahvaltıdan önce bir su bardağı limonlu su- bir su bardağı yeşil çay
Sabah 10-00
2-3 adet haşlanmış patates (karabiber ve pul biber ilaveli, tuzsuz)

Öğlen 14-00
2-3 patates küçük boy ( fırınlanmış ve karabiber- pul biber ilaveli-tuzsuz)

Akşam 17-00
2-3 kaynamış patates (karabiber- pulbibee ilaveli, tuzsuz)

3 litre su
Spor-toplam süre 1 saat 40 dk
*yürüyüş- koşu
*bel inceltme twister ile
*step zor ayarda
*100 adet mekik plates topu ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…