Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar.
@ Lovedreams çok geçmiş olsun..rabbim şifa versin ..yazını okudum biraz tahlillerin temiz çıkmasına sevindim..
Bende erken kalktım çocukları götüreceğim birazdan..bugün yürüyüş yapayım diyorum ne zamandır yapamadım.eşim 3 günlüğüne şehir dışına çıktı..bende bu arada bol bol sebze pişireyim tartıda eksi gördüm bugün bakalım Cuma'ya ne olacak?

İyi geceler hatunlar nasılsınız gorusmeyeli özledim buraları ya
Canım bizde seni çok özledik çok geçmiş olsun kuzuna..sakinliğini koru bu gibi durumlarda ne yapılacağını bilmemiz çok önemli.kıyamam ya.benim yerime bi kere öp onu annesi

canim bugun sebze yiyorum ben.sabah salatalik domates biber dere otu maydanoz yedim bol bol oglen biber kabak pisiricem aksam karnabahar var niyetimde ve 800 gr gitti bile benden
Tm kuzum bende sebze ile devam edeyim yoldaş oluruz birbirimize birde sabahki tabağında neler varsa diger öğünlerde de aynen yemek gerekiyormuş mesela domates vardı domates suyu ile ara öğün gibi yapabilirmişiz. Benden bu sabah tam 1.300 kg gitti canım ama ilerleyen günlerde ne olur bilemiyorum.

ayy esim cok kafayi takti bu 5te 5e bende caktirmadan yaomaya çalışıyorum.onun icin her ogune farkli yapmaya niyet ettim. zaten sıkılırım butun gün ayni sebzeyle artik oldugu kadar inşallah 2 kg gider benden de hic olmasa 6li rakamlara biraz daha yaklasirim

Süper kızlar hadi bakalım..bugün sebze günü galiba..hep aynı sebzemi yoksa değişik mi yiyeceksiniz?
Ayy bende hevesleniyorum bakalım cuma neler olacak?
ben degisik yemeyi planliyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…