- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
bizde seni cok ozledik canim insallah yavrucugun tez vakitte sifa bukur sen de aramiza donersinİyi geceler hatunlar nasılsınız gorusmeyeli özledim buraları ya
Canım bizde seni çok özledik çok geçmiş olsun kuzuna..sakinliğini koru bu gibi durumlarda ne yapılacağını bilmemiz çok önemli.kıyamam ya.benim yerime bi kere öp onu annesiİyi geceler hatunlar nasılsınız gorusmeyeli özledim buraları ya
Canım biraz önce tartıldım ve ben şokkkSelamlar kızlar maşallah 5 te 5 Harika gidiyor bende denemek istiyorum bakalım inşallah kısmet olur :) valla harikasınız
canim bugun sebze yiyorum ben.sabah salatalik domates biber dere otu maydanoz yedim bol bol oglen biber kabak pisiricem aksam karnabahar var niyetimde ve 800 gr gitti bile bendenFirslayd bugün hangisiyle devam ediceksin kuzum
Tm kuzum bende sebze ile devam edeyim yoldaş oluruz birbirimizecanim bugun sebze yiyorum ben.sabah salatalik domates biber dere otu maydanoz yedim bol bol oglen biber kabak pisiricem aksam karnabahar var niyetimde ve 800 gr gitti bile benden
ayy esim cok kafayi takti bu 5te 5e bende caktirmadan yaomaya çalışıyorum.onun icin her ogune farkli yapmaya niyet ettim. zaten sıkılırım butun gün ayni sebzeyle artik oldugu kadar inşallah 2 kg gider benden de hic olmasa 6li rakamlara biraz daha yaklasirimTm kuzum bende sebze ile devam edeyim yoldaş oluruz birbirimizebirde sabahki tabağında neler varsa diger öğünlerde de aynen yemek gerekiyormuş mesela domates vardı domates suyu ile ara öğün gibi yapabilirmişiz. Benden bu sabah tam 1.300 kg gitti canım ama ilerleyen günlerde ne olur bilemiyorum.
ben degisik yemeyi planliyorum canimSüper kızlarhadi bakalım..bugün sebze günü galiba..hep aynı sebzemi yoksa değişik mi yiyeceksiniz?
Ayy bende hevesleniyorum bakalım cuma neler olacak?
Aleyküm selam canim hosgeldin.Dua eder dua bekleriz
Allah razi olsun canim seninde insallahHerkesin kandili mübarek olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?